יש לי פצעי בגרות מזה שנה והיום החלטתי לקחת כדורים בשם רואקוטאן (ריקוטאן)אז קבעתי תור לרופא ולפני זה רציתי לשאול אם מישהו יודע אולי כמה עולים הכדורים האלו??אני חייב לדעת את המחיר בבקשה תודה רבה...
יש לי פצעי בגרות מזה שנה והיום החלטתי לקחת כדורים בשם רואקוטאן (ריקוטאן)אז קבעתי תור לרופא ולפני זה רציתי לשאול אם מישהו יודע אולי כמה עולים הכדורים האלו??אני חייב לדעת את המחיר בבקשה תודה רבה...
|
|
שאני לקחתי את זה לפני שנה בער,זה עלה משהו כמו 127 שקל ל20 טבליות אבבל אני לא בטוח אחי חכה שיגיבו לך עוד
ספאמר בע"מ
נותנים לך כ-90 כדורים המחולקים ל3 קופסאות כדי שיספיק לכל החודש (הרי אם אתה בריא אתה לוקח 3 פעמים ביום) וזה עולה 120 שקלים אם אתה בכללית מושלם
הטיפול עצמו הוא רק שלושה חודשים?נכתב במקור על ידי flashy boy
מממ ניסית קודם משחות וטיפולים אחרים? כי הכדורים נגד פיצעונים יכולים לדפוק ת'כבד.. כמה חברים שלי השתמשו בזה ככה ששמעתי מהם...
נכתב במקור על ידי flashy boy
בדיוק
ואור , לוקחים אתז ה חצי שנה.. תלוי מה רמת הפצעים אם זה קשה ?.פ חותת קשה קל..
זה משתנה .
וזה עושה נזקים לכבד אם אתה תאפשר את זה , זאת אומרת - לא לשתות אלכוהול.... לא יין אפילו של שבת
טיפה שתיים אתה תרגיש בכאבים עצומים
וכבד זה לא משהו שאפשר להחליף בגוף - נדפק , נדפק לתמיד
לא לעשות ריצות ארוכות ובכלל לא לאמץ את הגוף מבחינת כושר וסיבולת לב ריאה
לא לרוץ - אסור
אסור להחשף לשמש ( ברמה של להשתזף וזה.. ככה להסתובב כן אבל עדיף לא הרבה להשאר בה.. )
וזהו =] שיהיה בהצלחה
אתה תראה שינוי פלאים.. אני גם השתמשתי בזה
אתה תיהיה מאוד אבל מאוד מרוצה:cool:
פעם ניסית להשתמש?
ואם אתה רוצה לדעת מה הכי טוב אז תלך לרופא שלך שיגיד לך מה מתאים לגוף שלך
איזה מזל שאף אחד במשפחה שלי לא עבר פיצעונים וגם לי עד עכשיו לא היה (כבר עברתי את הגיל עם כל הקטע הזה) :]
זה ניראה לי מסובך כל הדבר הזה
בעזרת השם גם לא יהיה פצעוני בגרות
ואחי מקווה שבשבילך שתעבור את זה מהר
:]
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 16-10-2006 בשעה 20:13.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
זה יכול לדפוק את הכבד
אבל עושים בדיקות כל חודש כדי לבדוק שהכל בסדר...
הטיפול הוא ל 6 חודשים
נכון, הטיפול הוא מינימום 3 חודשים ומקסימום חצי שנהנכתב במקור על ידי YaBoy
זה באמת יכול לפגוע בכבד אבל בשביל זה אתה כושה בדיקות כל חודש, ואם יש פגיעה הכי קטנה- או שאתה מוריד במינון או שאתה מפסיק.
ומותר לך לעשות ספורט וזה בדוק וזה לא משפיע על כלום, מותר לרוץ!!!!!! והכי חשוב להתקלח אחרי זה שלא תישאר זיעה, וכמו שהוא אמר אל תהיה הרבה בשמש
לך תעשה טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית כל טיפול פנים נע בסביבות 150-200 שקל
בלי כדורים בלי יובש בשפתיים בלי כאבי ראש ועייפות
ועם תוצאות מידיות
כמה שאתה טועה .נכתב במקור על ידי Sir_JoKeR
שלא תעז ללכת לקוסמטיקאית !
הורסת את הפרצוף .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אסור לרוץ , אולי אתה רצת ואל קרה כלום.. אבל כשהתייעצתי עם הרופא עור שהייתי אצלו וא נתון לי במידיי שחרור משיעוריס פורט ואסר עלי ריצהנכתב במקור על ידי flashy boy
משוקלות נגיד ואימוני חדר כושר וזה סבבה
אבל לב ריאה .. תשאיר את זה בצד
אחי, לי אף פעם היו הרבה פצעי בגרות, אבל במעט שהיו לי השתמשתי בתרופה בשם "אקנה מיצין".
לי היא עזרה מאוד ותוך זמן קצר נעלמו לי הפצעים.
אתה לא צריך מרשם כדי לקנות אותה, פשוט לך לרוקחת.