1.שני אנשים יוצאים מבית קפה עמוס שהשירותים בו סגורים ומשתינים ברחוב בסמטה קרובה, אחד מהם אומר לשני, איך זה שאצלך שומעים פששש, ואצלי זה בררר ? אז השני אומר לו : אם תזיז את המעיל שלך, גם אצלך זה יהיה פששש...
2.איזה אשכנזי אחד מת ומגיע לשמיים, הוא מגיע לפני המלאך גבריאל והמלאך בודק ומודיע לו שנעשתה טעות והוא בכלל לא היה אמור למות והם מחזירים אותו לארץ לעוד כמה שנים ושבגלל העוול שנגרם לו הוא זכאי לבקש משאלה, האשכנזי מבקש זין אחר, לוקח המלאך גבריאל את הספר ומראה לאשכנזי קטלוג תמונות, אז האשכנזי מצביע על אחד מהם שהיה גדול במיוחד, אז גבריאל אומר לו : זה אי אפשר, אז האשכנזי שואל אותו : אבל למה ? אז גבריאל ענה לו : כזה יש לנו רק בשחור !
3.כורדי אחד מגיע ליועץ נישואין ומספר לו שיש לו בעיות בבית עם האישה, שהיא מתלוננת שהוא מתעייף כל הזמן באמצע הסקס, אז היועץ נישואין אמר לו : תרוץ כל יום 5 ק"מ ונדבר עוד חודש. עובר חודש והכורדי מצלצל ליועץ הנישואין, היועץ שואל אותו : נו, איך העניים עכשיו בבית, אה ? אז הכורדי ענה לו : מאיפה שאני יודע ? אני כבר 150 ק"מ מהבית שלי.
4.כורדי הולך עם הכלב שלו לטיול, הם עוברים ליד פסי רכבת, השרשרת של הכלב הסתבכה במסילה וכשהרכבת הגיע היא דרסה את הכלב, הכורדי מגיע בוכה ועצבני לבית ומתיישב בשקט בסלון, אשתו הדליקה קומקום, פתאום הוא קם תופס את אלת הבייסבול שבכניסה ומפוצץ את הקומקום מכות, שואלת אותו אשתו, מה אתה עושה ? אז הוא ענה לה : צריך להרוג אותם כשהם עוד קטנים !
5.כושי נכנס לתוך מועדן סנוקר עם תוכי צבעוני ויפה על הכתך ונעמד ליד אחד השולחנות ומסתכל, אז אחד האנשים שם שואל אותו : מאיפה הבאת אותו ? אז התוכי ענה לו : מאפריקה !
6.נזירה אחת עולה בטרמפ על משאית ושואלת את נהג המשאית תוך כדי הנסיעה : אתה שותה בירה ? הוא עונה שכן ועוצר בצד, מוזג לה בירה והוא שותה והם שיכורים ונהנים, יושבים קצת נרגעים וממשיכים לנסוע, שואלת אותו הנזירה : אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ? אז הנהג אמר : כן, מה שאני רוצה ! אז הנזירה אמרה, אתה רוצה לזיין אותי ? אז הוא אמר : בטח ! אז היא אמרה לו : בסדר, אבל בגלל שאני נזירה וחייבת להישאר בתולה תזיין אותי בתחת, הנהג הסכים והביא בה, אחרי זה הם ממשיכים לנסוע והיא אומרת לו : איזה כיף לכם הנהגים, כל היום שותים בירה ועושים מה שרוצים, ואני הומו שכמוני צריך להתחפש לנזירה כדי לקבל זיון !

ציטוט ההודעה

אוהד