תקשיבו כל מה שאני אגיד עכשיו יהיו רק מילי כבוד ולא הולך לקלל אף אחד בבקשה אני מאוד מבקש בלי ספאם או תגובות לא ענייניות...
לפני איזה שש חודשים גלשתי באינטרנט סתם גלשתי לחפש קצת חומרים על האבקות ופתאום מצאתי את אטרף...נכנסתי להאבקות ראיתי אחד שגונב מפורום אחר וכבר הכל ידעתי אז לא היה לי מעניין...עליתי קצת למעלה עם העכבר ומצאתי שם שהיה לי קצת משונה שם שלא הכרתי בעבר WORLD WRESTLING ATRAF אוקי זה היה די משונה אבל בסדר נכנס לתת פורום הזה וגיליתי דבר שלא גיליתי בעבר משהו שהיה לי ממש מוזר...ראיתי אנשים כותבים פרומואיים בתור מתאבקים אז רציתי איכשהו אבל איכשהו להכנס לזה אז ראיתי אשכול הרשמה בחרתי במתאבק הכי לא צפוי "גרגורי הלמס" כשכריס ג'ריקו ועוד מיין איבנטרים אחרים היו פנויים אישרו אותי וניסיתי להתחיל לכתוב ומן הסתם לא ידעתי מה זה ליגה ואיך לכתוב אז חירטטתי מהראש שלי דברים וסתם יצא לי ממש אבל ממש לא משהו בתקופה הזאתי היה לי סכסוכים עם אנשים כמו אבי האדג' שהיה פה לפני מלא זמן...אז הייתה לי תקופת הפסדים ממש ממש לא כיפית ומלאה באכזבות{מה רציתם הייתי מתחיל}פרשתי ישר לא רציתי להמשיך אבל היה לי קצת קשר עם רועי שהכיר לי ליגה אחרת TWL שם היה לי שיפור לא משמעותי אבל היה...
אבל אחרי שהכרתי ליגה בשם WGW אז הייתי באטרף של החיים שלי הכרתי קהילה ענקית שלא ראיתי כאלה קודם חח אני סיקרתי שם את הקרב הראשון שלי וגם אני וגל היינו בליגה בתור טאג למשך זמן מה עד שלצערי הרב הליגה נסגרה...אבל לא העזתי להפסיק חזרתי לTWL כמו גדול!ושם גיליתי פרוטקציות ועזבתי...אבל המשכתי לא להתאייש ומה הדבר הכי מפתיע קרה לי...ניסיתי לחזור לWWA וכל אחד ואחד קיבל אותי בזרועות פתוחות...נהנתי פה כי היה לי ניסיון אבל אטרף החליטו "להרוג" את הליגה וניפו את יניב מהתפקיד...רועי לא ויתר ומצא לנו בית חדש לזמן ממש קצר יניב התאייש מהספאם ופרש...אבל אני ורועי החלפנו אותו ועשינו עבודה נפלאה אבל בגלל כפוי טובה אחד פשוט פרשתי כי קרעתי את נשמתי בשביל כולם ואחד בא והורס לי את המצב רוח כשאני רציתי להעיף אותו רועי לא צידד בצד שלי ולא רציתי לנהל איתו את הליגה רציתי שיראה שבלעדי הליגה מתמוטטת וזה בדיוק מה שקרה כי אחרי יניב אני החזקתי את הליגה הזאתי!ולא רועי ולא אף אחד...לזמן מה לא היה לי מקום אחר אחרי שהליגה נסגרה אז נרשמתי לליגה אחרת WCW ולא הייתי פעיל במיוחד וראיתי שניסו "להחיות" את WWA כשבבירור יניב היה הנשמה והלב של WWA וזה היה ניסיון כושל!
כמו תמיד הנהלה לא שמה על אף אחד ולא שמו את גל מנהל ותנחשו מה?הליגה התמוטטה...ועכשיו אני כותב כמה מילים לליגה של פעם...לליגה שפיתחה פה אנשים לכותבים מוכשרים!עכשיו אני בליגה אחרת ושמה יש כבוד!אז עידו בהצלחה בפורום המסכן הזה שבקושי יש 3 פעילים אני עזבתי ולא משנה מה תעשו או אם תנסו להחזיר את WWA היא בחיים לא תיהיה כמו שהייתה!ואל תצביע אצבעות אשם על יניב תצביע על הנהלה שעשתה אותך מנהל מיד כשגל התחנן לניהול אחרי חודש חודשיים והם לא שמו עליו ואתה בקושי הייתה פעיל ופתחת כמה אשכולות ששאלת את הדעות של אנשים יאללה אין לי כבוד לאטרף ולא יהיה לי!ועידו אם יש לך איזשהו כבוד אל מה שהWWA הייתה פעם אז אל תמחק את התגובה שלי ואל תנעל קיצר אל תצנזר אותי

ציטוט ההודעה
(הצקה של אנשים נגדי)