קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות גסות] בדיחות על מין
    על ידי NHFTKXUK בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-02-2008, 15:36
  2. [בדיחות]גסות :)
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 13:14
  3. [בדיחות] גסות!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2007, 13:44
  4. [בדיחות]גסות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 15:59
  5. [בדיחות] גסות נשמות
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 19:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[בדיחות] גסות :)

משתמש ותיק האוואטר של OrGeNaL
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה בגלל שזה נגמר. חייך בגלל שזה קורה

ברירת מחדל [בדיחות] גסות :)

אישה ערומה נכנסת למונית של פרסי הוא מסתכל עליה כל הזצן עד שהיא שואלת אותו:סליחה על מה אתה מסתכל? הפרסי:אני תוהה מאיפה תוציאי את הכסף
    כבאי בא לאשתו, ואומר לה אני רוצה שנעשה בבית שלנו כמו שאצלי בתחנת כיבוי אש, שריקה ראשונה מתלבשים, שריקה שנייה מחליפים בגדים, שריקה שלישית הולכים לאוטו, שריקה שלישית עולים על האוטו, האישה הסכימה, הוא לקח משרוקית ושרק פעם ראשונה, שניהם הורידו בגדים, הוא שרק עוד פעם הם עלו למיטה ושריקה שלישית הם התחילו לעשות סקס, פתאום במהלך הסקס האישה שורקת, אז בעלה שואל אותה מה קרה ? האישה ענתה : האש מתגברת אבל הצינור קצר מדיי !
    תלמידות שלמדו באוניברסיטה ישבו ודיברו בניהן על הפרופסור שכל הזמן מדבר בגסות, והחליטו שבפעם הבאה שהוא ידבר בצורה גסה הן יקומו ויעזבו את הכיתה, יום למחרת התחיל השיעור עם אותו פרופסור, ובאמצע השיעור הפרופסור אמר להם שבצרפת חסרות זונות, תוך כדי שהן קמות והולכות, צועק להן הפרופסור, בנות לאן אתן הולכות ? הטיסה הבאה לצרפת רק מחר בערב !

שמעון רצה לשים תמונה על הקיר שתהיה בגובה המיטה שלו שהוא יוכל לראות אותה בכל ערב לפני שהוא הולך לישון, הוא קודח בקיר ופתאום שומע צרחות מהשכן, הוא שולח את הבן שלו שיבדוק מה קרה שם, הבן שלו חוזר ואומר לו אבא יש לי 2 בשורות לספר לך, אז האבא אומר מה ? אז הבן שלו עונה : אתה קדחת עם המקדחה לתוך התחת של השכן דרך הזין שלו, אז הוא אומר לו, וואי אוי ואבוי לי, מה הבשורה השנייה ? אז הילד אמר : לאמא נשברו השיניים, האבא : הבן זונה..

למלך אחד היה סוס שכל היום היה אדיש לסובבים אותו, המלך שאהב אתגרים ומשחקים פנה לפשוטי העם והבטיח שק מטבעות כסף למי שיצליח להצחיק את הסוס, ניסו חכמים וטובים במשך הרבה מאוד זמן ולא הצליחו, יום אחד הגיע בחור צעיר ניגש אל הסוס, אמר לו משהו בלחישה והסוס התחיל לצחוק, האיש לקח את הכסף והלך, הבעיה עם הסוס שהוא צחק וצחק ולא הפסיק לצחוק וזה גרם למבוכה בארמון, המלך שהתעצבן ביקש שמישהו יגרום לסוס הזה לבכות אחרי כל המבוכה שהוא גרם ופנה שוב אל העם, אותו בחור צעיר שגרם לסוס לבכות, בא ניגש אל הסוס התעסק איתו 2 דקות לבד יצא מהאורווה והסוס בוכה, המלך שראה את זה ביקש מהבחור לספר לו את מה שקרה, אז הבחור אמר לו : בפעם שעברה באתי אליו ואמרתי לו שיש לי זין יותר גדול משלו והוא צחק, היום הראיתי לו !

