מה שאתם צריכים לעשות זה להגיד לי איזה דברים מסורבלים שאתם עושים במהלך החיי היום יום בכלל ובאינטרנט ומחשב בפרט.
אחת התשובות יקבלו ממני 50 נקודות.[אין קריטריון אני יחליט אם מישהוא יקבל או לא =) ]
יאללה תזרמו
מה שאתם צריכים לעשות זה להגיד לי איזה דברים מסורבלים שאתם עושים במהלך החיי היום יום בכלל ובאינטרנט ומחשב בפרט.
אחת התשובות יקבלו ממני 50 נקודות.[אין קריטריון אני יחליט אם מישהוא יקבל או לא =) ]
יאללה תזרמו
כוסעומו מה זה מלווה?
|
|
קם בבוקר מניח תפילון.! זה מסובח.! ואורך
שעת אפס לקום ב6:30 חדר כושר המורה קורע אותנו ואני מסיים כל יום ללמוד ב3 תאמינו לי קשה.!!!
אהה והדבר הכי קשה למצוא פרוקסי טוב.!!!!..חחחח
קם בבוקר שוטף פנים מצחצח שיניים משתין מחליף בגדים שם ג'ל אוכל טוסט זז לבצפר.
חוזר מבצפר מדליק מחשב\אוכל מדבר באייסי גולש באטרף וכו' צופה בטלויזיה מתקלח אוכל ארוחת ערב צופה בטלויזיה\גולש באינטרנט פיפי ולישון.
חחח אולי לא הבנתם אותי נכון
אני שואל מה אתם מתעצבנים שאתם עושים בחיי היום היום שהייתם רוצים לשנות.. לא מהלך היום שלכם
כוסעומו מה זה מלווה?
לא ללכת לבצפר ולצאת כול יום עד מאוחר ולראות את כול החברים שאני לא רואה כול יום!!
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
לא שעה לחכות למצוא פרוקסי זין.! מהיר.! אני יושב יום שלם בסוף יש לי פרוקסי על 1-2
ואת הבצפר שלי סתם זין כל יום עד 3 ושעת אפס.!! אני משתגע.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לקום לצבא ביום ראשון בבוקר שכולך שבוז מת אחרי אחלה סוף שבוע ולדעת שבפעם הבאה שאתה בבית זה רק בעוד שבועיים וזה גם אם לא תהיה כוננות כי איזה ערבי מטומטם באיזור המוצב בחברון יחליט לעשות שטויות. לדעת שאתה חוזר לשם לטחון שמירות וכוננויות ולשנוא את חוסר שעות השינה אבל תמיד להתנחם בחברה הטובים שנמצאים שם איתך, ולבסוף לצאת בסוף שבוע הביתה כדי לגלות שכמעט כל החברים שלך שהכרת עוד באזרחות סוגרים שבתות, ואלה שלא סוגרים נמצאים עם החברה\נסעו לטיול|נמצאים עם המשפחה.
קשים חייו של החייל
הייתי משנה כמעט הכלאבל מצד שני בלי כל הטחינות האלה והצבא הזה לא הייתי מכיר הרבה אנשים טובים שיהיו איתי מעבר לאנשים שהכרתי באזרחות
נערך לאחרונה על ידי killer-angel; 09-09-2005 בשעה 23:14.
UP
כוסעומו מה זה מלווה?
לא הבנתי
מה אני רוצה לשנות ביום
אממ..
לקום ב 12 ככה
בלי בצפר
=]
אוכל חופשי
אני מתכון כל מה שאני רוצה
לגור במלון בעל 35 קומות
מה עוד
זהו בעקרון
=]
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הכי מעצבן זה שיעורי בית
שחייבים לעשות
(כמובן שלא עושים ומעתיקים)
או שנגיד אתה משקיע במשהו שעות וזה
ואז זה לא נכון
או בצפר זה הכי משגע
:\
או אימון שאין כח אליו :\\\
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
הכי מעצבן לחזור מבית ספר אחרי שהשארת את האימיול פתוח כל היום וגילית שהאינטרנט לא מחובר \:
אני קם בשש בבוקר מחיל לסדר את התיק לבצפר (בעעע)מכין לי סנדוויץ'(בעע)הולך לבצפר(בעעע)ברגע שיש את הצלצול לסיום היום לימודים אני צריך במשהו כמו 3 דקות לרוץ הביתה (כ-450 מטר מבצפר)עם תיק ששוקל איזה 4.5 קילו מהרגע שהגעתי הביתה יש 2 דקות לאכול ארוחת צהריים ולהתלבש לאימון של ולחזור בריצה לבצפר (שמשם יוצאת ההסעה שלי) ואז אני חוזר מהאימון שלי אוכל והולך לישון...
קם לביצפר מתארגן כל מה שקשור בזה חוזר מהביצפר הולך לחוג שלי שזה קיצה מצוקין שם בים המלח אינ מתאמן עם מטפסי הרים אחרי זה הולך ועובד בתור בר מן בבתי מלון בים המלך ואז חוזר הבית סחוט מהעבודה ויוצא לשחייה בים המלח
לא הבנתי בהתחלה.!..
אז הנה שלי : הדבר הכי מעצבן ללכת לישון ב1 להשאיר תמחשב דלוק ולגלות בבוקר שהיה הפסקת חשמל בת זונה.!!
והשני למצואו פרוקסי שאפשר למות עד שהיה אחד טוב
כל המעבר בין כיתות משיעור לשיעור, לפעמים אני משאיר תתיק בכיתה והולך ללמוד בכיתה אחרת והתיק שלי בכלל בכיתת אם =\