רמה 22 עם כל הבגדים מש'ו סוס אני פרשתי מי שרוצה שידבר איתי באייסי
9885449
רמה 22 עם כל הבגדים מש'ו סוס אני פרשתי מי שרוצה שידבר איתי באייסי
9885449
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלק פרו חש אצ עצמך........................ אלק רמה 22 "פרו".
למה איזה בגדים יש לך? אני בטוח שאין לך פרימיום... כי מי שמדבר כמוכה אין מצב שהוא טוב. למה איזה בגדים יש לך? breaker 5-6? איזה מסכן... אני רמה 60 יש לי עוד אחד 52... אוי פשוט חבל לי עליך... יש לי פרימיום ב-550 שקל משהו כזה.
חח תראה את עצמך... זה שאין לך כסף ליקנות פרימיום זה לא אשמתי... או שיש לך, עדיין לא כל כך הבנתי, אבל... "אתה צריך להוריד פרופיל"... אתה צריך להגיד את זה לרמה 22 ה"פרו משהו סוס"... ואלק הוא "פרש"... למה כמה זמן הוא שיחק? חודש? זה הוא שמיתלהב בחושב שהוא "פרו"+בטחלס... אני צודק.
למה מה אתה רוצה להגיד לי ש"עם כל הבגדים"... הוא מתכוון שיש לו בגדים לרמה 20? חח מה הקטע ב..."כול הבגדים"... מצחיק.
מי אמר שאני פרו? תנסה למצוא הודעה אחת בכל הפורום שאמרתי שאני פרו.
מי אמר שאני חרשן? אני לא משחק כבר 2-3 שבועות...אני משחק ב-SilkRoad, רק בחודש חודשיים שהתחלתי לשחק שיחקתי 5-6 שעות... הייתי דלוק על המשחק, אחר כך שיחקתי 2-4 שעות, על תרד עליי בבקשה.
אתה צריך להודות בעצמך שאני צודק והוא סתם מתלהב, אז... אתה כבר תבין... כשתשחק שנה+ ותיהיה בין הכלאנים הראשונים בגאנז(טובים).
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 02-11-2007 בשעה 15:28.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דור איך השתקתי אותו... חח... תודה!
סתם פנינה נחמד אבל הוא פשוט אומר דברים שטותיים, פשוט לא הייתה צריך להגיד את "תוריד פרופיל"... שוב פעם אני יגיד גם עוד 1000000000000000000 פעמים... זה לא אני "תוריד פרופיל"... תגיד את זה ל"פרו משהו סוס רמה 22 עם כל הבגדים".
למה הוא אחלה גבר הוא נתן לי תשחקן שלו על תירד עליו
אם אתה חושב שרמה 22 זה...
טוב לא אומר כלום.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 07-11-2007 בשעה 10:34.
אתה נראה לי סקאמר אחי אבל אני יחשוב על זה
אתה בכלל לא קורא את ההודעה לפי התשובה.... הוא מביא שחקן!!!! הוא לא עושה סקאם