קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] גיבוש שייטת, מי בא? [2.11]
    על ידי שליחטא בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 13:35
  2. גיבוש שייטת 4 בנובמבר 2007
    על ידי ianush בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 19:13
  3. מאמר:גיבוש שייטת 13 מרץ 2007
    על ידי shaybat בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-09-2007, 10:17
  4. גיבוש שייטת
    על ידי Iguss בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 22:43
  5. [מאמר] גיבוש צנחנים 21.06.2007
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-07-2007, 15:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

גיבוש שייטת 13, מרץ 2007

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ברירת מחדל גיבוש שייטת 13, מרץ 2007

מאמר זה נכתב על ידי המשתמש Shaybat
    מאמר גיבוש שייטת 13מרץ 2007

טוב לפני שאני מתחיל להיכנס לתוכן הגיבוש כמה הערות קטנות מה שתקראו כאן זה מה שאני עברתי בגיבוש הספצפי הזה זה לא אומר שכל גיבוש עובד ע"פ התוכנית שתקראו עוד הערה קטנה וחשובה תמיד שקוראים את המאמרים האלה זה עושה רושם שהכל נראה קליל ומסע שלוקח בערך 4 שעות מסוכם ב2 מילים.טוב חאלס חפירות אני יתחיל אה קודם כל הגעתי לגיבוש מיום סיירות.

