לאן יותר כדאי ללכת? צנחנים נראה שווה בגלל שיש גיבוש והכל אבל משהו אומר לי ללכת לגולני שגולני זה הנשמה.. שורה תחתונה אני בהתלבטות. מה יותר כדאי?
לאן יותר כדאי ללכת? צנחנים נראה שווה בגלל שיש גיבוש והכל אבל משהו אומר לי ללכת לגולני שגולני זה הנשמה.. שורה תחתונה אני בהתלבטות. מה יותר כדאי?
|
|
שמע,אחי גולני,גבעתי,כפיר נח"ל וצנחנים הטירונות חי"ר היא אותו דבר
אבל בצנחנים לפחות אתה מרוויח צניחות שבעיני זה ממש כיף,שווה ומהווה
יתרון סה"כ
יש גם יתרון בגולני.. אני גר בחיפה בא"ח גולני בבנימינה זתאמרת תוך שעה אני בבית עם רכבת והכל.. וצנחנים זה באשדוד אז 4-5 שעות אני בבית.. אז זה גם יתרון חחחח אבל בעיקרון אני לא יודע מה ההבדל ולאן כדאי ללכת?
חחחח מי מבטיח לך שתגיע לאחד מהם? הסיכוי הוא פחות או יותר אחד ל5..קודם תגיע אח"כ תעשה את כל החישובים האלה..
למה שאני לא אגיע? פרופיל 97 וגם אני רק עכשיו עולה לכיתה י"ב ואני בכושר טוב ועוד ממשיך להתאמן בקבוצת כושר הכנה לצבא.. אני מאמין שאני אתן את כולי בגיבוש צנחנים ואני אעבור אותו.. ולמה שאני לא אגיע לגולני?
נערך לאחרונה על ידי starwars; 21-06-2009 בשעה 00:22.
כי יש ביקוש אדיר, יש עוד אלפים כמוך, מי מבטיח לך שתגיע לשם?
יש לו אווטר של סופר סאיין מי יכול להתעסק איתו בכלל :|
מסתבר שכושר זה לא הכל
אני עושה 2000 ב7 דקות
אני עושה 130 שכיבות שמיכה
38 מתח וכמה בטן שאתה רוצה
ולא עברתי גיבוש
בגיבוש צנחנים הרבה נופלים בראיון
לא חייב להיות בכושר טוב כדי לעבור גיבוש.
הם מסתכלים על עוד הרבה דברים אחרים.
ואיזה שאלה נתת יעני לא פחות ולא יותר.. גולני או צנחנים..
אני חושב שתלך לצנחנים
אין לי ממש תשובה למה, אני פשוט מעדיף את היחידה הזאת מכל הגדודים
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
בכל מקום שתילך יהיה לך את הרעל של היחידה גם אם תיהיה בכפיר
אם תיהיה גולני תגיד זה יותר טוב מצנחני ם וההפך
קרא חוקי חתימות
רק גולני
כל החטיבות אותו דבר, הזיון שכל שרק הטובים מגיעים לצנחנים הוא שטויות, הם חייבים לקחת כמות חיילים כמו כל חטיבה אחרת, ומה שבטוח זה שהם לא לוקחים את ההכי טובים בגיבוש, הם לוקחים משהו כמו 50/50 של יעני מצויינים ויעני זבלים (לא מתכוון באמת זבלים אלא מראה את היחס), גולני זו חטיבה עם היסטוריה ארוכה ומפוארת וככה גם צנחנים, אני אישית הייתי הולך לגולני.