קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיפים לגיבושים למיניהם
    על ידי grimbal בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-01-2010, 04:18
  2. [דיון] טיפים לשרת ספיד הבא
    על ידי amitamitamit2 בפורום Travian
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2009, 18:37
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-05-2009, 10:21
  4. |דיון רשמי| Oblivion - עזרה, דיבורים, טיפים
    על ידי CoreOxide בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 27-04-2006, 21:48
  5. תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 22:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[דיון] טיפים לגיבושים.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ברירת מחדל [דיון] טיפים לגיבושים.

כמו שבטח כולם יודעים עוד מעט מגיע לו הקיץ ומתחילה תקופה מאסיבית של גיבוש וגיוסים ימי סיירות וכו'.
    אני בטוח שלכמה פה יש ניסיון אז אם אפשר כמה טיפים לצעירים.

נ.ב
    מי שנועל לפחות שיתן סיבה =/

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איזה גיבוש יש לך?
    בכל מקרה,קיבלתם זימון,תלכו אל תוותרו,כי גם אם לא תעברו זה משהו שנרשם לזכותכם,ותמיד תזכרו שנכון שהכל בראש,אבל אם לא תבואו בכושר בסיסי זה לא ממש יעזור לכם כי הגוף לא יעמוד בעומס ( וזה חתיכת עומס) ופשוט תקרסו..ראיתי חברה שעמדו לידי ופשוט נפלו על הרצפה לא הצליחו לעמוד על הרגליים ( גיבוש צנחנים)..אבל בסופו של דבר הכל באמת בראש ותתנו הכל אל תוותרו בחיים ואל תפסיקו לרוץ לשנייה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

קצת מצחיק שאתה אומר את זה חחח אבל כן...האשכול הזה הוא יותר לצעירים שבפורום כי באמת התקופה המאסיבית של הגיבושים והיום סיירות זה לפני חודשיים...
    אבל לא חשוב..
    יש גם בקיץ..
    קיצר..
    לבוא עם ראש פתוח, לא להיות מפונקים..
    לא תת לעצמכם הקלות מסויימוןת...לבוא דעתניים, רציניים ובטוחים בעצמכם...
    אוכל חחח תביאו חטיפי אנרג'י וכאלה...כי אוכל בדרך כלל אין..לפחות בגיבוש צנחנים האוכל לא היה משהו...
    ואני לא בררני באוכל...הכוונה היא שלא היה כמעט חחח
    אתה אוכל לחמניה עם איזה גבינה צהובה ואתה נשאר רעב אחר כך...
    אז אנרג'י עושה את העבודה...שוגי גו גם יכול להיות נחמד שיהיה משהו מתוק יותר..
    וזהו לדעתי..

עשיתי גיבוש צנחנים.

שלום לכל המוזמנים לגיבוש , החיילים שלפני גיבוש היחטיות, וכ'ו:

שלום לכם, בתור אחד שמלווה זמן לא מועט חיילים היוצאים לגיבוש בחטיבת גבעתי אני רוצה לומר מספר דברים מניסיוני שיעזרו לכם בהמשך ובגיבוש.

- הדבר הראשון נסו להקל על עצמכם ולהפחית מהעומס ע"י אימון וכושר גופני, זה יעזור לכם הרבה.

- היו חזקים והתעלמו טוטאלית מהערות מפקדי הגיבוש.הכנסו למעין בועה והתעלמו מדברים שיפריעו לכם.

- נסו בכל כוחכם לעשות את המיטב , ולהוכיח קודם כל לכם , ואח"כ לאחרים שאתם מסוגלים לדבר.

- אל תשכחו כי גם אם נדמה לכם שלא רואים אתכם ברגע נתון, אזי רק נדמה לכם. רואים ובוחנים אתכם בכל שנייה ושנייה , על כל אחד מכם יש "מלאך" הממונה ותפקידו לראות אם אתם עומדים במטלה, ואם כן, אז איך ובאיזו צורה אתם מבצעים אותה.

-היו חברותיים וידידותיים, הראו כי למרות הקושי המוטל עליכם אתם עדיין "אנושיים" ולא אנשים שקיים עליהם לחץ והם מראים את זה.

אל תשכחו לעולם, כי לפניכם עברו את זה הרבה חיילים , ואחריכם, יעברו עוד הרבה.
    אל תגידו לעצמכם אף פעם , ולו לרגע "מה אני צריך את זה, עדיף ומספיק לי להיות בגדודים ולשרת שם" .. זוהי טעות .

-לאלה שיודעים מראש כי הם מעוניינים לשרת רק בגדודים ולא רוצים לצאת את גיבוש היחטיות אני ממליץ בחום ; צאו לגיבוש, זו חוויה שאחר כך תראו ותבינו אותה. חוויה שלא תחזור לעולם.

אני מאחל בהצלחה , מי ייתן שתעלו ותצליחו.
    זה הקטע הכי ממצא שקראתי.
    לכל גיבוש יש את הטיפים שלו, מה שהבאתי זה קצת בכללי.

