קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] אני פשוט חייב לפרוק משהו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 10:55
  2. רומן - שם זין .. חייב לפרוק ~!
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 07:01
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 31-01-2009, 17:07
  4. חייב לפרוק....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-05-2007, 17:24
  5. חייב לפרוק משהו, לנהגים שביננו כנסו....
    על ידי CompleX בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 02:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

חייב לפרוק את זה וגם אם אפשר ייעוץ קל בנושא.

ברירת מחדל חייב לפרוק את זה וגם אם אפשר ייעוץ קל בנושא.

טוב אז הכל התחיל בערך לפני חצי שנה שרציתי להתחיל ללמוד תופים.
    אני בן 14 לומד כבר 4 שנים גיטרה, אבל היה לי חשק מטורף ללמוד תופים וגם זה מה שרציתי לעשות ולא חשבתי שזה הסיפוק של הרגע.
    אז ניגשתי לאמא שלי, נירשמתי לשיעורי תופים, בהתחלה הייתי עם מורה בבית שלו עד שקנו לי תופים.
    אחרי חודשיים עם מורה אמא שלי קנתה לי תופים, הייתי שמח ומאושר ואני לא חושב שצריך לפרט יותר על האושר שלי
    למדתי והשקעתי קרעתי ת'תחת שלי והינה היום אחרי 4 חודשים נישבר לי מהתופים ואנלי עצבים לזה.
    לא באלי ללמוד, לא באלי לנגן על זה פשוט לא באלי.
    אני כבר שבועיים לא אומר להורים שלי שלא באלי ללמוד כי יש להם התפרצויות כאלה ואחרות..
    בקיצור החלטתי היום לגשת לאבא שלי, דיברתי איתו על זה.
    הוא אמר שזאת החלטה שלי ואם אני רואה לנכון למכור אותם כי לא באלי לנגן זה בסדר גמור כל עוד אני מאושר ומרוצה מזה.
    אין אבא מושלם כל ילד היה רוצה אבא כזה, תמיד מבין אותך ותמיד יעזור וירצה לטובתך.

ניגשתי אחרי שעה בערך לאמא שלי, ממנה פחדתי הכי הרבה, אם היא מתעצבנת נחרב העולם כולה עדיין בקטע של חינוך רוסי או ווטאבר..
    קיצור ניגשתי אליה וזה, התחלית לומר לה.
    היא כולה ניכנסה לאטרף התחילה להשתגע, לצעוק כמו מטורפת כאילו באה לרצוח אותי כאילו עשיתי משהו שעד כדי קח לא בסדר.
    עכשיו היא צודקת באמת לא הייתי פה הכי בסדר ששיכנעתי ת'הורים שלי לקנות מערכת תופים ב6 אלף אחרי הנחה אבל הם עדיין חדשים ואפשר למכור אותם במינימום 5 אלף.

בקיצור אני כבר 5 שעות לא מדבר איתה, לא מתקשר איתה לא רוצה לדבר איתה, כולי עצבני עליה חם עליה בטירוף [ולא במובן המיני של המילה].
    פשוט רוצה לעוף מהבית המסריח הזה ולא לראות אותך לעולם.

עכשיו תאמרו לי "אמא זה אמא ואי אפשר לשנוא אותה".
    אני יודע את זה אל תטיפו לי מוסר על זה, אני אוהב אותה ואני אמשיך לאהוב אותה, אבל עכשיו ברגעים האלו אני עצבני ולא רוצה לראות ולדבר איתה לא רוצה שום קשר איתה.

אני גם לא יודע אם זה ריב שיחלוף או לא כי היו לנו ריבים בעבר, בכל זאת אני בגיל ההתבגרות אין מה לעשות ככה זה, אבל הריב הזה היה מעל ומעבר בחיים שלי לא ראיתי אותה במצב כזה.
    עד היום שהיו ריבים בנינו אני זה שהיה בא ומתפייס, היא נעשת באותו הרגע פשוט ילדה קטנה בת 4 שלא מוכנה לעשות כלום.

לא יודע מה עובר עליה, אני רק רוצה לעזוב ת'בית הזה.

