1.זקנה מטיילת בעיר ולפתע היא רואה תור ארוך, היא באה ונעמדת בתור, היא שואלת את הבחור שלפניה למה הם מחכים, הבחור שלא ידע בדיוק איך להסביר לזקנה שזה בית זונות, אמר לה שזה לא בשבילה, שמחלקים שם שוקולד, כשהגיע התור שלה, השומר בכניסה שאל אותה : מה את עושה פה ? אז היא אמרה : אז מה אם אין לי שיניים ואני לא יכולה ללעוס אותו, אני עדיין יכולה למצוץ אותו !
2.ארבעה בחורות חרדיות מבקשות מהרב הראשי שיעזור להן להיטהר, הן מספרות לו שהן השתגרו ועשו דברים אסורים עם אחד הבנים, הבחורה הראשונה אמרה לרב שהיא נגעה לו באיבר המין עם האצבע, הרבה אמר לה שתטבול את האצבע במקווה, לאחר מכן באה הבחורה שנייה ואמרה שהיא תפסה בכל היד, אז הוא אומר לה להכניס את היד כולה למקווה, השלישית באה אליו, ולפתע הרביעית שמאחוריה אומרת לו : אדוני הרב אני לא מוכנה לטבול את הפרצוף שלי אחרי שהיא תטבול שם את התחת !
3.המלאך גבריאל הולך ברחבי השמיים ורואה את המלאך המכוער ביותר יושב ובוכה, הוא ניגש אליו ואמר לו : אולי תצא לחופשה תלך תבלה, תעשה חיים ויעבור לך, אז המלאך אמר לו אבל לאן אני אלך ? אז גבריאל אמר לו : תלך לכדור הארץ ותהנה שם, אז המלאך אמר לו : עדיף שלא, פעם אחרונה שהלכתי לשם לפני 2006 שנה וזיינתי מישהי הם הקימו בגלל זה דת חדשה !
4.בעל אחד נכנס לחדר השינה לאשתו ונותן לה כסו מים ושני כדורי אקמול, אז היא אומרת לו, בשביל מה הבאת את זה ? אז הוא אמר לה, בשביל הכאב ראש שלך, אז היא אמרה אבל לא כואב לי הראש, אז הוא אמר לה : יופי, אז היום מזדיינים !
5.אישה נשואה באה לבעלה וביקשה ממנו שיתקן את הברז במטבח שכל הזמן מטפטף, הוא אומר לה : מה אני אינסטלאטור ? והולך לעבודה, אחרי העבודה לקראת הערב הוא חוזר לבית שלו ורואה שהברז לא מטפטף, הוא בא לאשתו שנראית שמחה מהרגיל ושואל אותה מה קרה למה הוא לא מטפטף ? אז היא ענתה לו : ביקשתי מהשכן שיתקן את זה, אז הבעל שאל אותה וכמה זה עלה לך ? אז היא ענתה לו : השכן אמר שהוא יעשה את זה בתנאי שאני אשיר לו או שאני אמצוץ לו, מה אני זמרת ?
6.אישה נאה מאוד יושבת בתחנה מרכזית מחכה לאוטובוס וקוראת עיתון של פלייבוי, אחד האנשים שצפו בה ניגש אליה ושאל אותה למה היא יושבת עם מגזין פלייבוי וקוראת אותו ככה בציבור, אז היא ענתה לו שיש שם דברים מאוד מעניינים ושלדוגמה היא קראה כתבה אחרונה שלכושים יש את הזין הכי ארוך וליהודים יש את הזין הכי עבה, אז הוא הושיט לה את ידו ואמר נעים מאוד קוראים לי : אבבה כהן !

ציטוט ההודעה