קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ווינאמפ עזרה!!!כנסו דחוף אני חייב תשובה
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 10:00
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 22:24
  3. [קונה] תשובה לחידה על התנך , 50 נקודות
    על ידי Alonh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 00:06
  4. אני צריך תשובה מהירה.. איזה באנר עדיף??
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 00:11
  5. עשרת ימי תשובה-בין כסה לעשור
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 00:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

קיראו! ציטוטים של מחזירי תשובה, והפרחות.

ברירת מחדל קיראו! ציטוטים של מחזירי תשובה, והפרחות.

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntr...EntryId=126581
    אתרי החזרה בתשובה מלאי שקרים גסים!!!

באחת הרשומות האחרונות שלי, רשם לי STYLUS כמה תגובות, שאחת מהן הפנתה לאתר של מחזירים בתשובה שנקרא True Search - שער המדע. קראתי את העמוד במלואו ונותרתי המום מכמות השקרים הבוטים, אי הדיוקים, ומגוון השטויות שרשומות בעמוד אחד, והחלטתי לתת מענה אמיתי לשטויות שרשומות שם. עברתי שורה שורה, ולהלן מבחר שגיאות גסות באתר שהופכות את כל הכתוב בו לפארסה דמגוגית זולה שכל מטרתה היא לנצל את תמימותם (בל נאמר טיפשותם) של אנשים על מנת לנסות ולהחזירם בתשובה. מראש אומר, לצערי הרב, מכיוון שכמות הזבל שרשומה באתר כל כך גדולה, לא הספקתי לרשום את הכל, ואני מותיר לכם, הקוראים שהמוח בקודקודם להשלים את החסר בעצמכם...

ציטוט: "לתשומת הלב הקורא: למרות שיש מיכון, עדיין עובדים ואפילו יותר, יש מכוניות אך עדיין ההגעה לעבודה לוקחת זמן רב ואפילו יותר זמן מאשר קודם"
    האמת: ראשית בעבר אנשים היו הולכים במשך שעות ברגל או על גבי חמורים על מנת להגיע למרחק של קילומטרים בודדים. היום יש לאנשים אפשרות להגיע הרבה הרבה הרבה יותר מהר ממקומות מרוחקים הרבה הרבה יותר על מנת לעבוד. לדוגמא רבים הם האנשים המגיעים בכל בוקר מירושלים על מנת לעבוד בת"א או ההפך. בעבר המסע היה לוקח בין שלשה ימים לשבוע. אולי בעבר אנשים היו מגיעים יותר מהר אם הם היו עובדים במרחק קילומטר אחד מהבית שלהם, אבל היום כבר אין צורך לגור קרוב כל כך למקום העבודה (וטוב שכך).
    ציטוט: "חכמי התלמוד ידעו [שהעולם עגול] מאות שנים קודם לכן..."
    האמת : אני אשמח לקבל ציטוט מדויק מהתנ"ך שבו כתוב במפורש שהעולם עגול. אני בטוח שהדבר היחידי הוא כל מיני תילי תילים של פרשנויות בנוסך של "ויהפוך כושי עורו" פירושו שהכושים הם הפוכים, ומכיוון שהם בצידו האחר של העולם אז הנה ההוכחה שהעולם עגול... (מישהו באמת אמר לי משהו דומה לזה פעם בניסיון להוכיח את הטענה הזו).
    ציטוט: "מאחורי איש תורה ממוצע בגיל 60, עומדות 57 שנות לימוד - כפול מדוקטור בן גילו והפער הולך וגודל עם העלייה בגיל".
    האמת: ראשית הפער, אם כבר, מצטמצם עם הגיל (עניין של מתמטיקה פשוטה, בהנחה שגם הדוקטור וגם הרבי ממשיכים ללמוד). ולעניין: אולי איש התורה לומד יותר שנים, אבל בפועל, הידע שלו בנושאים שחורגים מהתורה הוא אפסי - אין לו כל ידע רלוונטי במדעים, אנגלית, היסטוריה, פילוסופיה מודרנית, מחשבים ושאר תכנים המשמשים אותנו ביום יום. נכון של"דוקטור" יש ידע מועט (אם בכלל) בתורה, אבל באותה מידה אין לרבי או לדוקטור שום ידע בבודהיזם, בתורת הזן , בשיאצו או בנצרות, ולא תצליחו לשכנע אותי שידע ביהדות חשוב יותר מידע בנצרות, בבודהיזם או בכל דת אחרת.
    לגבי הציטוטים של המדענים שכביכול מכירים בדת: ספרו של מקס פלאנק נכתב ב-1932. אינשטיין אמר את דבריו ב- 1950 ופרופ´ צ´רניבסקי כתב את ספרו ב- 1964. כלומר עברו בין 40 ל- 72 שנה בין הציטוטים האלו לבין ההווה. לפני 40 שנה לא היו מחשבים ביתיים, האדם עוד לא הגיע לירח, לא ידעו כמעט דבר על גנטיקה ובכלל הייתה מאז התפתחות אדירה בכל התחומים המדעיים. כיום הרוב המוחלט של המדענים מביאים את כל ההוכחות כנגד הדת. אגב מעניין לציין שבגוגל כל האיזכורים של פרופ´ צ´רניבסקי מביאים לינקים לאתרים שונים של מחזירים בתשובה, ולמרבה הפלא, כולם עטים על אותו ציטוט שלו מלפני 40 שנה כמוצאי שלל רב. משום מה אף אחד לא מזכיר את מליוני המדענים **המודרנים** שכופרים באלוהים.
    בנושא תיארוך בפחמן 14:
    לגבי הציטוט מספרו של עמנואל וליקובסקי (שאגב מוסווה כאילו מדובר בציטוט ספרו של "פרופ´ ויליארד ליבי") עמנואל וליקובסקי הנה דמות שנויה במחלוקת בקרב קהילת המדענים ואנשי הדת כאחד. הוא מנסה להוכיח את קיומם של אירועים תנכ"ים כמו מכות מצריים באמצעות עדויות היסטוריות וסופג ביקורת על הוכחותיו מכל הכיוונים, בעיקר מגורמים דתיים. אבל אותם גורמים דתיים יודעי לצטט אותו כאשר הם מוצאים איזה משפט שיכול לעזור להם להחזיר עוד כמה תמימים בשאלה.

