טוב אז הכל התחיל בערך לפני חצי שנה שרציתי להתחיל ללמוד תופים.
אני בן 14 לומד כבר 4 שנים גיטרה, אבל היה לי חשק מטורף ללמוד תופים וגם זה מה שרציתי לעשות ולא חשבתי שזה הסיפוק של הרגע.
אז ניגשתי לאמא שלי, נירשמתי לשיעורי תופים, בהתחלה הייתי עם מורה בבית שלו עד שקנו לי תופים.
אחרי חודשיים עם מורה אמא שלי קנתה לי תופים, הייתי שמח ומאושר ואני לא חושב שצריך לפרט יותר על האושר שלי
למדתי והשקעתי קרעתי ת'תחת שלי והינה היום אחרי 4 חודשים נישבר לי מהתופים ואנלי עצבים לזה.
לא באלי ללמוד, לא באלי לנגן על זה פשוט לא באלי.
אני כבר שבועיים לא אומר להורים שלי שלא באלי ללמוד כי יש להם התפרצויות כאלה ואחרות..
בקיצור החלטתי היום לגשת לאבא שלי, דיברתי איתו על זה.
הוא אמר שזאת החלטה שלי ואם אני רואה לנכון למכור אותם כי לא באלי לנגן זה בסדר גמור כל עוד אני מאושר ומרוצה מזה.
אין אבא מושלם כל ילד היה רוצה אבא כזה, תמיד מבין אותך ותמיד יעזור וירצה לטובתך.
ניגשתי אחרי שעה בערך לאמא שלי, ממנה פחדתי הכי הרבה, אם היא מתעצבנת נחרב העולם כולה עדיין בקטע של חינוך רוסי או ווטאבר..
קיצור ניגשתי אליה וזה, התחלית לומר לה.
היא כולה ניכנסה לאטרף התחילה להשתגע, לצעוק כמו מטורפת כאילו באה לרצוח אותי כאילו עשיתי משהו שעד כדי קח לא בסדר.
עכשיו היא צודקת באמת לא הייתי פה הכי בסדר ששיכנעתי ת'הורים שלי לקנות מערכת תופים ב6 אלף אחרי הנחה אבל הם עדיין חדשים ואפשר למכור אותם במינימום 5 אלף.
בקיצור אני כבר 5 שעות לא מדבר איתה, לא מתקשר איתה לא רוצה לדבר איתה, כולי עצבני עליה חם עליה בטירוף [ולא במובן המיני של המילה].
פשוט רוצה לעוף מהבית המסריח הזה ולא לראות אותך לעולם.
עכשיו תאמרו לי "אמא זה אמא ואי אפשר לשנוא אותה".
אני יודע את זה אל תטיפו לי מוסר על זה, אני אוהב אותה ואני אמשיך לאהוב אותה, אבל עכשיו ברגעים האלו אני עצבני ולא רוצה לראות ולדבר איתה לא רוצה שום קשר איתה.
אני גם לא יודע אם זה ריב שיחלוף או לא כי היו לנו ריבים בעבר, בכל זאת אני בגיל ההתבגרות אין מה לעשות ככה זה, אבל הריב הזה היה מעל ומעבר בחיים שלי לא ראיתי אותה במצב כזה.
עד היום שהיו ריבים בנינו אני זה שהיה בא ומתפייס, היא נעשת באותו הרגע פשוט ילדה קטנה בת 4 שלא מוכנה לעשות כלום.
לא יודע מה עובר עליה, אני רק רוצה לעזוב ת'בית הזה.
אם תכלו קצת לעזור לי במצב הזה, אם מישהו היה במצב דומה לזה ומוכן לעזור אני אשמח.

ציטוט ההודעה