שלום.
אני יודע שתגידו לי "זה לא ילך", "אתה לא תשיג תוצאות" וכו' וכו', אבל אני מבקש מכם בבקשה תגידו בכל זאת מה יעזור ומה יגרום לתוצאות.
בעיקרון אני מתגייס ב - 15.11 שזה עוד חודש וחצי ואני רוצה לבנות תוכנית אימון ביתית עד הגיוס. אין לי שום מכשיר לכושר מסויים, אני רוצה לעבוד ללא מכשירים וכל השטיות, אני עצמי והגוף שלי עם תזונה נכונה - ואל תגידו לי שכח מזה, תעזרו לי עד כמה שאפשר להשיג תוצאות ושיהיה לי קל יותר בצבא, למרות שאני לא הולך למי יודע מה - סטילים.
נתונים אישיים -
גובה - 181 - 183
משקל - 66
גיל - 18
אני רוצה בעיקרון מספר דברים -
להוריד שומן מהבטן, לחזק או "לנפח" שרירים של חזה,גב,כתפיים וידיים או בקיצור כל פלג הגוף העליון מלבד הבטן שעליה אני יודע לעבוד.
אימונים בייתיים ללא מכשירים. יש לי רק מכשיר מתח בבית והוא יוכל לעזור.
נכון שזה בלתי אפשרי להתנפח ולהראות גדול וחזק בחודש וחצי ועוד בבית, אבל תעזרו לי עד כמה שאפשר ותנו לי את המקסימום שאפשר לעשות כדי להתקדם לכיוון הדרישות האלו. כולל תזונה. מה כדאי לאכול לפני האימון וכמה זמן לפני כן ומה אחרי האימון ותדירות אימון. יש לי קצת ידע שקראתי כאן והבנתי שלפני האימון צריך פחממות כגון פסטה (אם אני טועה תקנו אותי) ולאחריו ביצים, טונה (עדיף במים), קוטג', לחם לבן וגם כן פסטה אורז ודברים המכילים פחממות.. אם אפשר לתת לי עוד דוגמאות מה מכיל הכי הרבה חלבונים או פחממות אני אשמח.
שוב - אני מודע לזה שאני לא אראה תוצאות משמעותיות בפרק זמן כה קצר ובאימון ביתי, אבל אני חד, אני בכושר סביר ויש לי מוטיבציה ורצון לעבוד הכי טוב שאפשר בכדי לקבל את המקסימום באימון ביתי של חודש וחצי. תעזרו לי עם זה בבקשה
תודה מראש.

ציטוט ההודעה