אם תכלו קצת לעזור לי במצב הזה, אם מישהו היה במצב דומה לזה ומוכן לעזור אני אשמח.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

גם לי היה מיקרה כזה שהייתי מתעסקת בבניית ציפורניים וההורים שלי השקיעו מעל 10,00 ש"ח, גם בההתחלה אני התלהבתי מיזה ואז בסופו של דבר הזנחתי ולא הייתי מוכנה אפילו לשמוע על זה. פשוט הצבתי לאימא שלי עובדה שאני לא רוצה לעסוק בזה יותר (ואימא שלי גם חייה בשנות ה70 חח) היא בהתחלה לא קיבלה את זה אבל אחר כך היא הבינה שאני באמת לא רוצה ולא מעוניינת.
    אני לא אומרת שצריך ללכת נגיד המילה של אימא ואני מבינה שמדובר פה בסכום, אבל תנסה שוב לדבר איתה כמה שאתה יכול ואל תגיד ישר אני עוזב את הבית וכל הדברים האלה כי זה לא יפתור שום דבר חוץ מעוד ריבים.

זה כל הקטע שהיא לא מוכנה להגיע לפשרה !
    היא מתנהגת כמו ילדה בת 4, עצוב לי שככה אני חושב על אמא שלי אבל זאת האמת.
    הסכום פה לא משנה, יש סך הכל הפרש של 1000 שקל, ואני אומר סך הכל כי מבחינתם זה לא הרבה.
    מה שאני בא לומר זה שכל ריב שלי איתה מסתיים בזה שאני בא ומצטער והיא גם לוקח לה יומיים שלוש והכל חוזר כרגיל.
    למה אני צריך לעשות את זה ? אני כולה ילד בן 14 שחיי את החיים שלו, למה היא לא מבינה איפושהו ת'צד שלי בעיניין ?
    למה אני זה שצירך להגיע לפשרה ולבוא ולבקש סליחה, זה בעיקר תפקיד של הורה !
    הפעם היא פשוט חצתה את הגבול, אפילו אם היא תיכנס ותבקש סליחה אני אשים פס ולא אדבר איתה.
    מאוד מאוד חורה לי שזה המצב, אבל אין מה לעשות, היא חצתה את הגבול והפעם אני לא מוכן לוותר על זה, זה כבר מגיע למצב של עקרונות וחבל שזה מגיע דווקא עם אמא שאתה הכי אוהב אותה והכי סומך עליה בעולם !
    אבל זה פשוט מעצבן אותי איך שהיא מתנהגת, אני פשוט לא מרגיש ממנה שום חום ואהבה, לא יודע מה היא רוצה מהחיים שלי, תמיד ניטפלת אליי ולא לאח שלי או לאחותי.
    קחי דוגמא, אחש לי בן 24, הוא עשה מעשה יותר נורא ממה שאני עשיתי [לא אפרט מה מכיוון שזה אישי] והיא כעסה עליו ממש ממש מעט אפילו לא צעקה וישר יאאאלהה סולחה..
    איתי ? אני מרגיש שאותי היא מקפחת, שאני מבקש משהו והיא ממלאת את הבקשה כמו לקנות לי איזה משחק או משהו כזה זה כמו טובה בשבילה, שאני מביא לה ציונים מבצפר, ציון של 85 היא תמיד אומרת "אתה מסוגל ליותר" ש85 זה ציון של רב תחומי אצלנו בעיר.
    אני כבר נמאס לי מהיחס שלה כלפי, לא מעוניין בשום קשר איתה נקודה.

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תקשיב תעשה כזה דבר, במקרים קיצוניים שאני רבה עם אימא שלי אני פשוט כותבת לה מכתב!
    תכתוב לה כל מה שכתבת לנו פה כל מה שאתה מרגיש על הלב, אל תשלול את האפשרות של המכתב כי זאת הדרך הכי טובה כי יש פעמים שאתה מביע את עצמך במילים זה נשמע קצת כועס, מזלזל וכו'..
    תרשום לה ואל תחסיר פרט אחד תכתוב את הכל ותיראה איך תיהיה התגובה שלה, אם זה לא יעזור נימצא פיתרון אחר.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

דבר ראשון אני חייב לציין שהרעיון של ספיר הוא בהחלט רעיון טוב.
    כל זה במידה שאתה אכן מעוניין להתפייס איתה...