פרופ´ וויליארד ליבי היה מדען דגול אשר זכה בפרס נובל על המצאת שיטת תיארוך פחמן 14. את ספרו "תארוך בעזרת פחמן רדיואקטיבי" הוא פרסם בשנת 1952 (לפני 52 שנה!!) שיטת פחמן 14 באמת הייתה לא מדויקת במקורה, אך שוכללה מאז אינספור פעמים, והיום היא מדויקת מאוד ועומדת בכל המבחנים. מבחינה מדעית הרי ש-52 שנה כמוהם כנצח... למידע נוסף על פרופ´ ליבי לחץ כאן:
    http://www.nobel.se/chemistry/laureates/1960/libby-bio.html
    בנושא ההשוואה המגוחכת בין גובה הנער או משקל התינוק לכמות המים אין לי אפילו כוח להתייחס לכך, היות וזה כמו להשוות עגבניות וכונני CD - אין שום קשר בין השניים, וזו סתם דמגוגיה זולה שנועדה (שוב) לנצל את תמימותם וטיפשותם של הקוראים.
    לגבי כלב הים ה"חי":
    ראשית, מדובר בכלב ים מת. אותו כלב ים שמת זמן קצר לפני הבדיקה אכן נמצא כבן כ- 1,300 שנה (ולא אלפי שנים). אבל: זה היה ב- 1971, לפני 34 שנים!הטעות של הבודקים היתה שבים הארקטי כמות הפחמן 14 בגוף היא קטנה בצורה משמעותית מאשר בשאר העולם עקב האקלים. ולכן הבדיקות יצאו שגויות. כיום מודעים לבעיות מסוג זה, ולכן החישובים יוצאים מדוייקים.
    הדבר דומה לאדם המנסה להישקל באמצעות משקל אדם בתוך בריכה. המשקל תקין, האדם שוקל X, אבל התוצאה תהיה שגויה, משום שמשתמשים במשקל באופן לא נכון. למידע נוסף לחץ בעניין זה, לחץ כאן:
    http://wiki.cotch.net/wiki.phtml?title=A_freshly_killed_seal_was_C14_dated_at_1300_years_old

