אחד פוגשאת החבר שלו ואומר לו: "אתה יודע ששכבתי עם אסתר בסילווסטר?".
"איזה קטע", אומרהחבר, "ואני שכבתי עם אשתך בראש השנה".
"איזה גרוע אתה", אומר הבחור, "זה בכלללא חרוז".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
עכבר אחד חוזר הביתה ורואה את אשתו מזדיינת עםעטלף.
"מה, את לא מתביישת להזדיין עם המכוער הזה?", הוא שואל בעצבים.
"מכוערמכוער", אומרת העכברה, "אבל טייס".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
חבורה של זרעים מתחיליםמרוץ מטורף לכיוון הביצית. זרעון אחד עוקף מימין, זורק את האחרים לפינות ויוצר פערעצום. אחרי כמה שניות הוא חוזר מאוכזב.
"מה קרה?", שואלים שארהזרעונים.
"באסה", אומר הזרעון. "אנחנו בתחת".
מהגר סינימגיע לארה"ב ומתחיל לעבוד במסעדה סינית. ביום הראשון לעבודה הוא מתאהב בשוטפת הכליםהסינית והם מחליטים להתחתן מיד. בליל הכלולות הם נכנסים למיטה.
"אני רוצה 69", אומר החתן הנרגש.
"רק שנייה", אומרת הכלה, "זה עוף בקשיו?".
איש אחד הולך ברחוב כשתקוע לו גזר באוזן. פתאום עוצר אותו מישהו ואומר לו: "בוא'נה, אחי, יש לך גזר באוזן".
"אני לא שומע אותך!", צועק לו הבחור, "יש ליגזר באוזן".
למה נשים לא צריכות שעון?
כי יש אחד על המיקרוגל.
כלב וחתול מסתובבים ברחוב. פתאום הכלב רואה מישהו שהרביץ לו פעם ומספר על זהלחתול.
"מי ההוא? מי ההוא?", שואל החתול.
"ההוא!", אומר הכלב, "ההואההוא!".
ערס מגיע לברשיש בו פסנתרן ומזמין כוס גדולה של וויסקי. פתאום משום מקום מגיח קוף קטן, טובל אתהביצים שלו בוויסקי ובורח. הערס העצבני הולך לפסנתרן ושם לו יד על הכתף.
"תגיד", הוא אומר לו, "מכיר את הקוף שדחף את הביצים שלו לוויסקי?".
"אה", אומר הפסנתרן, "לא בטוח. אתה יכול לזמזם לי את זה?".
אמריקאי, אנגליותאילנדי נתקעים יחד על אי בודד. אחרי ההלם הראשוני האמריקאי מחליט לקחת אתהעניינים לידיים. "
" I will take care of the wood", הוא אומר, " You will take care of the food", הוא אומר לאנגלי, "And you will take care of the supply", הואאומר לתאילנדי.
עוברים כמה ימים, ובאמת - האמריקאי דואג לעצים, האנגלי דואגלאוכל, והתאילנדי נעלם. מחפשים בכל האי, חורשים כל פינה וכאילו בלעה אותוהאדמה.
פתאום התאילנדי קופץ מאחורי שיח וצועק: "!supply ".
פדופיל הולך ביער חשוך עם ילדה קטנה.
"בוא'נה", אומרת הילדה, "ממש מפחידפה!".
"ספרי לי על זה", אומר המניאק, "אני זה שצריך לחזור לבד".
אישה אחת מתחתנת עם אהובליבה והם מאושרים. אחרי תשעה חודשי הריון היא מגיעה לחדר לידה. אחרי שעות ארוכותהיא סוף סוף יולדת, אבל מה - רק ראש. הבעל לא רוצה לקחת אותו הביתה, אבל האישהאומרת "זה הראש שלנו, ואנחנו נגדל אותו".
"או הראש או אני", אומר הבעל.
האישהלא מוותרת, ונשארת לבד עם הראש. היא מגדלת אותו באהבה, והוא גדל ומתפתח ונהיה מאודחכם, חמוד וחברותי. יום אחד אומר הראש לאישה: "את יודעת אמא, אם היו לי שתי ידייםהייתי יכול לצייר ולתפוס כדור".
האישה הולכת למנתח שאומר לה שבאמת אפשר להשתיללו שתי ידיים בצדדים, אבל זה סיפור מאוד יקר. האישה לוקחת הלוואה, והראש מקבלידיים.
יום אחד בא הראש לאישה ואומר לה: "את יודעת אמא, אם היו לי שתי רגלייםהייתי יכול לשחק כדורגל עם החברים שלי".
האישה הולכת שוב למנתח, וזה אומר להשאפשר להשתיל לו רגליים מתחת לסנטר - אבל גם זה מאוד יקר. היא לא מוותרת ומשיגה אתהכסף, והראש מקבל גם זוג רגליים ונהיה מאוד שמח ופופולרי.
כעבור כמה חודשיםהאישה מכירה בחור נחמד ומזמינה אותו לארוחת ערב. הבחור נכנס הביתה ומבקש לשטוףידיים לפני האוכל. הוא נכנס למקלחת, והאישה שומעת מבפנים מכות וצעקות. אחרי כמהדקות האיש יוצא מהאמבטיה.
"בוא'נה", הוא אומר לאישה, "לא תאמיני איזה עכביש ענקהרגתי עכשיו".
גבר בן 50 מספר לחבר שלו: "סוף סוף מצאתי את הנטייה המינית האמיתית שלי. אני הכי אוהב לזייןכלבים".
"השתגעת?", שואל החבר בזעזוע, "עד כמה נמוך אתה יכול לרדת?".
"עד צ'יוואווה".
קרדיט ל:
http://flowith.us/showtopic.php?id=1918&page=0#