האמת היא שיתכן שאימא שלך מתנהגת כמו ילדה בת 4, יכול להיות שכל מה שכתבת עליה באמת נכון.
    אבל הנושא פה זה לא היא, הנושא פה זה אתה!
    ואתה, אני חושב מתנהג בתינוקיות מסוימת.
    אתה צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שאתה לא חייב להורים שלך כלום.
    באותה מידה גם הם לא חייבים לך כלום.
    בסופו של דבר אתה צריך אותם בין מבחינה נפשית ובין מבחינה פיננסית...
    אולי גם הם צריכים אותך, אבל זה לא אמור להיות עניינך.
    אתה צריך ללמוד לא להיות צודק, אלא להיות חכם!
    תילמד את אימא שלך, את דרכי החשיבה שלה, ואת סגנון החיים, ותתנהג אליה בהתאם.
    אתה הרי לא באמת רוצה לעזוב את הבית, וכי יש לך בית אחר להיות בו?
    אלו סתם אמירות פופוליסטיות מתוך עצבים - ואפשר להבין אותך, אבל אתה צריך למצוא את הדך לחיות אתם בשלום!!!

לילה טוב, הרבה הצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-02-2011 בשעה 02:23.

ברור שאני לא אעזוב, חשבתי שזה מובן מאליו שזה מתוך עצבים וככה אני מרגיש כאילו באלי לעזוב את הבית.
    המצב שהגעתי אליו הוא מצב עיקרוני, אני רוצה שהיא תבוא ותאמר לי "וואלה לא הייתי בסדר, ככה וככה.."
    למה בכל ריב שלנו אני זה שצריך לפייס בנינו, גם אבא שלי בכל ריב לטובתי, הוא רואה שאני צודק אבל הוא לא יתחיל גם להווכח איתה כי אז בכלל לא יצא מיזה טוב.
    אני נישבר לי לבוא אליה אחרי כל ריב ולהשלים, לא מעוניין ולא רוצה.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

קראתי את הפוסט הראשי ואני ככ מבין את אמא שלך.

היה לי מקרה דומה בגיל 16, התאמנתי בג'ודו 11 שנים, ההורים הלכו איתי לכל תחרות, אם זה בארץ ואם זה בצרפת, השקיעו את כל כולם בשביל שאני אוכל להתקדם ולהצליח(אם זה המועדון הכי יקר והמכון כושר ובלה בלה) ואז הגיע יום אחד שפשוט נמאס לי, אמא שלי לקחה את זה נורא קשה מאוכזבת בטירוף, בהתחלה התעקשה שאני אשאר אבל בסוף הבינה שאין לה סיכוי כי זאת ההחלטה שלי.

אני מבין אותה כי הרי היא השקיעה ככ(במקרה שלך 6 אלף שקל) ואתה בא בסוף וזורק את כל האימונים והכסף לפח. באישו מקום זה יכול להתפרש כזילזול.
    מה שאני אומר שתתן לה זמן בסוף היא תבין אותך ותרפה.
    The Pod

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טוב אז הכל התחיל בערך לפני חצי שנה שרציתי להתחיל ללמוד תופים.
    אני בן 14 לומד כבר 4 שנים גיטרה, אבל היה לי חשק מטורף ללמוד תופים וגם זה מה שרציתי לעשות ולא חשבתי שזה הסיפוק של הרגע.
    אז ניגשתי לאמא שלי, נירשמתי לשיעורי תופים, בהתחלה הייתי עם מורה בבית שלו עד שקנו לי תופים.
    אחרי חודשיים עם מורה אמא שלי קנתה לי תופים, הייתי שמח ומאושר ואני לא חושב שצריך לפרט יותר על האושר שלי
    למדתי והשקעתי קרעתי ת'תחת שלי והינה היום אחרי 4 חודשים נישבר לי מהתופים ואנלי עצבים לזה.
    לא באלי ללמוד, לא באלי לנגן על זה פשוט לא באלי.
    אני כבר שבועיים לא אומר להורים שלי שלא באלי ללמוד כי יש להם התפרצויות כאלה ואחרות..
    בקיצור החלטתי היום לגשת לאבא שלי, דיברתי איתו על זה.
    הוא אמר שזאת החלטה שלי ואם אני רואה לנכון למכור אותם כי לא באלי לנגן זה בסדר גמור כל עוד אני מאושר ומרוצה מזה.
    אין אבא מושלם כל ילד היה רוצה אבא כזה, תמיד מבין אותך ותמיד יעזור וירצה לטובתך.