ה"דג הכחול" שלמען האמת אינו כחול וגם נקרא כאן בטעות קולקנטוס, נקרא במציאות Coelacanth (עוד דוגמה לכך שלכותב אין שום מושג במדעים). זהו דג שאכן נמצא במאובנים מלפני כ-400 מליון שנה (ולא 70 כפי שכתוב). מסתבר שאותו מין של דג אכן חי היום, אבל אין בכך שום סתירה לקיומו לפני 400 מליון שנה. גם הג´וקים, גם הקרוקודילים וגם מינים אחרים של חיות נשארו כמעט ללא התפתחות במשך תקופה ארוכה כל כך. ההפתעה היחידה היא שאותו מין דג אכן חי היום הייתה משום שהוא חי במעמקים, ולכן היה קשה לבני האדם לדעת על קיומו. אף אחד אינו מתפלא כשהוא רואה ג´וק...
    עוד מידע על הדג המרתק הזה ניתן למצוא כאן:
    http://www.dinofish.com/
    ציטוט: "אגב, הבדלים של מליוני שנים בין השיטות לא עושות רושם על החוקרים."
    האמת - דמגוגיה זולה כבר אמרנו? כשמדובר על 500 מליון שנה, או על מליארדים, 2-3 מליון הן אחוז זניח מאוד ואין סיבה שיהיה באמת אכפת למישהו אם מדובר ב- 762 מליון שנה או 764 מליון שנה. כשמדובר על כמה אלפי שנים לעומת זאת איש לא יזלזל במליוני שנים.
    ציטוט: "ולסיכום הקביעה של גיל העולם על ידי המדע הנה השערתית בלבד ואין בה כל בסיס מדעי כדי לסתור את התורה."
    האמת - אין כאן שום סיכום - יש כאן הפרכה גסה של מאות שנות מדע ומחקר. בהנף קולמוס קובע המחבר (שאגב שמו אינו מופיע בשום מקום), כי כל המדע הוא שטות. אני יכול לומר באותה קלות: "לסיכום - כל התנ"ך הוא גיבוב של שטויות. היהודים לא היו קיימים מעולם וכך גם בית המקדש, ירושלים, וישראל כולה!!!"
    כמובן שלא רשום על מה מסתמך הכותב כשהוא מציין שגיל העולם לפי המדע הוא השערתי בלבד.
    ועם זאת ברגע שהוכח באופן מדעי שגיל העולם הוא מליארדי שנים (כפי שכתוב בדיוק שורה אחת מתחת לכך), זוהי סתירה מוחלטת לתורה שקובעת שגיל העולם הוא רק כ- 5700 שנה. לא מדובר על פער של שנה - שנתיים או אפילו לא כמה אלפים אלא על שתי נקודות מוצא שונות לחלוטין.

