שני כלבים נפגשים אצל וטרינר ומחכים לתור שלהם עם הבעלים שלהם, הכלב השני שואל את זה שעכשיו התור שלו, למה הוא פה והוא מספר לו : אתמול כשבעלת הבית שלי יצאה מהמקלחת ערומה והלכה לחדר, באתי אליה מאחורה דחפתי אותה קצת, היא נפלה על 4, והבאתי לה בתחת וגמרתי, אז היום לקחו אותי פה לעשות סירוס, ומה אצלך ? אז השני אומר לו : גם אצלי אותו דבר, רק שכשהיא הייתה במקלחת נפל לה הסבון בחוץ ואיך שהיא התכופפה להרים קפצתי עליה הבאתי לה בתחת וגמרתי, אז הראשון שואל אותו : אז גם אותך מסרסים ? אז השני עונה לו : לא, אני פה לטיפול ציפורניים.
--------------------------------------------------------------------------------
איש אחד יושב במרכז העיר מעמיד קופסת נעלים ומשחק עם הכלב שלו עליה דמקה, הרבה אנשים מתכנסים מסביב לראות את הדבר המדהים הזה, אחד האנשים פונה לאותו האיש ואומר לו, וואו איזה כלב חכם יש לך, עונה לו האיש מה חכם ? זה כבר 3:2 לי !
--------------------------------------------------------------------------------
דוב וארנב מחרבנים ביער, והדוב שואל את הארנב : תגיד כשאתה מחרבן, לא מפריע לך שנדבק לך חרה לפרווה ? עונה לא הארנב : לא, זה לא מפריע, אז הדוב לקח אותו וניגב איתו את התחת.
פסיכי הולך ברחוב עם נמר, לאחר בהלה ברחובות שוטר אמיץ שנקרא לטפל באירוע מגיע אליו ושואל אותו מה אתה עושה ? עונה לו הפסיכי, אני לוקח אותו לגן החיות, אומר השוטר טוב, ומסתלק מהמקום, למחרת שוב אותו אירוע, השוטר חוזר ואומר לו, נו לא אמרת אתמול שאתה לוקח אותו לגן חיות ? אז עונה לו הפסיכי, כן, אבל היום אנחנו הולכים לקולנוע.
בחור אחד מתפרץ לתוך המבורגר וצועק, של מי הפנצ'ר שנמצא בחוץ, הוא הורג את הכלב שלי, אז איזה מבוגרת אחת אמרה לו, איזה כלב יש לך ? ענה לה : כלב זאב גזעי. אז היא אמרה לו : הפינצ'ר שבחוץ שלי אבל לא ייתכן שהוא הורג את הכלב שלך, אז האיש אמר לה : הוא תקוע לו בגרון !
תוכי אחד רואה ארנב רץ ביער וכל הארנב מלא בדם, אז הוא שואל אותו מה קרה לך ? אז הארנב אומר לו : הדובה הגדולה השתמשה בי במקום טמפון, התוכי מתחיל לצחוק וצוחק על הארנב, הארנב נעלב והלך משם, יום אחרי זה אותו דבר, עוד פעם הארנב מלא בדם ועוד פעם התוכי צוחק, ביום השלישי הם נפגשים והתוכי מלא בדם והארנב לבן ונקי, והתוכי אומר לו : אתה הבן *קיללת קבל אזהרה* שאמר לדובה שיהיה לה יותר נעים עם נוצות ?
תהנו .....ותגיבו !!!

ציטוט ההודעה