אם גמל יזיין שושנה מה ייצא ? שושנה שלא צריך להשקות אותה !
ראיתם פעם פיל שמתחבא מתחת לעלה ? לא.. אז הם בטח מתחבאים טוב.

מה עושה חילזון על גב של צב ? מגלשות..

בגן חיות תלו שלט אדום שחור בולט שהיה רשום עליו : נא לא להפחיד את הבת-יענה, הריצפה היא מאבן !

איזה עוד שם יש לרופא שמתפמחה בעיקר בהגדלת חזה ? שיפוציצי !

מה עושים חתולים לבנים כשהם עוברים ליד אנשים כושים ? יורקים ..

שני ג'וקים מטיילים ואחד אומר לשני שהוריו נהרגו בתאונה קטלנית ביום שלפני, אז השני שואל אותו איזו תאונה זאת הייתה ? אז הראשון משיב לו : תאונת נעלי בית.

מה זה נמלה בתוך ראש של כורדי ? אסטרונאוטית בחלל !

שני חברות נפגשות ומדברות בינהן, אחת מספרת לשנייה שאתמול בלילה בא אליה בעלה ואמר לה שעוד פעם אחת שהיא תעיז להתעסק איתו הוא יוציא את החייה ממנו, אבל בחייך רותי, מי בכלל מפחד משפנים ?

באמצע הלילה פתאום נשברה הדממה ביער עבות באפריקה על ידי ארנב שהתחיל לבכות בכי תמרוקים, כל החיות ביער שלא הצליחו לישון באו אליו והתכנסו מסביבו ושאלו אותו למה הוא בוכה, אז הוא אמר שאישתו שהייתה פילה מתה, אז התחילו כולם לצחוק, אז הוא אמר : מה אתם צוחקים מישהו מתנדב לעזור לי לחפור את הבור ?!

איש אחד יושב במרכז העיר מעמיד קופסת נעלים ומשחק עם הכלב שלו עליה דמקה, הרבה אנשים מתכנסים מסביב לראות את הדבר המדהים הזה, אחד האנשים פונה לאותו האיש ואומר לו, וואו איזה כלב חכם יש לך, עונה לו האיש מה חכם ? זה כבר 3:2 לי !

דוב וארנב מחרבנים ביער, והדוב שואל את הארנב : תגיד כשאתה מחרבן, לא מפריע לך שנדבק לך חרה לפרווה ? עונה לא הארנב : לא, זה לא מפריע, אז הדוב לקח אותו וניגב איתו את התחת.

בחור אחד מתפרץ לתוך המבורגר וצועק, של מי הפנצ'ר שנמצא בחוץ, הוא הורג את הכלב שלי, אז איזה מבוגרת אחת אמרה לו, איזה כלב יש לך ? ענה לה : כלב זאב גזעי. אז היא אמרה לו : הפינצ'ר שבחוץ שלי אבל לא ייתכן שהוא הורג את הכלב שלך, אז האיש אמר לה : הוא תקוע לו בגרון !

שתי פרות שרועות באחו מדברות בינהם ואחת אומרת לשנייה : שמעת על המחלה החדשה שנקראת הפרה המשוגעת ? אז השנייה אמרה לה : כן, שמעתי, מסכנות הפרות, איזה מזל שאנחנו בכלל תנינים !

מליונר מגיע לאחד מבתי החולים בארץ בשביל לתרום כסף, ונכנס לבית החולים ורואה לפתע גרוזיני יושן במיטת ניתוחים רק עם גרב אחת, מסתקרן המליונר ושאול את אחת האחיות למה זה כך, אז היא מסתכלת עליו ואומרת לו, עם מה אתה חושב שהרדמנו אותו ? (עם הגרב השנייה)

פרסי בא לחבר שלו המרוקאי ומספר לו, אישתי כל יום מבלבלת לי את הראש שהיא רוצה כסף, בהתחלה היא ביקשה 100 שקל אחרי זה היא כבר ביקשה 200, וככה זה ממשיך כמה חודשים והיא כבר מבקשת 1000 שקל עכשיו, אומר לו המרוקאי : ומה היא עושה עם כל הכסף, אז הפרסי עונה לו : לא יודע, אף פעם לא נתתי לה כשהיא ביקשה.

מה ההבדל בין לקחת כלב לבין להתחתן ? שגם אחרי 10 שנים הכלב עדיין שמח לראות אותך..

מה חושב חתול שחור כל היום איפה שהוא לא הולך ובכל פעם שהוא עובר ליד בני אדם ? מה נסגר עם החיות המוזרות האלו הם כל הזמן יורקים..

שפן אחד יושב ומשחיז סכין גדולה, עובר שם האריה ושואל אותו : מה אתה עושה, אז הוא אומר אני משחיז סכין כדי להרוג את הדובה, לא עברה דקה והדובה הגדולה עמדה מולו ושאלה אותו : מה אתה עושה ? אז השפן אמר : משחיז סכין ומדבר שטויות..

הייתה שריפה ביער וכל החיות עבדו קשה בשביל לתקן את הנזק אבל ארנב אחד יש בצד ולא עה כלום, ניגש אליו האריה ושאל אותו למה הוא לא עוזר הארנב ענה לו "אני עסוק בפעילות מינית" האריה: "איזו פעילות מינית בדיוק?" הארנב: "אני שם זיין על כוווווולם!"

מה יכול להיות יותר גרוע מתוכי עם כאב גרון ? ג'ירפה עם כאב צוור !