ציטוט: "מענין שאין היסטוריה אנושית ידועה מעל 5760 שנה וכי דוקא בנקודת זמן זו (גיל העולם על פי התורה) החלה ההיסטוריה"
    האמת - שוב מדובר בשטות גמורה - הרי נאספו עשרות אלפי עדויות לקיום בני אדם הרבה לפני תקופה זו. נמצאו שלדים של דמויי אדם מלפני מליוני שנים (ע"ע לוסי במזרח אפריקה), נמצאו עדויות לגזע הקרו מניון (האדם המודרני) מלפני כ- 70,000 שנה בדרום אפריקה, נמצא כי בני אדם הגיעו לאוסטרליה לפני כ- 50,000 שנה, נמצא כי בני האדם הגיעו לאמריקה לפני כ- 13,000 שנה, יש עדויות לחיים בקרקעית הים השחור מלפני כ- 8,000 שנה ועוד עדויות רבות מאוד (ממש כחול אשר על שפת הים) לקיומם של בני אדם הרבה לפני 5,700 שנה. מעניין שהכותב בחר להתעלם מהם לחלוטין.
    ציטוט: "אולם, בעוד המדענים מנסים את כוחם בתיאוריות מתיאוריות שונות, אשר על כולם מוסכם שהם נשארות בגדר תיאוריות בלבד, בתורה הדברים לא תיאורטיים כי אם עובדות - ממש פשוטה של היסטוריה... בצורה של מסירה, ישנה ידיעה על הנעשה בבריאת העולם, לא כתיאוריה אלא כעדות ראיה ממש עד מפי עד"
    האמת - תתפלאו, אבל הרוב המוחלט של המדענים חוקרים את המדע כמדע מדויק ולא כתאוריה. לא מוסכם על כולם שמדובר בתיאוריה. ושוב, באותה מידה אני יכול לכתוב: "כל הפרשנים לתורה מרש"י ועד חז"ל טענו כולם כי אין אלוהים, וכי התורה יכולה לשמש יופי של מעמד לעציצים!". קל לכתוב, אבל קשה לעמוד מאחורי המילים (ואולי בגלל זה הכותב הוא אלמוני). בכל מקרה סיפורים הם לא עובדות. עמי ותמי זה סיפור שעובר מדור לדור. כך גם סיפורי הערפדים בטרנסילווניה, סיפורי רוחות בשבטים שונים באיים באוקינוס האטלנטי וסיפורי פיות ושדונים באירופה. סיפור שעובר מפה לאוזן ומדור לדור טבעו שיתעוות וישתנה אין ספור פעמים, על אחת כמה וכמה כשמדובר על תקופה של אלפי שנים. כל ילד ששיחק אי פעם במשחק "טלפון שבור" יודע כמה קשה לשמור על הסיפור המקורי, מה גם שבני אדם מטבעם נוטים להגזמה כשדובר על דת ולכן נוטים לשנות ולעוות את הסיפורים על מנת שישמעו גרנדיוזים ופנטסטיים הרבה יותר ממה שהם היו באמת.
    לגבי "המשל של השולחן של סבא" - שוב מדובר בדוגמה דמגוגית וזולה שמאפיינת את המאמר הזה (קשה לי להאמין שאני מתייחס ברצינות תהומית כל כך לכתבים טיפשיים כל כך, אבל מילא). המשל שלי מנגד: "בא ילד לאמו ואמר לה ששמע מחבר ששמע מהדוד ששמע מחבר של אחיו ששמע מהשכן של הבת של חברה של ההורים שלו, שלאבא יש 6 רגליים! . אמרה לו אימו: "חמוד - אבל לאבא שלך יש רק 2 רגליים! אלו רק סיפורים!" למי להאמין?
    אודה על האמת - מישהו ישב והשקיע הרבה בכתיבה על מנת לנסות ולשכנע אנשים שאין השכל מצוי בקודקודם לחזור בתשובה. מכיוון שסביר להניח שאותו אדם (או קבוצת אנשים) לא ממש עובדת למחייתה, ואילו אני, צריך לעבוד לפרנסתי, לא מצאתי את הזמן על מנת להשלים את תגובתי המלאה לכל שורה ושורה בכתוב. האתר עצמו עוד מלא באי דיוקים וחצאי אמיתויות ואפילו בשקרים של ממש, והכל בניסיון להחזיר אתכם בתשובה.
    אל תיפלו בפח, ואל תתנו למחזירים בתשובה למלא את ראשיכם בשטויות!

אין אלוהים!!!

ולסיום, סתם בשביל האנקדוטה,בעמוד הבית של אותו עמוד שיקרי, רשום מיהו קהל היעד לו מיועד האתר (ציטוט ישיר):

"אם אתה אדם פתוח, אינטלקטואל, ליברל, דוגל בחשיבה לוגית ובבדיקה מדעית, מודרני, פלורליסט, לא פוחד משינויים, שוויוני, לא נעול, מתקדם, לא חשוך, אינטלגנט, לא פאנאט, חופשי, נאור ..... אתר זה אכן נועד לך . אתר זה מחיב מאמץ מחשבתי כדי להנות ממנו בתקוה שהדבר לא גדול עליך".
    ובשלב הזה פשוט נגמרו לי המילים...

