בן 18
וואט דה פאק
דמויות: אני, יוסי, אבי,מיכל
אני לא מבין את חבר שלי מה יש לו
הכל התחיל מזה שלפני איזה חודש וקצת יוסי דיבר איתי התלבט אם להיות חבר של ילדה אחת מהבצפר שלו(מיכל) אז אמרתי לו שיילך על זה מה יש לו להפסיד
אז עכשיו הם חברים כבר חודש ומסיבה כלשהי הם אף פעם לא היו לבד ביחד, הם רק ביחד בבצפר ואחרי בצפר הוא חייב להביא את אבי ולפעמים הוא גם קורא לי ואני בא אם יש לי כח
אני ואבי שמנו לב שכיוסי עם מיכל הוא מתנהג שונה כזה בנימה מזלזלת כליפנו
פעם אחת הוא היה למטה עם חברה שלו הוא צעק לי מהחלון שאני ירד אמרתי אין לי כח שיעלו אז הוא עושה לי כזה תוך דקה היית למטה התחלתי לקלל אותו אבל בתור חברים כזה בלי להעליב
ותמיד אם אנחנו יושבים באיזה גן או משהו אז הם הולכים הצידה ומדברים הוא וחברה שלו
ולי ולאבי משעמם לנו סתם מדברים או שומעים מוזיקה
ולפעמים יוסי בא עם מיכל + חברות שלה
וחברות שלה הם ילדות ערסיות מגעילות שאין לי מושג אם היו להם הורים שיחנכו אותם כי הן ערסיות כבדות כאלה חוצפניות אחושרמוטה
אז אמרתי ליוסי שאין לי כח לבוא שחברות של מיכל באות אז הוא אמר סבבה
אז היום הוא אומר לי שנלך לאיזה מקום ונשב עם חברות שלה אמרתי לו שאני לא רוצה אז הוא התחיל לשכנע אותי וזה אמרתי טוב ואז הוא אמר משהו אחר ואז לא רציתי והוא אמר טוב שהם יילכו לבד ואמרתי סבבה אני ישאר בבית
אחרי איזה שעה הוא מתעצבן שואל אותי אם אני בא כן או לא אמרתי לא
הוא התחיל להשתגע הוא אמר תזכור את זה שאתה לא בא ותמיד שאתה צריך אותי אתה יודע לאן לבוא ולבקש מה שצריך מתי שצריך
אמרתי לו סליחה? ביקשתי ממנו 2 דברים הראשון היה הסעה לאיזה מקום שאלתי אותו איזה יום לפני הוא אמר סבבה אין בעיה ואז איזה שעה לפני הוא אומר שאין לו כח אז שיכנעתי אותו ובסוף לא היה צריך כי אח שלי הסיע אותי
פעם שניה היה לקחת נרגילה לטיול שנתי
ובכלל אני זה שנותן את כל הטובות אני תמיד דואג שיהיה מה לעשות בימי שישי או שבת תמיד מארגן על האש עם חברים או כסף לדלק או לפעמים אני קונה להם בירות או וודקה פיצה קולה או XL
וואלה אני עובד יש לי כסף לבזבוזים
ויש לו עוד את החוצפה להגיד שאני כפוי טובה?
עכשיו אבי הוא הילד כאפות של יוסי והוא עושה כל מה שיוסי אומר וחושב כמוהו והם ככה מהגן בערך אבי פשוט סוגד ליוסי
והוא שולח לי הודעה במסנג'ר לא יפה מה שעשיתי
שאלתי מה עשיתי?
הוא אמר אתה יודע טוב מאוד מה עשית
אמרתי לו: כולה אמרתי ליוסי שאני לא רוצה לבוא לשבת עם הילדות הערסיות האלה
הוא אומר לי לא יפה לדבר עליהם ככה (ואני והוא בכלל כל הזמן צוחקים על הילדות הערסיות האלה כמה שהם מגעילות ושבחיים לא היינו מתעסקים איתם כי הן ערסיות)
ואני כזה מה אתה רוצה? הוא אומר אתה יודע איך אני בקטעים האלה
שאלתי אותו אם הוא גם כועס עליי כי אמרתי שהן ערסיות מגעילות
הוא אומר לי למה אתה מדבר עליהם ככה אתה רואה? לא יפה
באותה שניה רציתי לרוץ אליו הביתה ולדפוק לו את הראש במקלדת
ואז הוא אומר לי תחשוב על מה שעשית
o_O
ולפני כמה דקות יוסי שלח לי הודעה במסנג'ר שאני לא חבר ושאין לנו דיבור מהיום
אז שלחתי לו הודעה בפלא שאני לא מבין למה הוא מתרגז סתם ושהוא זורק את החברות שלנו רק בגלל שלא רציתי לשבת עם הילדות האלה
וגם לפני איזה חצי שנה הוא עשה לי קטע כזה שרצינו לסוע לאיזה קיבוץ לפגוש ידידות שלנו אבל הקיבוץ זה ממש על הגבול אז אבא שלי לא הסכים לי והוא עוד פעם אמר לי שאני לא חבר ושאין לנו מה לדבר ואמרתי לו שזה לא באשמתי ושאני אוהב אותו ואני מצטער ואז אחרי איזה יומיים שלושה הוא קיבל טיפה שכל
ועכשיו זה ממש מרגיז שכל פעם שהוא מתעצבן הוא אומר לי שהוא לא רוצה להיות חבר שלי
אני מת להגיד לו שיילך להזדיין ושיחפש את החברים שלו מה הוא עושה לי טובה שהוא חבר שלי
אבל מצד שני אין לי עוד חברים טובים כאילו זה אני יוסי ואבי ככה מכיתה ז' תמיד היינו ביחד
קיצר הוא ילד ממש ממש חרא

ציטוט ההודעה