עכשיו קודם כל רציתי לדעת אם צנחנים נחשבת ליחידה מובחרת או דובדבן... כי ראיתי בתרשים שמי שלא עובר גיבוש כזה הולךל צנחנים..
ודבר שני שרציתי לדעת זה איך הכי טוב להתכונןן לגיבוש הזה
עכשיו קודם כל רציתי לדעת אם צנחנים נחשבת ליחידה מובחרת או דובדבן... כי ראיתי בתרשים שמי שלא עובר גיבוש כזה הולךל צנחנים..
ודבר שני שרציתי לדעת זה איך הכי טוב להתכונןן לגיבוש הזה
|
|
היא לא נחשבת אחת מיחידות העילית אבל נחשבת יותר איכותית בגלל הניפוי בגיבוש (שלדעתי זה בגלל העבר של היחידה ולא בגלל הפעילות שלה כיום שהיא כמו כל הגדודים חוץ מהקורס צניחה).
דובדבן כן נחשבת מובחרת...
אפשר להיות מאותר דובדבן בגיבוש צנחנים עצמו (וגם יש דרכים אחרות אבל לאנשים מיוחדים יותר) ולאחר גיבוש יחט''יות צנחנים...
"אני מיתר ומיתר זה אני"
ומה אני צריך לעשות כדי להיות בדובדבן ואני רוצה יותר פרטים אם אפשר על היחידה דובדבן..
תודה..
דובדבן היא יחידת החיסול של צה"ל
בחודשים האחרונים היחידה פועלת בגדה המערבית ומבצעת חיסולים ומעצרים של מבוקשים.
מדובר באחת היחידות האיכותיות של צה"ל בין הקרביות ביותר.
היית כתבה על היחידה בערוץ 2 לפני כחודשיים- פירוט מורחב על המבצעים ותמונות מהשטח.
דוגרי בכיף הייתי משרת ביחידה אך מפעת כבוד רב להורים שלי אני לא חושב על האפשרות הזאת..
להתכונן לגיבושים תעשה שכיבות שמיכה מרפיקים וריצה
אבל הדבר הכי חשוב זה הרבה כוח רצון והרבה בהצלחה
צנחנים נחשבת לחיל יותר מועדפת מהשאר נגיד גולני,נח"ל וכו'..אבל לדעתי הגדודים שלהם טוחנים מחסומים יותר..
אבל יש חוץ מהגדודים מקומות מעולים בצנחנים..ובין השאר דובדבן שהיא שי'יכת לצנחנים והיא יחידה פצצה טילים..
גם יוצאים הרבה חמשושים הביתה וגם הרבה יותר רגילות ויציאות בכללי הביתה..וגם עושים הכי הרבה פעילויות בצבא..
מה שטוב בסי'ירות שיש לך צוות קבוע ואיתו אתה עובד,מכיר כל אחד מהצוות כמו את עצמך וזה מה שטוב..בסי'ירות ובין השאר דובדבן,בהצלחה!
צנחנים אחלה של יחידה גיבוש קשה .
תעבוד קשה לפני ועם רצון אתה תוכל לעבור את הגיבוש
slickskter@gmail.com
למרות שזה אינדוידואלינכתב במקור על ידי SlickK
הגיבוש לא קשה
נחשב הגיבוש הכי קל בצה''ל...
נטו קריעה מביאים שם 4 שעות משהו כזה...כל השאר זה פעילויות קבוצתיות...
יום סיירות יותר קשה
אבל שוב כל אחד משהו אחר...
"אני מיתר ומיתר זה אני"
כן זהו אחי הכל אינדוידואלי,לדעתי סי'ירות פחות קשהנכתב במקור על ידי KoChiNi
גיבוש צנחנים זה לא רק יום אחד,אם אני זוכר טוב אז בחורף זה יום אחד ובקיץ יומי'ים..
התבלבלתי בן גיבוש צנחנים לבין יחטיות :] :s86:נכתב במקור על ידי KoChiNi
slickskter@gmail.com
וואיי וואי אנשים תודה רבה לכל אלה שעזרו לי להתכונןן