תקראו, זה שווה את זה!
    נערך לאחרונה על ידי soundforge; 03-12-2007 בשעה 20:33.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

??wtf??
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

ציטוט נכתב במקור על ידי guetta17 צפיה בהודעה
    ??wtf??
    איזה ספאם, שמישהו יביא לו אזהרה.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    איזה ספאם, שמישהו יביא לו אזהרה.
    גם אתה עכשיו לא נתת תגובה מרשימה במיוחד.

ציטוטים מעניינים אם כי לא מובנים, אך למרות זאת לא קראתי הכול

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    האמת : אני אשמח לקבל ציטוט מדויק מהתנ"ך שבו כתוב במפורש שהעולם עגול.
    א"ר יונה אלכסנדרוס מוקדון כד בעא מיסק לעיל והוה סלק וסלק סלק עד שראה את העולם ככדור ואת הים כקערה בגין כן ציירין לה בכדורא בידה. (תלמוד ירושלמי מסכת עבודה זרה פרק ג).

הייתי שמח להגיב לך על שאר הדברים אבל לא הבנתי כלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv צפיה בהודעה
    א"ר יונה אלכסנדרוס מוקדון כד בעא מיסק לעיל והוה סלק וסלק סלק עד שראה את העולם ככדור ואת הים כקערה בגין כן ציירין לה בכדורא בידה. (תלמוד ירושלמי מסכת עבודה זרה פרק ג).

הייתי שמח להגיב לך על שאר הדברים אבל לא הבנתי כלום.
    אני מסכים איתך בכל אבל תלמוד זה לא התנ"ך

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי Gold_Bomb צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך בכל אבל תלמוד זה לא התנ"ך
    תלמוד = תורה שבעל פה.

דרך אגב, גם בזוהר הקדוש [שנכתב לפני 1800 שנה] כתוב שכדור הארץ עגול.
    נערך לאחרונה על ידי Aviv; 04-12-2007 בשעה 03:47.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

נהניתי עד מאוד לקרוא את המאמר הזה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחח כמה כפירה בעמוד אחד
    כבר הוכח לי מספיק הוכחות פי 200 יותר חזקות מאלה , הוכחה שלוקחת הכל מפה, שעל הפרפר על הכנף שלו מצויירים כל מיני סוגים של ציפורים כמו ינשוף שטורף את העוף שטורף את הפרפר וכאשר עוף מסויים פה לטרוף תפרפר ,הפרפר פותח תכנפיים והעוף נבהל בגלל מה שמצוייר לו שם, כמןו שאמרתי ינשוף או כל מיני צורוךת אחרות של חיות שטורפות את העוף שטורף את הפרפר. רק זה לבד מראה שיש מתכנן לבריאה. חפש על זה בגוגל אני בטוח שתמצא.
    ובקשר אליך GOLD BOMB, זה תורה שבעל-פה והיא בדיוק באותה חשיבות של התורה שבכתב !
    וגם הוא צודק בזוהר גם רשום על כך שהעולם הוא עגול.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 04-12-2007 בשעה 02:19.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    חחחחחחח כמה כפירה בעמוד אחד
    כבר הוכח לי מספיק הוכחות פי 200 יותר חזקות מאלה , הוכחה שלוקחת הכל מפה, שעל הפרפר על הכנף שלו מצויירים כל מיני סוגים של ציפורים כמו ינשוף שטורף את העוף שטורף את הפרפר וכאשר עוף מסויים פה לטרוף תפרפר ,הפרפר פותח תכנפיים והעוף נבהל בגלל מה שמצוייר לו שם, כמןו שאמרתי ינשוף או כל מיני צורוךת אחרות של חיות שטורפות את העוף שטורף את הפרפר. רק זה לבד מראה שיש מתכנן לבריאה. חפש על זה בגוגל אני בטוח שתמצא.
    ובקשר אליך GOLD BOMB, זה תורה שבעל-פה והיא בדיוק באותה חשיבות של התורה שבכתב !
    וגם הוא צודק בזוהר גם רשום על כך שהעולם הוא עגול.
    חחחח בגלל שכתבת שלמישו היה דמיון מפותח והוא ראה על כנפיים של פרפר ציורים של שרשרת המזון אני צריך להאמין לזה?
    ועוד בכלל הינשוף שבא לאכול את הפרפר יבין גם שמוציר שם שמשו אחר אוכל אותו אז הוא לא יוכל את הפרפר?
    זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי..
    בקיצור של שלוש מילים: LOL