*קרדיט לאתר "היחידה" על הקטע למעלה.

ישי התותח

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי אור. צפיה בהודעה
    קצת מצחיק שאתה אומר את זה חחח אבל כן...האשכול הזה הוא יותר לצעירים שבפורום כי באמת התקופה המאסיבית של הגיבושים והיום סיירות זה לפני חודשיים...
    אבל לא חשוב..
    יש גם בקיץ..
    קיצר..
    לבוא עם ראש פתוח, לא להיות מפונקים..
    לא תת לעצמכם הקלות מסויימוןת...לבוא דעתניים, רציניים ובטוחים בעצמכם...
    אוכל חחח תביאו חטיפי אנרג'י וכאלה...כי אוכל בדרך כלל אין..לפחות בגיבוש צנחנים האוכל לא היה משהו...
    ואני לא בררני באוכל...הכוונה היא שלא היה כמעט חחח
    אתה אוכל לחמניה עם איזה גבינה צהובה ואתה נשאר רעב אחר כך...
    אז אנרג'י עושה את העבודה...שוגי גו גם יכול להיות נחמד שיהיה משהו מתוק יותר..
    וזהו לדעתי..

עשיתי גיבוש צנחנים.
    אחי, גם אני צעיר!
    תודה לכל מי שהגיב, חשבתי שזה יהיה רעיון נחמד שמי שהתגבש יתן כמה טיפים למתגבשים.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

בשקי חול:
    תתפסו עם היד החזקה את הצד של השק שרחוק מהפתח וקשה יותר לאחוז

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

לא עשיתי אף גיבוש עדיין, יש לי כנראה יום סיירות ביולי, אבל עברתי כמה אימונים שהדמו גיבוש..ולמרות כל הקושי ולמרות השואה שעוברים, לנסות להשאר בגישה של "אני ממשיך לא משנה מה ואיך, אותי יוציאו מפה רק על אמבולנס".
    ולפי דעתי, כל אחד במצבים שקשה לו צריך למצוא איזה משהו בראש להאחז בו, כלומר או לזמזם שיר בראש (לא עוזר לי הרבה), או שברגעים הקשים אצלי אני חושב על מה שיקרה אם אני אפסיק את הפעילות, מה אני יחזור הביתה מבואס? זין, אני יסיים את זה.
    נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 17-05-2008 בשעה 21:13.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    בשקי חול:
    תתפסו עם היד החזקה את הצד של השק שרחוק מהפתח וקשה יותר לאחוז
    יש מצב שאתה מסביר מה שאמרת? לא הבנתי
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 17-05-2008 בשעה 23:53.

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    יש מצב שאתה מסביר מה שאמרת? לא הבנתי
    לשק יש שני צדדים:
    1. הפתח שלו דרכו מכניסים את החול ובו קל יותר לאחוז , והצד השני שסוגר על החול. בצד הזה די קשה להחזיק לאורך זמן ולכן מומלץ להחזיק בו עם היד החזקה.

יותר מאוחר אני יעלה טיפים משלי לגיבושים ... אחרי הכול את שלי אני עברתי

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    לשק יש שני צדדים:
    1. הפתח שלו דרכו מכניסים את החול ובו קל יותר לאחוז , והצד השני שסוגר על החול. בצד הזה די קשה להחזיק לאורך זמן ולכן מומלץ להחזיק בו עם היד החזקה.

יותר מאוחר אני יעלה טיפים משלי לגיבושים ... אחרי הכול את שלי אני עברתי

חובלים עברת נכון? כל הכבוד.
    אם תוכל לתת טיפים לגיבושים של חייל הים זה יעזור..

קטע שכתבתי לפני הימי סיירות של ינואר
    http://82.80.245.230/~atraf/showthread.php?t=311137

למי שרוצה

ישי התותח

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    קטע שכתבתי לפני הימי סיירות של ינואר
    http://82.80.245.230/~atraf/showthread.php?t=311137

למי שרוצה
    כל הכבוד על המאמר אחי באמת, דרך אגב מה קיבלת בסופו של דבר ובכלל לאן אתה מיועד?

לא הייתי ביום סיירות - אני פסול בגלל העיניים.
    מה שעשיתי היה סימולציה של יום סיירות.

לפני שלושה שבועות עשיתי גיבוש צנחנים... מקווה לקבל דובדבן.
    מחכים לתשובות בנתיים :\

ישי התותח

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    חובלים עברת נכון? כל הכבוד.
    אם תוכל לתת טיפים לגיבושים של חייל הים זה יעזור..
    אוקי אני מנסה להעלות מהזכרון שלי כמה דברים חשובים :

1. דבר ראשון - אין כזה דבר לוותר . הכול בראש. אם תהיו חזקים בראש תצליחו לעשות כל דבר. החוכמה היא לעבוד בקיטועים ולהגיד לעצמך עוד 200 מטר , עוד 100 מטר , עוד 50 מטר ... קטן עליך.

2. בגיבושים עובדים לפעמים כצוות והן בפני עצמכם , בצורה אישית. כשיש אקטים אישיים , אדם לאדם זאב. כמה שזה נשמע אכזרי, אתם תקבלו רגלים לפני בזחילות ומפרקים בספרינטים ... לפעמים אנשים חושבים שהמטרה מקדשת את האמצעים. מה שכן אתם אל תעשו זאת אבל תהיו ערים. כשיש משימות צוותיות , הצוות הוא הכול. אין כזה דבר לרוץ קדימה ראשון בספרינט כשיש אנשים עם כושר לא טוב שמפרגים 200 מטר מאוחרה. הולכים לעזור להם כי מזה משנה אם אתה תגיע אחרי 15 שניות וכל שאר הצוות יגיע אחרי דקה כשהמטרה הייתה להגיע אחרי 40?

3. המפקדים ינסו לשבור אותך בשבירת דיסנטס שלהם. אל תיקחו קשה מידי . וגם אם משהו לא הולך אל תתבאסו יש כל כך הרבה הזדמנויות בגיבושים להתבלט.

4. תביאי בגדים להחלפה לכל יום , 4 זוגות בוקסר כדי למנוע שפשפת כי זה דבר שיכול לגמור אותך בגיבוש, משחה נגד שפשפות , בן גייי, חטיפי אנגריה ופירות יבשים . בגיבושים של חיל הים רצוי להביא 2 זוגות נעלים שאתם לא צריכים. אתם הולכים להיכנס למים לסירוגין במשך יום שלם ולדעתי כדאי להישאר עם אותו הזוג ורק אחר כך להחליף.

5. זמנים זה קודש. זה אחד הדברים הכי חשובים בגיבוש. אם המפקדים אומרים לכם זמן מסוים תפקידו לעמוד בו. גם אתם מוקפצים בבוקר ואומרים לכם דקה על מדים . אז תצאו רק עם בוקסר אבל תעמדו בזמן ( כן כן אני עשיתי את זה בגיבוש שלי והמפקד היה די בהלם אז אמרתי לו שזמנים זה קודש והוא אמר יפה אמרת אבל צא 90 לכוח ותעשה 50 שמיכה אולי יצמחו לך מדים).

6. טוהר הנשק. בגיבוש נותנים לכם יציקות עופרת שמתיימרות להיות נשק אמיתי. צריך לאכול איתו , לישון איתו בשק שינה ולעשות איתו הכול. חבל לאבד אותי כי זה נרשם וזאת נקודה מאוד מאוד רעה. גם מקבלים עונשים מעצבנים.

לאכול חרא ולהינות מזה תחשבו לאיזו מטרה עושים את זה ועל הבית ועל מי שאולי תהיה לכם זכות להגן עליו ...
    כל השאר בקטנה קשה לי להזכר בגיבושים כי זה היה לפני הרבה זמן והיו לי חוויות פחות נעימות לזכור אבל מה שכן תהיו ג'נטלמנים כשצריך וכשצריך תעבירו ל4 על 4 ותעיפו חול באוויר... אל תניחו שמישהו אחר יעשה את הדברים במקומכם... לי בגיבוש היה קטע שמקריאים זמנים בלי שעון ... מצאתי את עצמי צועק בין ביס לביס בארוחות עד שמישהו החליף אותי חצי דקה לפני הסוף... תהיו בני אדם תנו לאנשים לאכול כמו שצריך
    אל תהיו צבועים ותחפשו להרשים את המלאכים והמפקד... תעשו את מה שאומרים לכם בצורה הטובה ביותר שאתם יודעים. וגם אם אתם לא ראשונים כל הזמן אבל מוציאים מעצמכם את הכל גם את זה רואים... והכי חשוב-אל תחשבו שאתם באים ליום כיף בלונה פארק. הולכים לאכול חול ולהיות מסריחים ולאכול 3 פרוסות לחם ביום ולדאוג כל רגע איך הולך לך ומה אחרים חושבים עלייך וצריך לבוא בגישה של מה שבא ברוך הבא ולא לחפש מאמרים של מה הולך להיות לי עוד חצי שעה או עוד 10 דקות... תזרמו, תעשו חיים ותמיד תזכרו שאין לנו ארץ אחרת.

נ.ב

ותקפידו לשתות !!! גם אם לא בראש שלכם ואתם סחוטים אחרי יום שלם של תיזוזים - תשתו ! אין דבר כזה לא רוצה .. הגוף שלכם ח-י-י-ב נוזלים בשביל לפעול ... זה כמו דלק רק יותר דליל ... ומי שיגיע לקרבי בסופו של דבר יכיר את הנוהל ששותים 750 מיליליטר 3 פעמים לפני מסע (2 ליטר ורבע!) אז דירבלק תשתו והרבה! עד שמרגישים שהולכים להקיא ואז נותנים עוד שלוק ואתם בסדר
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 22-05-2008 בשעה 00:47.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,719 | הודעות: 8,205,312 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect