נכתב במקור על ידי
ACiD_PLaNeT
אח שלי תתחיל לקחת ראקוטן, התרופה הטובה ביותר, זה כדור, אתה לוקח אותו פעם ביום אחרי ארוחת ערב, והכדור עצמו פשוט מייבש לך את כל החלב של העור מבפנים, בהתחלה הוא מוציא את כל הפצעים הקיימים החוצה ככה שבערך בחודש הראשון אתה מלא פצעים (חלק מהאנשים יותר וחלק פחות) אבל אחר כך פשוט נמחקים לך הפצעים.
משך הטיפול הוא בין 4 ל-7 חודשים שכל יום צריך לקחת כדור לפני ארוחת ערב, וכל חודש צריך לעשות בדיקת דם כי זה כדור חזק מאד והחיסרון הגדול שלו שממנו הרבה אנשים נרתעים זה תופעות הלוואי שלו:
ייבוש השפתיים (לחלק פחות ולחלק יותר)
חודש ראשון מלא פצעים (גם תלוי בבן אדם, לחלק יותר ולחלק פחות)
והתופעה הכי קשה היא שהוא עלול לפגוע בכבד ולכן בדיקות הדם בכל חודש, אבל אני יגיד לך את האמת, לא שמעתי על הרבה אנשים שזה עשה להם בעיות בכבד, פשוט אם תתחיל לקחת תהיה ער לעצמך, אם אתה מרגיש מיובש, השרירים כואבים - תלך לעשות בדיקת דם בהקדם חוץ מהבדיקה בכל חודש.
בנוסף אסור לך גם להיחשף לשמש בזמן נטילת הכדור
ואסור לשתות יותר מדי אלכוהול, רב הרופאים יגידו לך שמותר לך בירה או שתי בירות, פשוט לא להגזים, ואם אתה רוצה קצת יותר פשוט אל תקח את הכדור באותו יום, זה מה שהרופא שלי אמר לי, ודרך אגב אנשים נוטים לחשוב שצריך לקחת את הכדור רק במקרים מאד קיצוניים אבל אני יספר לך שאני לא במצב גרוע, פה ושם יש פצעונים אבל פשוט נמאס לי כבר, חשבתי שזה יעבור לי עד י"ב, גיל ההתבגרות וזה, אבל זה פשוט לא עובר והחלטתי לשים לזה סוף.
בקיצור אחי, למרות שהכדור הזה נשמע מפחיד, יש לי חברים שלקחו אותו וכבר 3 שנים שלא ראו עליהם פצעון אחד, בשיא הרצינות.
ממליץ בחום לקחת, זה טיפול קשה מבחינת האיסורים שלו וההתמדה שלו אבל אחריו אתה יכול לשכוח מפצעונים.