קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מה אני צריך לעשות..??<יש תמונה>
    על ידי Mr.Black בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-01-2007, 18:03
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-09-2006, 22:02
  3. מה אני צריך לעשות כדי להתרחב?
    על ידי PsyKick בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 13:53
  4. כדי לעבוד על ניפוח מה אני צריך לעשות?
    על ידי פאנטום בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 21:37
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מה אני צריך לעשות?

ברירת מחדל מה אני צריך לעשות?

היי כולם.
    הייתי רוצה לבקש עזרה בנוגע לילדה שאני אוהב,אבל אני לא ממש מצליח להבין מה היא בדיוק רוצה.

זה מעניין וכל כך הפכפך.פעם נראה לי שאני על הדרך הטובה ושיש התקדמות בידידות הזאת בינינו(אם אפשר לקרוא לזה ככה)ופעם נראה לי שהיא לא שמה עליי.אבל זה לא קבוע.

ההורים שלנו מכירים.לא פעם נפגשנו מחוץ לבית ספר,ואף נסענו ביחד לצפון ולמקומות שונים ביחד.גם שם כבר הייתי בטוח שאני בדרך הנכונה וראיתי שהיא לא בדיוק לא שמה עליי ושיש לי סיכוי,אבל אחרי זה שוב אני רואה שהיא מתרחקת ממני וחוץ מ"שלום שלום" לא מתפתח כלום.

היא בכיתה המקבילה.אני רואה אותה הרבה.אבל אני פשוט לא מצליח להגיע אליה-מטעמי ביישנות וגם מטעמים אליהם אני ארחיב בהמשך.
    וזה לא שאני יכול לבוא אלייה ב"היי מה קורה?" ולהתחיל לפתח שיחה.אין מצב כזה!יש חבורת בנים ובנות שהיא מסותבבת איתם,הם חברים שלי אבל הם לא יודעים שאני אוהב אותה אז הם לא בדיוק משתפים אותי בחברה הזאת עם הבנות.אולי הם לא יודעים שאני רוצה.
    זה מצחיק!הבנים שהיא מסתובבת איתם לא מתאימים לה בגרוש והם הפכים גמורים בכל הקשור לדעות ותכונות,בעוד אני והיא כ"כ מתאימים שזה מדהים,אבל היא לא יודעת שאני רוצה.

מן הסתם היא הייתה בימי הולדת שחגגו לי במשך השלוש שנים האחרונות(מאז שהכרתי אותה)ואני גם הייתי בשלה,אבל שיא השיאים קרה היום.
    היום היא פגשה אותי בבית ספר ושאלה אותי עם מספר ילדים הגיעו(חברים שלי שהיא גם מסתובבת איתם).כמה זמן אחרי זה אחד מהם אמר לי שהיא הזמינה אותם ליום הולדת אצלה בבית.לגיטימי.אבל היא לא הזמינה אותי.
    נו באמת,זה יפה?אז אנחנו לא בקשר מיוחד והיא לא יודעת שאני אוהב אותה.אבל לפחות תהי לויאלית!ההורים שלנו מכירים!אני גם מכיר אותך!למה לא להזמין אותי?מה,את לא היית אצלי כשחגגו לי יום הולדת לפני שבוע?

זה כל כך הכעיס אותי,אבל מחשבותיי עליה לא השתנו.מה אני צריך לעשות עכשיו?לבוא לה בצורה נחמדה אבל לעקוץ בשאלה "איך היה ביום הולדת?",כדי לגרום לה מצב שהיא תחשוב שהיא עשתה טעות בזה שהיא לא הזמינה אותי?או אולי לעשות משהו אחר?אני מבקש שלא תגידו לי "עזוב,היא זבל,תעזוב את זה",כי אני בטוח שמתי שיהיה בינינו קליק,גם היא תרגיש כלפיי את מה שאני מרגיש כלפייה עכשיו.אבל איך אני מתקרב אליה?אין מצב כזה שאני מדבר איתה בפרטיות בהפסקות כי היא כל הזמן עם בנות וגם עם בנים ופתאום לבוא ביציאה של "היי מה קורה?",זה לא קשור והיא לא תבין מאיפה נפלתי עליה.

מה לעשות?
    תודה מראש ושבת שלום.
    נערך לאחרונה על ידי DiDieR DrOgbA; 08-12-2006 בשעה 23:36.

2. קישורים ממומנים

מישהו מוכן לעזור לי?מה אני צריך לעשות עכשיו?איך להתקרב אליה במצב הזה?לעקוץ אותה בשאלת "איך היה אצלך במסיבה?"?
    אני אשמח לעזרה.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מה לעשות? לעזוב אותה.
    חרא כמוה אי אפשר למצוא.
    מגיע לך יותר טוב
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    נייס

אחי לא יודע מה להגיד לך..כי "מערכת יחסים" שיש לך עם הילדה הזאת דיי מאולצת..יענתו אתה מכיר אותה פחות או יותר בגלל ההורים ולא בדרך אחרת (תקן אותי אם אני טועה) ככה שאני לא יודע מה להגיד לך..למה לעקוץ? תתקרב אלייה בבצפר ולא כשאתם עם ההורים כי אז היא תחשוב "מה הילד הזה שונה בבצפר ואחרי הבצפר" אז דבר איתה סתם בבצפר לא להתחיל איתה! פשוט לדבר איתה על איך היה היום ודברים כאלה..

