נכתב במקור על ידי
DiDieR DrOgbA
אפשר להגיד שקיבלתי מסרים מחברים שלי שהיא כן הזמינה שהיא אמרה שהיא רצתה להזמין אותי אבל היא לא ידעה אם שאר הילדים שהיא הזמינה ירצו שאני אבוא...לדעתי חרטה,יש פה איזה סיפור ואני לא מבין מה.
יכול להיות שהיא חושבת שאני סנוב כי יש פעמים שאני רואה אותה בבית ספר ולא אומר שלום כי אני מתבייש,או יותר ממתבייש,אין לי פשוט מה להגיד לה,אולי שלום ולא יותר מזה.אני מנסה לחשוב על נושאים לשיחה,מנסה ומנסה,אבל שום נושא לא עולה לי בראש.איך היה בשיעור?אנחנו לא באותה כיתה ככה שזה לא אקטואלי.
אבל אני ההיפך הגמור מסנוב.אני חייב לפעול מהר אם אני רוצה משהו,כי יש איזה נודניק אחד שנדבק אליה והוא גם טיפוס שלא מתאים לה בכלל כי הוא גם לא חכם במיוחד,אבל הוא במצב יותר טוב מאשר שלי.
מה אני בדיוק צריך לעשות?אל תגידו לי לעזוב את זה כי זה לא עוזר לי במיוחד,אני יודע שאני והיא אפילו לא ידידים קרובים,אלא פשוט מכרים,אבל אני יודע שקיים סיכוי שאני אצליח לקנות את ליבה.השאלה היא איך,כמה,למה ומתי.ועל השאלות האלו אין לי תשובה.
היא לא טיפוס חרא.ממש ממש לא!אם היא הייתה כזאת אני לא הייתי מגיע למצב שאני כותב פה בשביל עזרה מכם.עצם זאת שאני כותב כאן את האכפתיות שלי,האהבה שלי.אני יודע שזה אפשרי,אני רק צריך כיוון.
בבקשה,אני אשמח אם תעזרו לי.
תודה מראש.