יום אחד הגיעו לבית של זוג נשוי שני אבמים מכוכב מאדים, אחד זכר ואחד נקבה, ואמרו לזוג הנשוי שהם רוצים לעשות איתם סקס כדי להתנשות עם המין האנושי, הזוג שחיי המין שלהם היו רדומים בתקופה הזאת הסכימו להצעה, הבעל לקח את האבמית, והאישה לקחה איתה את האבם, האישה נכנס עם האבם לחדר, סגרה את הדלת והורידה בגדים, גם הוא הוריד בגדים, והיא ראתה שבמקום זין יש לו חט דק וקטן, אז כשהוא ראה שהיא עצובה הוא אמר לה : אל תדאגי, פשוט תסובבי לי את האוזניים, היא תפסה לו את אוזן שמא וסיבבה, והזין נהיה עבה יותר ואז את ימין והזין נהיה ארוך יותר, היא קפצה עליו ועשתה איתו סקס תוך כדי שהיא מזיזה את הזין לגדלים ולרוחב שהיא רוצה, אחרי הזיון היא ובעלה נפגשים בחוץ והבעל שואל אותה איך היה : היא ענתה שסקס כזה עוד לא היה לה בחיים, והיא שאלה אותו איך אצלו, אז הוא ענה : היה ממש מצויין, אבל התעצבנתי שהיא כל הזמן עיקמה לי את האוזניים !

בעל ואישה שרק התחתנו יצאו ביחד לפיקניק, בזמן שהם שוכבים על הסדין שלהם והבשר על המנגל, נכנסה דבורה אל מתחת לחצאית וחזרה לתוך איבר מינה של האישה, האישה התחילה לצרוח והבעל שמאוד פחד ורצה ילדים אמר לה שתירגע ושהם ילכו מהר לבית חולים, הם הגיעו לבית החולים ונכנסו לרופא, הרופא הסתכל בפנים ואמר שזה באמת מסוכן כי הדבורה נמצאת ממש על השחלה ותנועה אחת לא טובה והיא תעקוץ ואין ילדים, הבעל שנלחץ מאוד, אמר לו : אבל ד"ר מה עושים ? הד"ר ענה לו שהוא ימרח לו את הזין בדבש ויכניס אותו כדי שהדבורה תעלה עליו וככה הם יוצאיו משם את הדבורה, הבעל שממש פחד אמר לו שהוא מאוד מפחד לעשות את זה והד"ר הציעה שהוא יעשה את זה במקומו, הבעל נרגע והסכים, הד"ר התפשט שם דבש על הזין שלו, והכניס לאישה לאט לאט, תוך שהוא מכניס הוא נכנס עוד ועוד עד שהזין שלו כולו בפנים ופתאום הוא התחיל לדפוק ולזיין את האישה והאישה התחילה לגנוח ולהנות והד"ר ממשיך לזיין בכיף והנאה רבה, הבעל שראה את זה צעק : אבל ד"ר מה אתה עושה ? אז הד"ר ענה לו : שיניתי אסטרטגיה, אני הולך להטביע אותה

אישה מתגרשת ממרוקאי ומתחתנת עם אשכנזי, יום אחד הוא חוזר מהעבודה עם זר פרחים, אז האישה אומרת לו : שלא תחשוב שאני הולכת לשכב כל הלילה עם רגליים פתוחות, אז הוא ענה לה, בשביל מה ? הרי יש לנו אגרטל !

איזה מושבניק אחד שהיה לו תוכי, התחיל לעסוק בעבודה של ספירות מלאי לוויאגרות ברשתות המכירות השונות, יום אחד הוא נאלץ לקחת איתו חלק לבית, הוא הביא כמות מאוד גדולה של וויאגרה לבית שלו, שם על השולחן ואמר לתוכי שלא ייגע בזה כי זה אסור, הוא הלך לישון וקם בבוקר, הוא רואה שהכלוב פתוח, שהוויאגרה נאלמה, וכשהוא יוצא החוצה הוא רואה את כל התרנגולות שוכבות קרועות על הרצפה, הוא מתעצבן, תופס את התוכי דוחף אותו למקפיא, יושב ליד המקפיא על הספא וקורה עיתון שעה, אחרי שעה הוא רוצה לראות אם התוכי למד את הלקח והוא פותח את המקפיא ורואה את התוכי כולו מזיע, אז הוא אומר לו : מה קרה לך ? אז התוכי עונה : כבר שעה שלמה שאני מנסה לפתוח את הרגליים לעוף הקפוא !

שני שיכורים יוצאים מפאב ומיישבים בחוץ על המדרכה, לידם שוכב כלב שמלקק לעצמו את הביצים, אומר אחד השיכורים לחבר שלו, תאמין לי הלוואי שאני הייתי יכול לעשות את זה, אז החבר שלו אמר לו : אתה יכול אבל כדי שתלטף אותו קודם !

שתי בחורות חרדיות באות למוכר מכולת ורוצות לקנות בננות, בחנות נשאר אשכול בננות של שלושה בננות, הן מבקשות רק שתי בננות אבל המוכר אומר להן שהוא מתעקש ואם הן רוצות לקנות בננות, הן יצטרכו לקנות את כל השלושה, אז אחת אמרה לשנייה : טוב, מקסימום נאכל אחת..

צעיר אחד מגיע לבית מרקחת בעיירה נידחת, ניגש למוכרת ומבקש ממנה קונדום, היא אומרת לו שאצלם בחנות זה הולך לפי מידות, והיא שואלת אותו באיזה מידה הוא, אז הוא אומר לה שהוא לא יודע, היא לוקחת אותו לחדר צדדי יורדת לו כמה דקות ואמרת לו שהוא מידה לארג', הוא קונה קונדומים ויוצא מהחנות, יום אחרי זה חבר שלו ששמע על זה מגיע לחנות, וגם הוא מבקש קונדומים, היא לוקחת אותו לאותו החדר והיא מוצצת לו ובסוף אומרת לו שגם הוא לארג', ומבקשת כסף בעבור הקונדומים, הוא מחזיר את הקונדומים למדף ואומר לה : לא תודה, אני רק באתי למדוד..

מסוק של שלושה חיילים נחת בתוך יער שבו היה שבט קניבלים, ראש שבט הקניבלים בא אל שלושת החיילים ואמר להם שהוא ייתן להם שתי משימות ואם הם יצליחו לעמוד בשתיהן הוא ישחרר אותם, הוא אומר להם שהמשימה הראשונה שלהם זה להביא 10 פירות או ירקות מאותו הסוג, הוא מצמיד לכל אחד מהם קניבל שומר ושולח אותם אל היער, חוזר הראשון כעבור שעה ומביא איתו תפוזים, ראש השבט אומר לו שהוא צריך להכניס את מה שהוא הביא לתחת בלי לעשות שום הבאה על הפרצוף, הוא מכניס אחד מכניס שניים, מכניס שלושה, את הרביעי הוא כבר לא מצליח ועושה הבעת כאב איומה, תופסים אותו ושמים על האש, תוך כדי שהוא מתבשל שם הוא רואה את השני בא עם זיתים, ראש השבט אומר לו את אותה המשימה, הוא מכניס את הזית הראשון והשני והשלישי.. ככה 9 זיתים ופתאום מתחיל לצחוק, תפסו אותו והוסיפו אותו לאש, אחרי שאכלו אותם, הם מגיעים לשמיים ושם הם נפגשים אומר זה שהיו לו תפוזים לזה עם הזיתים : מה הסיפור שלך, למה צחקת יכולת לצאת מזה בחיים ! אז זה עם הזיתים ענה לו : לא יכולתי להתאפק, ראיתי את האחרון חוזר עם אבטיחים..

בדואי אחד אללה בירך אותו בשתי נשים, יום אחד בא אליו חבר מהעיר הגדולה להתארח באוהל שלו, כשהגיע הלילה הם פרסו מזרונים באוהל הוא והחב והלכו לישון, עוד לא הספיק הבדואי להירדם וכבר נכנסה אליו אשתו הראשונה ואמרה לו יא עבדול עכשיו זה התור שלי והלילה שלי אני רוצה שנעשה סקס כמו תמיד, עבדול נהיה חרמן חשב רגע ואמר לה תפתחי את המקרר ותסגרי חזק אם הוא לא יתעורר מהרעש ומהאור סימן שהוא יישן חזק ונעשה, היא פתחה וסגרה, איך שהוא ראה שהוא לא התעורר קפץ עליה סיבב אותה קרע לה את הבגדים וקרע לה תצורה, אחרי זה באה אשתו השנייה ואמרה לו יא עבדול למה רק הראשונה ? הוא אמר לה שתפתח את המקרר ותסגור ושוב החבר מהעיר לא התעורר קפץ עליה וזיין אותה, יום אחרי זה הם קמים בבוקר ועבדול שואל את חברו מהעיר איך ישנת ? אז החבר עונה לו שהוא לא ישן טוב כי היה לו טעם לא טוב בפה, אז שאל אותו עבדול, ולמה לא קמת לקחת לשתות משהו מהמקרר ? אז החבר אמר לו : מה אתה חושב שלא ראיתי איך זיינת מי שפתח את המקרר ?

אינדיאני קטן אחד בא אל הצ'יפ הגדול ושאל אותו איך קיבלתי את השם שלי, אז הצ'יפ מסביר לו שכל אחד מקבל את השם בהתאם למאורה שבו הוא נולד, למשל אם תוך כדי הסקס אחד הסוסים יצהל, יקראו לו סוס צוהל, אם יראו נשר גדול, יקראו לו הנשר הגדול, ואז הצ'יפ מסתכל עליו ואומר לו הבנת את זה חור בגומי ?