בזימון היה רשום להיות ב9 בתחנת חוף הכרמל בחיפה חיכנו שם והגיעו לאסוף אותנו הגענו לבסיס בשעות הבוקר צוהריים זה שלב של אירגונים מקבלים טפסים רפואים כאלה חותמים על כל מיני דברים נשק מדים וכו" .
    כל הדברים האלה נערכים עד השעה 3-4 בערך אני בגלל שהיו לי קצת בעיות עם הדופק עושה לי עוד כל מיני בדיקות והצטרפתי לקבוצה שלי בערך ב5-6 לא זוכר בדיוק קבוצה של 20-25 חברה מבט ראשוני כולם נראים סוסים לגמרי כל אחד יותר ענק מהשני, מתמקמים באוהל ומתחילים כל מיני שיעורים על הנשק m16 ומג פירוק בסיסי יחסית מתאמנים על זה קצת ואז יש מדידות של זמן כמה לוקח כל פירוק זה נערך שעה בערך אחרי זה מתחילים קצת טרטורים קטנים בתוך המחנה לרוץ לפה לשם וכאלה סתם בשביל לעצבן בשעות הערב ממלאים תשקים עושים כמה תירגולים של האלונקה בערך בשעה 8 ככה יוצאים למסע לפי היידע הקודם שלי ידעתי שזה מסע קצר ביותר של 2-4 ק"מ ממאמרים בדיוק כאלה כל הקבוצה מוכנים תד"ל עם 12 קילו מדודים בתוכו עם תחילת המסע המפקד אומר לנו שזה מסע רק של היכרות השטח לא יותר מדי קשה ואכן כך היה מסע של 2 ק"מ ( יש רצועת חוף שכל צד שלה הוא ק"מ במסע שלנו עשינו אותו בדיוק פעמים=2ק"מ) להגיד את האמת מסע לא ממש קשה אבל כמו שכולנו יודעים הוא רק "היכרות" של השטח, כמו כן אחד המכשולים הקשים ביותר בגיבוש זה החול חול רך מאוד שכל צעד הרגל שוקעת יותר ממה שאתם מדמיינים לעצמכםם בעע בקיצור סיימנו תמסע אוכלים ובדיוק 6 שעות שינה המלצה שלי: תנצלו את הזמן הזה לשפצורים של כל מיני דברים אני תקניתי את התדל המעפאן שלי ואת הרצועה של הנשק שהיית מאד גרועה הולכים לישון ובזה נגמר היום הראשון-סוג של יום היכרות.
    יום שני בדיוק ב4 בבוקר צעקות 5 דקות כולם מוכנים למסע עם תדל עליהם ציוד מלא תוך 5 דקות אנחנו מתארגנים כולם ועומדים בחוץ כולם מוכנים ומתרגשים לקראת המסע לפי כל המאמרים שקראתי המסע היה "אמור" להיות מסע של 8 ק"מ אבל כמו שאמרתי יש שינווים מגיבוש לגיבוש, התחלנו את המסע ברצועת החוף קצב מפחידד המדריך ה"זקן" שלנו התחיל ללכת בהליכה מהירה ביותר אנחנו עם כל הציוד שלנו היינו צריכים לרוץ מתי שהוא התחיל ללכת מהר ובכלל שהוא רץ ריצה קלה היינו צריכים לתת ספרינט בגלל החול ההתחלה של המסע היא הקשה ביותר בחול הרך קצב מהיר ביותר ציוד מלא אנשים מתחלים להישבר בדיוק אחרי 4 ק"מ ( אחרי כל 4 ק"מ מגיע הפסקת שתייה קראתי את זה באחד המאמרים לפני שהלכתי לגיבוש ואכן כך היה ) הפסקת שתייה מורידים לבערך 2 דקות את התדל כמה סיבובי ידיים טיפה לשתות וממשיכים עוד 4 ק"מ בקצב טיפה פחות חזק ממקודם אבל עדיין קשה מאד אחרי ה4 האלה עשינו הפסקה קטנה לשתות הורדנו את התדלים נשארנו רק עם האפוד ועשינו עוד 2 ק"מ רק עם אפוד ונשק שזה יחסית יותר קל, עשינו ריצה קלה כמו כן בשבלבים האלה כבר הכל בראש והכושר כבר לא משחק תפקיד אחרי ה2 האלה עצרנו שתינו שמנו את הציוד עלינו והמשכנו לעוד 2 קצב די מהיר אבל ניתן לעמוד בו אחריהם הגיעה הקטע הכי קשה לפי דעתי אחרי אחרי 12 ק"מ בערך המפקד עוצר כולם מורדים הכל עומדים בח הוא מסתכל עלינו 20 שניות כולם נכנסים למים טבילה ויוצאים אחרי התבילה כל הבגדים רטובים הנעלים כבדות עוד יותר ממה שהם היו בגללי החול הרגשה מגעילה ביותר פותחים אלונקה 7 תדלים עליה= 70 קילו בערך 2 כאלה 2 ק"מ קטע קשה ביותר ממליץ לעזור ולדחוף קדימה כמה שאפשר ברגעים האלה נמדד הבנאדם מתי שקשה באמת אחריהם עוד ק"מ שיחרור כזה וחוזרים למחנה שבורים לגמרי למעשה הם עשו שינוי משעומתי בגיבוש ועשו את המסע 16 הידוע באמצע הגיבוש ולא בסוף מסע קשה ביותר והמילים כאן לא יכולת לתאר את ההרגשה אפילו אחרי שסיימנו תמסע נשארנו בערך חצי ממה שהיינו, חזרנו לבסיס שבוזים ברמות שאתם לא מדמיינים נכנסו להתקלח כמובן עם מים קרים ביותר ישר אחרי המקלחת הקפצה כולם 5 דקות מוכנים למסע עם המדים של המסע הקודם ( המדים היו רטובים לגמרי עם מלא חול עליהם בקיצור שואה) לבשנו תמדים הרטובים כולם קפאו מקור המפקד מסתכל עלינו 30 שניות כולם בחוץ עם כל הציוד עליהם לא הבנתי מה קורה איתי באותו זמן אבל כבר לא היה אכפת לי מכלום צעדנו אחרי המפקד עד הרצעות חוף עצרנו הורדנו תציוד הוא הסתכל עלינו ואמר במילים האלה בדיוק " זהו נגמרה הקייטנה פה" 10 שניות טובלים בים וחוזרים ככה במשך כמה עשרות פעמים כמובן שבתקופה הזאת המים קפואים לגמרי זה ייצא בדיוק על פסח המים היה גם אחד המכשולים הקשים ביותר.חוזרים למחנה אוכלים ארוחת בוקר ורואים את כל אלה שפרשו כמות עצומה בערך 70 אנשים משו כזה אחרי הארוחת בוקר מחלקים את כל הגיבוש לשניים חלק מהקבוצות הולכות לעשות מבדקי מים וחלק יושבים במחנה ועושים תרגילי ניווט פירוק נשק ועוד כל מיני התעלליות כאלה אני הייתי בקבוצה הראשונה שייצא למים. התרגיל הראשון היה לזכות הלוך חזור למצוף פעמיים בערך 100-150 מטר ברגע שנכנסתי למים הקרים האלה כל הרגלים של התכווצו לגמרי בקושי יכולתי להזיז תרגל אחרי השחייה היית גמור לגמרי אחרי זה יש תרגיל של להיות עם שנוקרקל מתחת למים כמובן שהמיכשול העיקרי פה זה הקור המים פשוט קפואים אחרי זה תרגיל של שחייה למצוף עם מסיכה אטומה שחורה כזאת למעשה 3 תרגילים מרכזיים אחרי זה חוזרים למאהל עוברים תרגילי ניוט פירוק נשק וכאלה בדיוק בשעה 7 יוצאים לתיזוזים על רצועת החוף תיזוזים מאד מאד מאד מאד קשים כמו יום סיירות רק אחרי שאתם כבר גמורים לגמריי הרבה זחילות וטבילות במים תרגילי הסוואה וכאלה בערך ב9 מסיימים עם זה וחוזרים למחנה לאכול ארוחת ערב.
    יום שני כבר שלישי למעשה שוב השקמה למסע בערך ב4 יוצאים למסע הזה בידיעה שהמסע הקשה ביותר כבר מאחורינו בכל זאת המסע נפתח בקצב רצחני ביותר ב4ק"מ הראשונים היו מהירים מאד ורוב מי שפרש במסע הזה פרש בהם אחרי זה עוד 2 רק עם נשק ואפוד בריצה קלה ולבסוף עוד 2 עם הכל עלינו מסע של 8 ק"מ בערך אחרי המסע הזה ידעתי שעברתי כבר את רוב החלק הפיזי בגיבוש אחרי זה עוד פעם מתחלקים ל2 קבוצות גדולת הקבוצה שלי הלכה לבריכה מבדקי מים שונים כמו צלילה לאורך צלילה ופירוק מג מתחת למים-מאד קשהה להביא טבעות מהקרקעית פעם כשרואים ופעם עם מסיכה אטומה אחרי זה בערך ב2 הקבוצה שלי חזרה למאהל עשינו כל מיני שיחות קבוצתיות ועוד שיחות אישיות בשעה 6-7 יצאנו עוד פעם לתיזוזים בדיוק כמו אתמול בשלב הזה כבר ברור שאף אחד לא פורש מכוון שרואים את האור בקצה המנהרה אבל בכל זאת קשה מאד הזחילות והמים. חזרנו לארוחת ערב בבסיס לא לחוצים ויודעים שעברנו את הכל יושנים בפינוק עד 7 קמים מחזירים ציוד מסנג"רים קצת לעבודות רס"ר שונות ונוסעים לביתת סוףף סוףף

