באיזו תדירות מכבים את המחשב? או עושים ריסטארט?
אתם חושבים שזה נחוץ?
אני מכבה את המחשב בכל לילה, למעט לילות שאני מוריד דברים. אני חושב שזה טוב לכבות את המחשב בכל לילה, המיתוס הזה תקוע לי בראש...
באיזו תדירות מכבים את המחשב? או עושים ריסטארט?
אתם חושבים שזה נחוץ?
אני מכבה את המחשב בכל לילה, למעט לילות שאני מוריד דברים. אני חושב שזה טוב לכבות את המחשב בכל לילה, המיתוס הזה תקוע לי בראש...
|
|
יש מחשבים מסויימים שצריכת החשמל שלהם בהדלקה ,יותר גדולה מצריכת החשמל אם תשים את המחשב על מצב שינה כל הלילה...וזה המקור למיתוס.
אני אישית לרוב לא מכבה אבל לפחות פעם בשבוע מכבה,ומשתדל לא לעשות ריסט,רק כשממש צריך
(אם המחשב נתקע ואין מה לעשות ,או אם יש לי מלא עדכונים לעשות אז אני שומר את כולם לריסט אחד ולא עושה 20 ריסטים).
שלי לא כבוי, לא צריך למה. הוא ישן לו בשקט. זה לא אמור לעשות לו בעיה כלשהי (לפי דעתי).
נערך לאחרונה על ידי ZiNeriya; 16-09-2009 בשעה 19:57.
תודה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני מכבה את המחשב כל לילה וגם שאני יוצא מהבית..
בדרך כלל לא סוגר כל השבוע. בשבת אני סוגר..
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 18-09-2009 בשעה 17:59.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לא סוגר את המחשב, לאחר זמן מה שאני לא פעיל המחשב עובר למצב שינה ושאני רוצה להפעיל אותו אני פשוט מזיז את העכבר.
לדעתי זה לא "בריא" למחשב לכבות כל פעם אותו, אפשר כל סופ"ש לכבות ולהדליק מחדש וזה מה שאני עושה מידי פעם.
כל יום או יומים
גמר חתימה טובה וצום קל!
בתור טכנאי מחשבים דיי ותיק וסטודנט למחשבים אני ממש לא ממליץ לכבות את המחשב כל יום 7 ימים בשבוע כי זה עלול לפגום בכמה חלקים של המחשב כמו הספק כוח שנדלק ונכבה ללא הרף וזה עלול עם הזמן לגרום לשיבושים באספקת החשמל ולקצרים מה שגם באופן ישיר יכול לעשות נזק חמור ללוח האם וגם למעבד , ההמלצה שלי זה לתת למחשב לרוץ רצוף ולעשות לו כיבוי פעם אחת בשבוע בלבד אבל לא יותר , כיבוי יום יומי של המחשב רק מקצר למחשב ולחומרה את תוחלת החיים ולבסוף אתם עלולים למצוא את עצמכם בביקורים תכופים אצל טכנאי מחשבים וגם להוצאות מיותרות על החלפת חלקים...
אני לא מכבה..אני מוריד וכו..אבל אני עושה RESTART כול כמה ימים...
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
זה תלוי
אם אני מוריד משהו אז אני לא מכבה
אבל אין שום טעם שהוא ישאר סתם דלוק