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש מחקרים על זה חח ויש תמונות גם , ואת זה ראיתי בעיניים שלי ושמעתי באוזניים שלי.
    הינשוף לא אוכל תפרפר :| זה כל מיני סוגי עופות אחרים שאוכלים תפרפר, הינשוף אוכל את העופות האלה. ולא חיייב להיות מצוייר ינשוף, אלא כל עוף דורס שאוכל תעופות האלה.

הנה מצאתי
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A0%D7%A3
    תקרא שורה אחרונה בקשה, "כנפיהם של עופות ושל חרקים מעוטרים לעתים קרובות בדוגמאות צבעוניות עזות; פרפרים ידועים בכך במיוחד. הדבר משמש לרוב לפיתוי ומשיכת בני המין השני למטרת רביה, ולעתים להגנה; ציפורים רבות פורשות את כנפיהן בעלות הצבעים העזים בפתאומיות בשעת סכנה ומרתיעות בדרך זו בעלי חיים המאיימים עליהן."
    אני אנסה למצוא גם תמונות שמראות מה מצוייר.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

מה שהציפור שבאה לתרוף את הפרפר רואה נקרא צבעי "צבעי הסוואה"
    זה דבר בלתי נפרד מתורת האבולוציה
    http://www.ilschool.org/sheled/purim/hasvaa.asp
    "
    מלחמת הקיום בטבע דורשת מבעלי החיים להתמודד ולהסתגל לא רק לתנאי הסביבה והאקלים אלא גם להגנה בפני טורפים. הרצון לשרוד הוא המניע העיקרי ביותר בטבע. מין שאינו מצליח לשרוד, נכחד.
    עולם החי "פיתח" דרך מתוחכמת כדי לשרוד - הסוואה.
    "
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 04-12-2007 בשעה 19:07.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

כמה שטויות במקום אחד.. בקשר לפרפר זה באמת הדרך שלו להגן על עצמו... ואפחד לא באמת מצייר לו שם עופות. בדיוק כמו שלקיפוד יש את הקוצים שלו. דבר שני קראתי את המאמר וממש נהנתי....

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

מה אתם נתפסים רק על הפרפר?
    עצם זה שיש מחזוריות בטבע- השמש יודעת מתי לשקוע ומתי לזרוח, הים- דבר ענק בפני עצמו, החיות השונות, האדם! אני במגמת ביולוגיה. אני לומדת כל הזמן יותר ויותר דברים, ואני לא מפסיקה להתפעל. ידעתם כמה הגוף שלכם הוא מכונה משוכללת?
    הדברים האלה, ועוד רבים, מראים שיש מתכנן לבריאה. יש בורא.
    אז עזבו את הפרפר. כל הדברים שהם ביומיום שלכם, הם ה=בריאה.

ואני כ"כ לא מסכימה איתך.
    כ"כ כ"כ לא.
    אבל נו, איש באמונתו יחייה.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי daniiielle צפיה בהודעה
    מה אתם נתפסים רק על הפרפר?
    עצם זה שיש מחזוריות בטבע- השמש יודעת מתי לשקוע ומתי לזרוח, הים- דבר ענק בפני עצמו, החיות השונות, האדם! אני במגמת ביולוגיה. אני לומדת כל הזמן יותר ויותר דברים, ואני לא מפסיקה להתפעל. ידעתם כמה הגוף שלכם הוא מכונה משוכללת?
    הדברים האלה, ועוד רבים, מראים שיש מתכנן לבריאה. יש בורא.
    אז עזבו את הפרפר. כל הדברים שהם ביומיום שלכם, הם ה=בריאה.

ואני כ"כ לא מסכימה איתך.
    כ"כ כ"כ לא.
    אבל נו, איש באמונתו יחייה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
    טוב שאת לא חיה בימי הבניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    השמש יודעת מתי לזרוח ולשקוע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כדור הארץ זה לא מרכז העולם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,799 | הודעות: 8,150,381 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect