מותר לחרמן בחורה בזמן מחזור (לפי הדת)
ובכללי (בדך כלל")
מותר לחרמן בחורה בזמן מחזור (לפי הדת)
ובכללי (בדך כלל")
|
|
לא יודע לפי הדת.
אבל למה לא?
לפי הדת אסור לעשות כלום עד אחרי החתונה אז השאלה שלך חסרת תועלת..
אבל כשהיא במחזור זה חטא יותר גדול לא?
בעיקרון אתה אומר לשמור נגיעה עד החתונה.. ואחרי שהתחנת אם האישה במחזור אסור לכם לישון באותה מיטה
זאת אומרת בזמן מחזור האישה טמאה ואסור לגעת בכלל (נראה לי)
בכללי בטח שמותר, להפך, חייב. כשאישה במחזור ההרומונים משתוללים אצלה ובנות הרבה יותר חרמניות
כשהן במחזור.
מבחינת הדת, נעזוב את העובדה שאסור לחרמן מישהי סתם ללא מטרה של לשכב בשביל לעשות ילד וגם זה
רק עד החתונה, כשאישה במחזור היא טמאה ולכן אסור לכם לבצע שום יחסי מין מכל סוג שהוא.
נערך לאחרונה על ידי snufkin1249; 29-12-2008 בשעה 02:28.
א. אסור לבחורה או לבחור להתחרמן בכלל לפני החתונה לפי הדת.
ב. אם כבר אתם חוטאים ומתחמנים, אסור בזמן המחזור ובשבוע אחר כך משום נידה.
אישה במחזור טמאה. חלק מהקיצוניים לא יגעו באישה במחזור, לאישה במחזור אסור לגעת בסידור וכו'.
לפי הדת אסור להתקרב לאישה בזמן מחזור, מי שמקפיד, בזמן מחזור גם לא ישנים ביחד, לא רלוונטי לדת משום שבכל מקרה אסור לקיים יחסים לפני החתונה.
אני רק רוצה לתקן משו ולהעיר את עיני כולם בעובדה מצחיקה.
אסור להיתקרב לאישה במחזור לא בגלל שלא רוצים לפגוע בה אלא בידיוק הפוך לא רוצים שהיא תפגע בגבר.
אישה במחזור היא טמאה והיא צריכה להשיאר בבית ולא להראות את עצמה.
ואני רוצה לתקן את אלמוג, וכל הקטע הזה של לשמור נגיעה עד החתונה זה גם בגלל שאשה נידה, וזה לא רק בזמן שהיא נידה אלא כל חודש היא אמורה להיות במקווה וכל עוד היא לא במקווה אסור לגעת בה כי היא טמאה.
וגם לבעל אסור לגעת באשתו בערך שבוע עד שבועיים בחודש מרגע שהיא נידה עד שזה עובר לגמרי ושהיא הולכת למקווה.
ברמת העיקרון אישה נחשבת נידה בזמן המחזור ואחריו, ונחשבת לטמאה מאחר וראתה דם שקשור בוסת שיוצא ממנה, היא חייבת ללכת למקווה בכדי שתעבור תהליך הטהרות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%99%D7%93%D7%94