ניגשתי אחרי שעה בערך לאמא שלי, ממנה פחדתי הכי הרבה, אם היא מתעצבנת נחרב העולם כולה עדיין בקטע של חינוך רוסי או ווטאבר..
    קיצור ניגשתי אליה וזה, התחלית לומר לה.
    היא כולה ניכנסה לאטרף התחילה להשתגע, לצעוק כמו מטורפת כאילו באה לרצוח אותי כאילו עשיתי משהו שעד כדי קח לא בסדר.
    עכשיו היא צודקת באמת לא הייתי פה הכי בסדר ששיכנעתי ת'הורים שלי לקנות מערכת תופים ב6 אלף אחרי הנחה אבל הם עדיין חדשים ואפשר למכור אותם במינימום 5 אלף.

בקיצור אני כבר 5 שעות לא מדבר איתה, לא מתקשר איתה לא רוצה לדבר איתה, כולי עצבני עליה חם עליה בטירוף [ולא במובן המיני של המילה].
    פשוט רוצה לעוף מהבית המסריח הזה ולא לראות אותך לעולם.

עכשיו תאמרו לי "אמא זה אמא ואי אפשר לשנוא אותה".
    אני יודע את זה אל תטיפו לי מוסר על זה, אני אוהב אותה ואני אמשיך לאהוב אותה, אבל עכשיו ברגעים האלו אני עצבני ולא רוצה לראות ולדבר איתה לא רוצה שום קשר איתה.

אני גם לא יודע אם זה ריב שיחלוף או לא כי היו לנו ריבים בעבר, בכל זאת אני בגיל ההתבגרות אין מה לעשות ככה זה, אבל הריב הזה היה מעל ומעבר בחיים שלי לא ראיתי אותה במצב כזה.
    עד היום שהיו ריבים בנינו אני זה שהיה בא ומתפייס, היא נעשת באותו הרגע פשוט ילדה קטנה בת 4 שלא מוכנה לעשות כלום.

לא יודע מה עובר עליה, אני רק רוצה לעזוב ת'בית הזה.

אם תכלו קצת לעזור לי במצב הזה, אם מישהו היה במצב דומה לזה ומוכן לעזור אני אשמח.

קודם כל תנשום עמוק ותרגע
    לא קרה כלום, זה כולה ריב בין אמא ובן, אתה עצבני אבל זה יעבור לך .

עכשיו תבין, אמא שלך רוצה את טובתך והיא כנראה חושבת שזה חבל שאתה עוזב את מה שעשית כל השנים מכמה סיבות אפשריות :

- בגלל הכסף שבוזבז
    - בגלל שהיא רוצה שיהיה לך תחביב שאתה אוהב
    - בגלל שהיא מאמינה שאתה תוכל להצליח הרבה יותר בתחביב הזה .

אמא שלך לא סתם כועסת יש לזה מניע .
    תנסה להכנס לראש שלה להבין מה הסיבה לתגובה המוגזמת הזאת .

כמו כן אתה חייב לדבר איתה על הנושא.
    להסביר לה את ההרגשות שלך
    ולמה בחרת לעזוב.
    אני די בטוח שאם תמצא את המילים הנכונות לומר לה את זה (בלי עצבים כמובן ) היא תפנים ותבקש ממך סליחה ואתה תראה
    שבפעמים הבאות זה לא יקרה שוב .

אם אינך יודע מה לומר לך השתמש במאמר דימיון מודרך שאני די בטוח שיעזור לך ליצור איתה
    שיחה כמו שתכננת .

לסיכום:
    - קודם כל תרגע, תנשום עמוק אין צורך לצאת הצהרות של לעזוב את הבית
    - תנסה לחשוב למה אמא שלך מתנהגת ככה
    - תדבר איתה, ואל תחפש את ה-סליחה ממנה, כי אם תתעסק בזה ובסוף היא לא תאמר לך סליחה אתה סתם תתעצבן עוד .

במשפט אחד :

"אל תיהיה צודק, תהיה חכם "
    זה משפט שאמא שלי תמיד אומרת לי כשאני רב עם מורים או עם המאמן שלי ..
    גם אם דבר לא נראה לך נכון, תשקול מילים ותיהיה חכם ..
    אם תפנים את המשפט הזה תפנים הכל .

בהצלחה גבר תמשיך לעדכן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,130 | הודעות: 8,151,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect