בלובי של מלון, מגיעים בחור ובחורה באותה עת כדי לקבל את המפתחות חדר, ובטעות הוא מכניס את המרפק שלו לתוך השד השמאלי של האישה, שניהם עמדו בהלם, ולאחר רגע הוא התעשת על עצמו, ואמר לה : אם הלב שלך רך כמו השד שלך, אז בטוח אני שתסלחי לי, אמרה לו היא : אם אבר המין שלך קשה כמו המרפק אז תגיע מאוחר יותר לחדר 320 !
כושי אחד יוצא מהמים בים, עם זין אורך 2 מטר, ורואה שני אשכנזים מסתכלים עליו וצוחקים, אז הוא אומר להם מה אתם רוצים, שלכם לא מתכווץ במים ?!
איש צדיק מגיע לעולם הבא ורואה שם הרבה מאוד שעונים, הוא לא מבין מה פשר כל השעונים הללו, ולבסוף שואל את הקב"ה, והוא עונה לו שזה שעון לכל אדם, ושבכל פעם שהוא בוגד בבן זוגו לחיים, המחוג זז פעם אחת, אז שואל אותו הצדיק בסקרנות איפה השעון של אשתי ? עונה לו השם, מאיפה אתה חושב המאוורר על התקרה.. ?
איזה בעל אחד יוצא מהבית לחופשה של כמה ימים, הוא מפתיע את האישה ומגיע יומיים לפני הזמן, האישה שעשתה אורגיה באותו זמן עם 3 גברים אומרת להם שיכנסו מהר לשלושת השקים שנמצאים על הרצפה, הבעל נכנס לחדר בא לשק הראשון ובועט בו, הוא שומע : מוווו.. אז הוא שואל את האישה, מה זה ? אז היא אומרת זה פרה הבאתי מהשוק שנוכל לעשות סטייקים כל השבוע, הוא בה לשק השני ונותן בעיטה ושומע קוקוריקו ! אז היא אומרת לו זה הבאתי תרנגולת שנוכל לגוון עם הסטייקים בקצת עוף, הוא ניגש לשק השלישי ובועט בו, לא שומעים כלום, בועט בו עוד פעם, מתחיעל לבעוט בו בכל הכח, לפתע הוא שומע קול מתוך השק : דיי עם המכות יבן זונה, תפוחי אדמה !
שני שיכורים יוצאים מפאב ומיישבים בחוץ על המדרכה, לידם שוכב כלב שמלקק לעצמו את הביצים, אומר אחד השיכורים לחבר שלו, תאמין לי הלוואי שאני הייתי יכול לעשות את זה, אז החבר שלו אמר לו : אתה יכול אבל כדאי שתלטף אותו קודם !
כומר מבקש מכל התלמידים שלו לעמוד בשורה, הוא נותן לכל אחד מהם פעמון ואומר להם לקשור את זה לאיבר המין שלהם, הוא אומר להם שמי שזה לא יצלצל אצלו יהיה הכומר המחליף שלו כשהוא יעזוב, לפתע נכנסת בחורה ערומה יפה עם ציצים גדולים, לכול הבחורים זה עומד חוץ מלאחד, הכומר מתלהב בא לבחור הזה לוחץ לו את היד ונותן לו חיבוק, ואז הפעמון צלצל !

Ani Magniv

ציטוט ההודעה