קצת טיפים:
    להביא כל מיני דברים לשפצר את הציודע שלכם אזיקונים חובה!! כל מיני סיכות וחוטים זה יעזור מאד
    אני לא יגיד פה שהכל בראש כי לפי דעתי לדברים האלה צריך להתכונן מראש זה לא דומה אפילו ליום סיירות אם אתם חושבים שאתם באים ליום סיירות של 4 ימים זה ממש לא זה דגש חשב לעזור לכולם ולעזור מתוך כוונה לא לשחק אותה כי המפקדים רואים הכל תאמינו לי תהיו פשוט מי שאתם אל תנסו להיות גיבורים גדולים תתנהגו טבעי
    לשמור על נקיון כל פעם שאומרים לך להתקלח תתקלחו זה מאד חשוב אל תחפפו בדברים האלה תאמינו לי היה לי אחד בקבוצה שחיפף והוא שילם על זה, תביאו איתם בנגאי חשוב מאד אני לא הבאתי אבל חבר שהכרתי שם הביא לי עוד משו האנשים שם תותחים אחד אחד ממש אנשים טובים.
    קצת סטסטיקה התחלנו בערך 350 נשרנו בסוף 70 בערך התקבלו נראה לי עוד 20-30 .
    חחח נכון שמסקרן אותכם מה נסגר איתי- אז אותי העלו לועדות זה כאלה שלא בדיוק יודעים מה נסגר איתם היה לי פסיכולוג ששאל אותי כל מיני שאלות חופרות וכאלה. תתשובות תקבלו עוד באותו יום- חח אני לצערי לא התקבלתי...
    אגב בהתחלה לקחתי את זה מאד קשה שלא התקבלתי התבאסתי נורא אבל עם הזמן עבר לי הציעו לי הצעות של גיבושי המשך לשלדג-אבל הוא היה רק בעוד שנה ול669 בנוב לא ממש הייתי בעניין של זה והיום אני מתאמן בשיא העוצמה שלי הרמתי תראש מאז אותו גיבוש ויש לי רק מטרה אחת בראש- סיירת גולני.

