קודם כל 2 דברים שאתם צריכים לדעת
פירסמתי את זה בדיבורים כי אין פה פורום יעוץ מיני,וזה לא ממש קשור לרפואה.
דבר שני,לא אני כתבתי את זה,הבאתי את זה מפורום אחר אז קרדיט לילד שפירסם שם.אני מפרסם את זה פה כי אני יודע שלהרבה ילדים בגיל 13-18 יש פצעי בגרות ,לי גם היו פעם פצעי בגרות,אבל חיכיתי שזה יעבור לבד.אם לכם זה ממש מפריע אז כדי שתמשיכו לקרוא.
"מכיוון שפשוט נמאס עליי האקנה שעל הפנים שלי ומכיוון שניסיתי לקחת אין ספור משחות שכמובן לא עזרו התחלתי לחפור באינטרנט איך להיפטר מאקנה.
באתר אחד מאנגליה מצאתי שלהמון נערים בגיל ההתבגרות יש מחסור באבץ.מחסור באבץ מי שלא יודע גורם לתופעת האקנה!!
ועוד משהו שלא תאמינו:אחרי כל אוננות( :אחרי השפיכה)יורד האבץ בגוף ב5 מ"ג.כך שזהו הקשר בין אוננות לפצעי בגרות!!
נראה לי שפוט גיליתי את אמריקה ,זאת ההרגשה שלי חחח.
בגלל שהייתי כל כך מיואש מהפצעי בגרות הגועליים האלו ,אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות את זה.באותו היום הלכתי לבית מרקחת וביקשתי אבץ פיקולינאט ,הרוקח ישר אמר לי שזה מצויין בשבילי לפצעי הבגרות.
לקחתי את זה (כדור אחד בכל יום)ועל היום הראשון הבחנתי בשיפור,כל יום שעבר רק הבריא לי את האקנה בצורה משמעותית!!
כיום נשארו לי עוד כמה פצעים שיוגלדו בקרוב בזכות האבץ ואני ייפטר סוף סוף מהאקנה !!!ב60 שקל !!פשוט לא יאומן ובלי תופעות לוואי ובלי שום סכנות.
בקיצור אני מאוד מאוד ממליץ לכם לנסות את זה ,לא תאמינו כמה שזה טוב.
כתבה מצורפת: http://www.diets.co.il/Product.asp?PID=114&CatID=211
אפשר לקנות את זה בכל בית מרקחת"
*האקנה -בשפה שלנו -פצעי בגרות=חצ'קונים

ציטוט ההודעה