שלום לכל המוזמנים לגיבוש , החיילים שלפני גיבוש היחטיות, וכ'ו:
שלום לכם, בתור אחד שמלווה זמן לא מועט חיילים היוצאים לגיבוש בחטיבת גבעתי אני רוצה לומר מספר דברים מניסיוני שיעזרו לכם בהמשך ובגיבוש.
- הדבר הראשון נסו להקל על עצמכם ולהפחית מהעומס ע"י אימון וכושר גופני, זה יעזור לכם הרבה.
- היו חזקים והתעלמו טוטאלית מהערות מפקדי הגיבוש.הכנסו למעין בועה והתעלמו מדברים שיפריעו לכם.
- נסו בכל כוחכם לעשות את המיטב , ולהוכיח קודם כל לכם , ואח"כ לאחרים שאתם מסוגלים לדבר.
- אל תשכחו כי גם אם נדמה לכם שלא רואים אתכם ברגע נתון, אזי רק נדמה לכם. רואים ובוחנים אתכם בכל שנייה ושנייה , על כל אחד מכם יש "מלאך" הממונה ותפקידו לראות אם אתם עומדים במטלה, ואם כן, אז איך ובאיזו צורה אתם מבצעים אותה.
-היו חברותיים וידידותיים, הראו כי למרות הקושי המוטל עליכם אתם עדיין "אנושיים" ולא אנשים שקיים עליהם לחץ והם מראים את זה.
אל תשכחו לעולם, כי לפניכם עברו את זה הרבה חיילים , ואחריכם, יעברו עוד הרבה.
אל תגידו לעצמכם אף פעם , ולו לרגע "מה אני צריך את זה, עדיף ומספיק לי להיות בגדודים ולשרת שם" .. זוהי טעות .
-לאלה שיודעים מראש כי הם מעוניינים לשרת רק בגדודים ולא רוצים לצאת את גיבוש היחטיות אני ממליץ בחום ; צאו לגיבוש, זו חוויה שאחר כך תראו ותבינו אותה. חוויה שלא תחזור לעולם.
אני מאחל בהצלחה , מי ייתן שתעלו ותצליחו.
יחי שיים בנעוץ

ציטוט ההודעה