איזה בעל אחד יוצא מהבית לחופשה של כמה ימים, הוא מפתיע את האישה ומגיע יומיים לפני הזמן, האישה שעשתה אורגיה באותו זמן עם 3 גברים אומרת להם שיכנסו מהר לשלושת השקים שנמצאים על הרצפה, הבעל נכנס לחדר בא לשק הראשון ובועט בו, הוא שומע : מוווו.. אז הוא שואל את האישה, מה זה ? אז היא אומרת זה פרה הבאתי מהשוק שנוכל לעשות סטייקים כל השבוע, הוא בה לשק השני ונותן בעיטה ושומע קוקוריקו ! אז היא אומרת לו זה הבאתי תרנגולת שנוכל לגוון עם הסטייקים בקצת עוף, הוא ניגש לשק השלישי ובועט בו, לא שומעים כלום, בועט בו עוד פעם, מתחיעל לבעוט בו בכל הכח, לפתע הוא שומע קול מתוך השק : דיי עם המכות יבן זונה, תפוחי אדמה !

גבחור אחד שהיה לו זין בגובה של שני מטרים הגיע לבית החולים נשכב במיטת הניתוחים על הגב כשאיבר מינו עומד לכיוון התקרה, הרופא המנתח יצא מהחדר והבטיח לחזור כעבור שעה, תוך כדי שהוא נח לו בינתיים בחדר עולה יתוש על קצה הזין שלו, הוא נבהל וקורא מהר לאחות, היא באה רואה מה שקרה, קופצת, תופסת בזין אבל מחליקה למטה, קופצת עוד פעם וחליקה למטה, עוד פעם ועוד פעם אבל לא מצליחה להגיע ליתוש, אז היא מפסיקה ואומרת לו שהיא לא יכולה להגיע לשם, אז הוא אומר לה : תמשיכי לקפוץ עליו ככה עוד פעמיים ואני מדביק אותו לתקרה !
    בלונדינית יפייפיה עולה עם תינוק לאוטובוס ומתיישבת ליד בחור צעיר, היא מוציאה שדיים ענקיות ונותנת לתינוק שלה שיינק, התינוק לא יונק, והיא אומרת לו : אם אתה לא תינק אני אתן לבחור הצעיר לינוק במקומך ! וככה עוד פעם ועוד פעם, אבל התינוק לא יונק, פתאום אומר הבחור : גיברת את יכולה כבר להחליט, כי כבר פספסתי כמה תחנות..

תהנו ותגיבו :]

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח מצחיק אחיי !

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

הרבה מהם מוכרות, וחלקן הן עיוותים. אבל נחמד בכל זאת
    בברכה, Joni

משתמש משקיע האוואטר של liScO0pss
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    0
    נקודות
    70

ואו הרבה קרתי הכל יש כאלה מצחיקות ויש כאלה שלא עילו בי גיכוח!

See a person like me smoke weed till i hallucinate

משתמש מתקדם האוואטר של roy7654
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    כסף זה לא הכול בחיים... יש גם זהב!

יפה חלקם יפות וחלקם פחות

קרדיט למישהו מפורום אחר
    ציטוט נכתב במקור על ידי suka צפיה בהודעה
    תנשק אותה בזין , זה יחרמן אותה מאוד(מנסיון!!!)
    חחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(

קראתי קצת והן היו חזקות אחי יפה..

משתמש באימונים האוואטר של rt800fglq
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

חחח..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחח D:
    מצחיק אהבתי תראשון

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

אישה מתגרשת ממרוקאי ומתחתנת עם אשכנזי, יום אחד הוא חוזר מהעבודה עם זר פרחים, אז האישה אומרת לו : שלא תחשוב שאני הולכת לשכב כל הלילה עם רגליים פתוחות, אז הוא ענה לה, בשביל מה ? הרי יש לנו אגרטל !

מצחיק כמה שזה אמיתי

MyGallery

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אוור ^
    לייקים
    0
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    דאמ

חחחח אהבתי אחיייי :]]]
    משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר ששעמם לנו
    ו.. אין מה לעשות כ"כ בשביתה אז אנחנו מורידים חתימות, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
    בתודה מראש, צוות ההנהלה המשועממת.

^ :] קרדיט לי

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

יו אחי כמה בדיחות הרגו אותי מצחוק!

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

חחח........ חזקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש ותיק האוואטר של avidorturgi
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    שיק שק שוק

חחחח אהבתי, תודה

משתמש חדש
    שם פרטי
    ליהי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ילד אמרו לך פעם שאתה יפה? (כן) אז עבדו עלייך!!!

חחחח..קרעת אותי!!
    אני בת אז אל תקראו לי "אחי"!!!

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

חזקקקקק

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,083 | הודעות: 8,173,670 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect