נישבר לי כבר מהחבר הכי טוב שלי אני והוא מאוד קרובים כמו אחים אני אוהב אותו והכל אני מדבר איתו על הכל הוא יודע הכל עלי אני יודע הכל עליו אבל יש לו קטעים מסריחים נגיד אתמול היה לנו יום חופשי יעני לא היה בתצפר אז אני היתעוררתי ב12 משהוא כזה אני מיתרשר עליו שואל אותו איפה אתה הוא אורמ לי אני אם איזה ילדה אחת שאני מכיר ואנחנו בדרך לעוד כמה חברים שהם גם חברים שלי ואני אורמ לו סבבה כי חכתי שהוא יגיד רוצה לבוא והוא לא אמר כלום הקיצר חברים שלי אחרים קראו לי ובאתי ואז אני קולט אותו הוא עושה לי מה אתה עושה פה כמעט ניכנסתי בוא שם מזה היתעצבנתי הקיצר סבבה נגיד שזה קרה הוא בא אלי מדבר איתי על ילדה שאני אוהב איזה שנתיים והוא יודע כאילו הייתי חבר שלה ולא שכחתי ממנה ופשוט הוא ראה אותצי סובל ממנה בוכה ביגללה והוא אורמ לי היא היזמינה אותי לבית שלה השבוע אני ברגע הזה באתי להחניס לו אגרוף לפנים אז פתאום כמה חברים כזה באו לשבת איתנו ואז הוא אומר מה אתה אומר ללכת אני אומר לו תלך אחי תזיין אותו ואמרתי לו אם אתה לא עושה משהוא איתה אני שובר לך תפנים הוא אמר לי תרגע ניראה כבר כי אני לא סובל שאנשים מדברים לא עושים הקטע הזה מוזר בינהם זה היתחיל מהטיול שנתי הוא היה חבר של החברה הכי טובה של והם נירדו אז היא בא לדבר איתו "לדבר" כן בטח הם היו לבד בחדר ואני ניכנס אני קולט אותו שהיא עלי יעני נישענת עליו ומחזיקה לו את היד אני יצאתי מהחדר עצבני רבתי אם אחד שכולה אמר לי מה קורה אחי סתם הירבצתי לו חח ביקשתי סליחה בסוף כי זה היה מעצבים ואחרי זה הוא ניסה לדבר איתי שהוא דיבר איתה עלי אני אמרתי לו שאני מאמין לו סבבה אני לא אורמ שהום לא יצא איתי גבר הוא בא ושאל אותי שלוש פעמיים אם אני מרשה לו להתחיל איתה ואני אמרתי לו כן ואמרתי לו שאני לא אוהב אותה אבל אני כן אוהב אותה והוא יודע את זה טוב מאוד כולם יודעים העיקר שאלה אותי אם אפשר להתחיל אבל הטיפש הזה לא עושה כלום הקיצר נישבר לי ממנו וממנ ה לא יודע מזה קשור אבל מה אתם אורמים על חבר כזה והוא החבר הכי טוב שלי
סליחה על הוואחד חפירה

ציטוט ההודעה