1לוב.

אפשר להגיד שקיבלתי מסרים מחברים שלי שהיא כן הזמינה שהיא אמרה שהיא רצתה להזמין אותי אבל היא לא ידעה אם שאר הילדים שהיא הזמינה ירצו שאני אבוא...לדעתי חרטה,יש פה איזה סיפור ואני לא מבין מה.
    יכול להיות שהיא חושבת שאני סנוב כי יש פעמים שאני רואה אותה בבית ספר ולא אומר שלום כי אני מתבייש,או יותר ממתבייש,אין לי פשוט מה להגיד לה,אולי שלום ולא יותר מזה.אני מנסה לחשוב על נושאים לשיחה,מנסה ומנסה,אבל שום נושא לא עולה לי בראש.איך היה בשיעור?אנחנו לא באותה כיתה ככה שזה לא אקטואלי.
    אבל אני ההיפך הגמור מסנוב.אני חייב לפעול מהר אם אני רוצה משהו,כי יש איזה נודניק אחד שנדבק אליה והוא גם טיפוס שלא מתאים לה בכלל כי הוא גם לא חכם במיוחד,אבל הוא במצב יותר טוב מאשר שלי.
    מה אני בדיוק צריך לעשות?אל תגידו לי לעזוב את זה כי זה לא עוזר לי במיוחד,אני יודע שאני והיא אפילו לא ידידים קרובים,אלא פשוט מכרים,אבל אני יודע שקיים סיכוי שאני אצליח לקנות את ליבה.השאלה היא איך,כמה,למה ומתי.ועל השאלות האלו אין לי תשובה.
    היא לא טיפוס חרא.ממש ממש לא!אם היא הייתה כזאת אני לא הייתי מגיע למצב שאני כותב פה בשביל עזרה מכם.עצם זאת שאני כותב כאן את האכפתיות שלי,האהבה שלי.אני יודע שזה אפשרי,אני רק צריך כיוון.
    בבקשה,אני אשמח אם תעזרו לי.
    תודה מראש.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    נייס

אחי זה לא שעכשיו אני יישלוף לך את הספר פלאים שבעמוד 5 תלמד מה לומר ואיך וכמה ולמה..
    אין כזה דבר..זה לא שמישהו יכול ללמד אותך כאן תדברים האלה..
    ההצעה שלי היא כזאת: תתנהג איתה אותו דבר כשאתה בייחד עם המשפחה ובבצפר..תגיד לשום ממצב תתעניין תדבר..אתה (ועוד הרבה אחרים) לא מבין שזה ממש לא משנה על מה מדברים כל עוד יש שיחה טובה..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי DiDieR DrOgbA צפיה בהודעה
    אפשר להגיד שקיבלתי מסרים מחברים שלי שהיא כן הזמינה שהיא אמרה שהיא רצתה להזמין אותי אבל היא לא ידעה אם שאר הילדים שהיא הזמינה ירצו שאני אבוא...לדעתי חרטה,יש פה איזה סיפור ואני לא מבין מה.
    יכול להיות שהיא חושבת שאני סנוב כי יש פעמים שאני רואה אותה בבית ספר ולא אומר שלום כי אני מתבייש,או יותר ממתבייש,אין לי פשוט מה להגיד לה,אולי שלום ולא יותר מזה.אני מנסה לחשוב על נושאים לשיחה,מנסה ומנסה,אבל שום נושא לא עולה לי בראש.איך היה בשיעור?אנחנו לא באותה כיתה ככה שזה לא אקטואלי.
    אבל אני ההיפך הגמור מסנוב.אני חייב לפעול מהר אם אני רוצה משהו,כי יש איזה נודניק אחד שנדבק אליה והוא גם טיפוס שלא מתאים לה בכלל כי הוא גם לא חכם במיוחד,אבל הוא במצב יותר טוב מאשר שלי.
    מה אני בדיוק צריך לעשות?אל תגידו לי לעזוב את זה כי זה לא עוזר לי במיוחד,אני יודע שאני והיא אפילו לא ידידים קרובים,אלא פשוט מכרים,אבל אני יודע שקיים סיכוי שאני אצליח לקנות את ליבה.השאלה היא איך,כמה,למה ומתי.ועל השאלות האלו אין לי תשובה.
    היא לא טיפוס חרא.ממש ממש לא!אם היא הייתה כזאת אני לא הייתי מגיע למצב שאני כותב פה בשביל עזרה מכם.עצם זאת שאני כותב כאן את האכפתיות שלי,האהבה שלי.אני יודע שזה אפשרי,אני רק צריך כיוון.
    תודה מראש.

תראה, במילה אחת?
    זונה שרמוטה.
    עזוב אותה, הדבר הכי טוב שאתה יכול להגיד לה:
    "לכי תזדייני וחפשי מי ינענע אותך יחתיכת כלבה"
    יותר טוב מזה אי אפשר למצוא.
    אם היית חשוב לה, היא לא הייתה שמה זין על החברים שלה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

למה להגיד לה משהו?
    זה יוריד ממך..
    תתקדם הלאה אחי.. אםה יא זכרה להזמין אנשיםא חרים ואותךש אתה מכיר אותהה מון זמן.. ( 3 שנים )
    ושאתה הזמנת אותה לכלה ימי הולדת ..
    אז... תשכח ממנה.. אתה תוכל למצוא מישהי הרבה יותר טובה.. היא מושפעת מהחברה קצת לדעתי.. היא אחת שתופסת מעצמה.. אני מניח שתכחיש אבל לפי מה שרשמת זו היא..
    בשביל להיות כנה אאיתך אחי.. היא לא ממש שמה עלייך =\
    כנראה שמה שהיא מחפשת זה רק פוזה - כי אמרת שהבנים שהיא מסתובבת איתם הם ההפך ממנה - ילדה טובה
    וההפך ממך [ אמרת גם ] ואתה נשמע לפי ההודעה הזאתי ילד טוב , וההפך ממך זה ילדי פוזה..
    אז עזוב אותך אחי
    זה מה שהיא מחפשת.. משהו אמיתי היא לא תמצא מיזה.. תן לזה לעבור.. אתה תמצא מישהי שהרבה יותר טובה בשבילך.. תמשיך הלאה לדעתי.. יהיה טוב

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

תודה מראש.
    אל תיהיה נאיבי , תפתח אתה עיינים , אל תאשיםא ת עצמך - חלילה !
    אולי באמת חשבה שהחברה החאירם לא יירצו אותך כיא תה שונה מהם ולא כמוהן.. מה שמחזק עוד יותר את הדעה שלי לגביי החברה שהיא מסתובבת איתם.. תמשיך הלאה
    סורי שאניא גיד את זה
    אבל היא חתיכת זונה מסריחה.
    קטעים כאלה מרתיחים אותי?. תעיף אותה ותמשיך הלאה.. מגיע לך הרבה יותר טוב מיזה

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

מורחקים האוואטר של Shoker
    שם פרטי
    אולג
    לייקים
    0
    נקודות
    10

קרה לי משו דומה אחי...
    זרוק אותה שכלח סתם כלבה דפוקה
    אחי מה שעשו לך גועל נפש ועל תיסלח על זה
    383 - 509
    מפשיט בנות ברחוב
    לא היפני

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

תודה מראש.
    תראה, הנקודה היא שהיא לא הזמינה אותך. מה אני הייתי מייעץ לך? לרדת מזה, כנראה שהיא לא בקטע. אבל אם אתה מתעקש שהיה "קליק" - ויכול להיות שאתה צודק (למרות שיכול להיות גם שלא, כי הרי דברים מתעוותים לפעמים) נסה לדבר איתה ולהתקרב אליה, אתה חייב לנסות להגיד לעצמך : "על הזין שלי הביישנות!" כי הרי אין לך מה להפסיד!
    נסה, דבר, התקרב. אם היא תשתף פעולה - שיחקת אותה! אם לא , נסה לעבור הלאה

ספר איך היה!
    FalafeL Aka Andre

שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

אז מה סנגר אחי?

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

מישהו מוכן לעזור לי?מה אני צריך לעשות עכשיו?איך להתקרב אליה במצב הזה?לעקוץ אותה בשאלת "איך היה אצלך במסיבה?"?
    אני אשמח לעזרה.
    טוב מאודד שמע אחי לך אליה יום אחרי המסיבה תעשה לה פרצוף מזלזל ותגיד לה "נו איך היה במסיבה ?" היא תענה בטח תגיד משו כמו " מצטערת שלא הזמנתי אותך ובלה בלה בלה " אקיצר אתה עוצר אותה באמצע ועף משם..תגיד לה משהו כמו "טוב אני הולך לאיזה מקום ביי"
    עכשיוו תעשה פחות ואם היא רוצה אותך גם היא תחזור כמו טטלה אם לא אז לא הפסדת כלום ...
    אני במקומך הייתי ראסמי נעלב אחושרמוטה ובטח גם מקלל אותה למה אני לא בן אדם הכי רגוע האמת ...
    אבל היא לא שווה את זה...תעביר לה את כלל ההרגשה החרא ככה שתעשה את מה שאמרתי והיא תחשוב על זה ואתה עזוב את זה מבין למה אני מתכוון ? יענו תן לה להרגיש אשמה ...
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 11-12-2006 בשעה 20:28.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,505 | הודעות: 8,151,087 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect