יש איזה ילדה אחת שאני מכיר כבר שנתיים שלוש...קיצר היינו במשלחת של פולין לפני כמה זמן והיה איזה שתי לילות כאילו שהייתי רק איתה כימעט (לא שכבנו או משו סתם צחוקים כאילו וכל מיני שטויות) קיצר היה איזה פעם אחת שניכנסנו לחדר שלה וחברה שלה עושה לה תיפרדי מחבר שלך ותלכי איתי ואמרה לה את זה כמה פעמים עשתה לנו שאנחנו מתאימים וצריכים ליהיות ביחד ואחרי זה גם חבר שלי אמר.
אהה יש לה חבר אם לא הזכרתי.
קיצר מאז פולין היא בראש שלי. ואחרי פולין אחרי איזה יומיים שלושה היא מיתקשרת אלי ועושה לי "אני מיתגעגעת אליך לא ראיתי אותך כבר יומיים וזה הרבה זמן ובוא תיפגוש אותי מחר בקניון לפני השיעור נהיגה" אמרתי סבבה ופגשתי אותה והיה מצחיק וזה וזאתי הפעם הראשונה שאני והיא לבד בקניון. קיצר יום אחרי היא הזמינה אותי לבית שלה בגלל שחבר שלה היה בבומבלה וחברות שלה לא יודע לאן נסעו. קיצר בסוף לא נסעתי. עכשיו לא יודע מה ניסגר איתנו כאילו הבנתי שהיא לא בקטע אבל זה מוזר כי אחרי פולין הייתי בטוח שהיא רוצה. קיצר היום הבנתי שאין מצב שאני והיא ניהיה ביחד למה ישבנו איפשהו והיא ישבה עלי וסיפרה לעוד איזה חבר שלי שכאילו היא מרגישה כאילו אנחנו אחים והיא לא יכולה לחשוב עלי בכלל כעל חבר...עכשיו היא לא יוצאת לי מהראש....ואני לא יודע למה כאילו היא ניראית טוב אבל האופי שלה לפעמים מעצבן אותי....כאילו אין לה אופי שאני בד"כ אוהב...ולפעמים היא יוצאת מניאקית כאילו אבל לא יודע מה יש לי...
אהה ויש עוד משו כאילו פולין ואחרי פולין היא רמזה לי כאילו ....אבל לא ניראה לי שהיא רצתה כשיש לה חבר קיצר חבר שלה גם מזלזל בה ואני לא מבין איך היא מעדיפה אותו על פני, ניראה לי שבגלל שחבר שלה גדול ויש לו רישיון היא נישארת איתו ומשכנעת את עצמה שהיא אוהבת אותו.ויש ימים שאני והיא בקושי מדברים ויש ימים שאנחנו נימרחים אחד על השני היא מערבבת אותי בגלל זה אכלתי תסביך עד היום. קיצר הקטע הארוך מאוד הזה היה סתם פריקה לא צריך להגיב או משו אני יודע שאני פשוט צריך לשכוח אותה וזהו.

ציטוט ההודעה