מקווה שעזרתי לכמה אנשים לי אישית המאמרים האלה מאד עזרו אז זאת התרומה שלי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

יווווו איזה באסה זה לא להתקבל
    אבל ניראה קשה ומאתגר
    כמה זמן התאמנתה בשביל זה ?
    קרא חוקים

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

לא נראה לי שהוא כתב את זה

מזהההההההה יחתכת מסכן עלוב אני ישבתי שעה בערך בשביל לכתוב את זה מזה לא נראה לך שאני כתבתי את זה רוצה לראות זימון שלי לגיבוש?

מי אם לא ישי התותח

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

אם זה אתה אז מצטער פשוט נדמה לי שראיתי מאמר כזה בעוד פורום.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

כל המאמרים דומים
    בגלל זה נדמה לך

מאמר מעולה תודה רבה אחי כל הכבוד
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 09-09-2007 בשעה 00:24.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

מורחקים האוואטר של FireFly
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    TALK IS CHEAP

איזו הרפתקה , מה לא היה שווה ?!
    נו אז מה שלא התקבלת ...
    אפשר לנסות את זה שוב ?

ציטוט נכתב במקור על ידי FireFly צפיה בהודעה
    איזו הרפתקה , מה לא היה שווה ?!
    נו אז מה שלא התקבלת ...
    אפשר לנסות את זה שוב ?
    הצבא לא תוכנית לפי בקשתך.
    שייטת במקרה אפשר לגשת ל2 גיבושים (1 דרך גדנ"ע צלילה ו1 דרך יום סיירות) אבל לא אין כזה דבר שוב, אלא אם כן נפצעת וקיבלת דחייה רפואית.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

אחי אני מקנא בך אני מת להגיע לגיבוש הזה ולעבור אותו אני מקווה לעבור דרך הגדנע

תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כי לא נולד הבנזונה שיעצור את ישראל

מה ה כוונה לעבור דרך הגדנ"ע?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טיפים לכל המתגייסים -

להביא ציוד לשיפצורים, יעזור לכם המון

לא לנסות להתחבב על כולם, תאמינו לי שהמדריכים שמים לב לכל פרט

נסו לסיים את המשימות, לא משנה אם זה בהצלחה או לא, סיום משימה
    כלשהי מעידה על האופי של אותו האדם ומתבטאת בכך שהוא לא ויתר
    גם כשקשה.

תהיו עצמכם, במלוא מובן המילה. ולא סתם אומרים את זה המון.

מי שרוצה כמובן עוד טיפים/ עצות מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אני
    כאן כדי לעזור.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect