מישהו בתנועה הזו?
אני אישית כן,
מכינים אותנו לצבא ריצות, המאמן שלנו היה ביחידה מובחרת ^^
מי שנמצא בה, הייתם בסדרת חנוכה?
מישהו בתנועה הזו?
אני אישית כן,
מכינים אותנו לצבא ריצות, המאמן שלנו היה ביחידה מובחרת ^^
מי שנמצא בה, הייתם בסדרת חנוכה?
|
|
אני, באשדוד
וכן היתי בסדרה
חרא דבר, המאמן אצלנו לא יודע המ זה צעדי רדיפה, עזוב סתם קבוצה.
שנה שעברה הייתי,המדריכי היו תותחים.
השנה יצאתי משם כי הקבוצה על הפנים שנה ילדים מעפנים ביותר מוותרים כל שניה וגם המדריכים לא משהו,זה לא כמו פעם.
עכשיו זה אימונים עצמיים.
אני באחריי הצטרפתי לאחרונה
ויש לי מאמן אלוף ( למרות שהוא קשוח רצח ברמות שקשה לתאר )
ואני חייב להגיד שאני לומד שם המון
קרא חוקים
איזה קר היה בלילה אה חח?
תאכלס אהבתי רצח את המסע אלונקות השני
היה ארוך אבל היה כיף
מאיפה אתה?חרא דבר, המאמן אצלנו לא יודע המ זה צעדי רדיפה, עזוב סתם קבוצה.
ויש אצלכם רק קבוצה אחת בעיר?
נדמה לי שעכשיו זה קורה אצלנו XDשנה שעברה הייתי,המדריכי היו תותחים.
השנה יצאתי משם כי הקבוצה על הפנים שנה ילדים מעפנים ביותר מוותרים כל שניה וגם המדריכים לא משהו,זה לא כמו פעם.
עכשיו זה אימונים עצמיים.
לא סתם המאמן אצלנו תותח, בן אדם סוס, כאילו הוא נראה שחיף רצח אבל בכוח הוא סוס, בסדרת חנוכה, הייתי צריך עזרה בלסגור את התיק, היה לי תיק מפוצץ מהתיקים הגדולים, אפחד לא הצליח לסגור את התיק בקושי, המאמן שלי בא, שניה אחת והופ נסגר XD
מאיפה אתה?אני באחריי הצטרפתי לאחרונה
ויש לי מאמן אלוף ( למרות שהוא קשוח רצח ברמות שקשה לתאר )
ואני חייב להגיד שאני לומד שם המון
על מה אתם עובדים לרוב? ריצות? שכיבות סמיכה?
כן יש לנו רק קבוצה אחת, ומאמן שהיה בעורב גולני חחח חושב שהוא מבין בהכל, לא רציני בכלל.
בעמית לכושר.. זה נותן לך + אם אתה תרצה להתגייס ליחידות מובחרות
בהצלחה
גשם של עופרת יצוקה.
הייתי שמה , ושיכנעו אותי לעשות שמה מחוייבות אבל לא היה לי כוח.
סה"כ נחמד הריצות שמה והכל.
אצלנו זה היה אמור להיות אבל אף אחד מהשכבה לא
בא איזה פדלאות.
הרסו אבל לא נורא.
אני גם הולך, בחדרה. אנחנו גם עושים הרבה ריצות עם אלונקות וזה. דווקא לנו יש מאמן תותח, יודע מה הוא עושה
נערך לאחרונה על ידי AlexSem; 07-01-2009 בשעה 23:07.
אני בתנועה בעכו היה כיף רק שעבדו עליי שיהיה מקלחות והאמנתי כמו מפגר הבאתי תיק ענק מתוכו לא השתמשתי בכלום .... היה יחסית כיף לא היה כל כך קשה הייתי עם שפשפת ועם שלפחויות בשני הרגליים וסחבתי את האלונקה כמה קילומטרים טובים לקראת הסוף רצוף ....חוץ מהמדס שמעירים אותך ובלי להשתין הולכים לרוץ כל השאר היה סבבה יש גם מסע אילן רמון ב25 ...
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
מה קוהר חבר'ה אני בתנועה שבתלת אביב ..וכן הייתי בסדנת חנוכה זההיה אחד הדברים דבר ראשון הגיבוש אם כל החברים שעד היום בקושי שלום הייתי אומר להם
דבר שני הרוח שם הייתה פצצה במיוחד ביום הראשון שעשינו את הניווטים אני ועוד חבר רצנו מהר אחד לשני בלי להפסיד ושהגענו להר השני לפיסגה מחאו לנו כפיים מסתבר שראו אותנו חח
נ.ב. הייתה שם אחלה רוח כן הצטננו אבל היה פצצה בכללי
הדבר היכ טוב היה מסועת האלונקות בלילות וביום השלישי הסע אלונקות של ה15 קילומטר עשיתי אלונקה שחורה לא הורדתי אותה בכלל מהכתפיים אני ועוד 3 חבר'ה שכולנו התערבנו מי יעזוב אותה ראשון מסתבר שאף אחד לא עזב בקיצור מחכה כבר לסדנה הבאה