קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך הסבר על לחץ דם, כל מי שמבין שיכנס בבקשה..
    על ידי אור בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-12-2006, 14:54
  2. יו יו יו איזה לחץ מחר מגן בלשון..
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 20:10
  3. בעיה - לחץ במבחנים :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 23:53
  4. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 20:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

לחץ בלאגן ושוב לחץ..

ברירת מחדל לחץ בלאגן ושוב לחץ..

שלום אני ר' וכבר כואב לי הראש!!! בן 18..
    פשוט רציתי לפרוק הכל מעליי כאן ועכשיו..
    כל הלחץ הזה נגרם ממיליון סיבות..
    נתחיל (לקדימות אין חשיבות) -
    1.רשיון - כל החברים שלי הוציאו רשיון בחופש ואני מסיבות רפואיות נזקקתי לאישורים ורק לפני כמה חודשים התחלתי.. וכל החברים כבר בלי מלווה..
    2.צבא - יש לי פרופיל לא קרבי , והציונים של הצו ראשון לא משהו.. - ההיתי בכמה מיונים אבל נפלתי..ההיתי ביום המא"ה..בנתיים אין לי כלום .. אני פשוט מפחד לשרת כג'ובניק טבח או שמירה.. אני רוצה משהו שאני ירגיש שאני תורם למדינה וגם שיהיה שירות משמעותי.. ובנתיים אין אור בקצה המנהרה..- יש איזה מישהו שיכול לעזור בעניין הצבא אבל הדבר מוטל בספק.
    3.חברים - החברים הקרובים התחברו לילדים חדשים מהאיזור ונפגשים איתם מידיי סוף שבוע , אני בדרך כלל לא יוצא בשבתות..- מעדיף לנוח\ללמוד.
    גם החבר'ה יצאו לבילוי לפני כמה ימים ואני לא יודע איך להסביר פשוט לא יצאתי איתם..-למרות שהציעו לי.
    4.טיפולים בריאותיים - אני זקוק לטיפולים מסויימים[פיזותרפיה] מידיי שבוע , ועוד כל מיני ...
    5.אני מתעסק בתוכנה מסויימת דרכה אני מייצר דברים ובוא נגיד שאין אפשרות לגשת לקבצים שעשיתי ללא שיחזור מקצועי[בדקתי כבר הכל-חייב שיחזור מקצועי] - הקבצים חשובים לי באופן ערכי , ובלעדיהם אני מרגיש שנוצר חור שחור בקו המחשבה .. - אין לי כסף לדברים האלו!! אין לי גרוש על התחת!!
    6.חברה - אני בן 18 ובחיים לא הייתה לי חברה , בתול שפתיים ובתול - יש לי ידידות מהבית ספר אבל זה בקטנה...-שמתי עין על מישהי וכבר עשיתי כמה צעדים קטנים...לא משהו רציני..
    7.נפגעתי בגוף , במקום ציבורי מסויים , והדבר דורש תביעה משפטית - אני בסדר גמור פשוט הנזק הוא בלתי הפיך אבל אפשר לחיות עם זה , שוב חיצונית אני נראה בסדר ומתפקד כרגיל - פניתי לעו"ד בנתיים זה תקוע.
    8.יש לי כלב וקשה לי לטפל בו , אני מגיע מאוחר מהבית ספר וההורים והאחים כבר וויתרו.. אני אוהב אותו מאוד אבל זה קשה למסור אותו.. אם כל התעללויות בבע"ח שיש היום במדינה.
    9.לימודים - אני בכיתה י"ב הלימודים קשים אני ביחידות מתמטיקה ואנגלית גבוהות , ומגמה ריאלית שדורשת הרבה זמן אחרי הלימודים.. כך שאין זמן כלכך לבלות עם חברים..ויש לחץ לימודי מאוד קשה..

אני מרגיש שהכל תקוע שומדבר לא זז - אין לי מזל.. כל שבוע מביא ביד כמו טיפש..- אפילו מזה כבר נמאס לי.. מרגיש חרא ... ואפילו בלי חלומות בכלל.. ששואלים אותי מה תרצה לעשות בחיים אני אומר לא יודע.. לא כי אני מתבייש או משהו..פשוט אין לי מושג!!!

אשמח לקבל עצות או כל דבר שיעזור.. תודה על האוזן קשבת..

2. קישורים ממומנים

ואללה אחי כואב לשמוע מה עובר עליך אבל תתעודד הכל עוד לפניך שום דבר לא סגור .
    1) רשיון אתה תוציע וזה לא ממש משנה מתי, כן זה מפריע שלרוב החברים יש וכן נגמר להם המלווה שזה עוד צביטה בלב אבל שוב זה עניין של זמן אתה תוציא רישיון , וגם לך יגמר המלווה עניין של זמן אחי אין לך לאן למהר תאמין לי זה ממש שולי שאתה לא יודע עד כמה ,כן יש להם וזה נראה וורוד אבל זה לא כזה וורוד אתה כבר תוציא ואתה תראה שכל ההשתוקקות הזאת לרישיון הייתה מיותרת לגמרי וקח את הזמן רישון יהיה וזה מה שחשוב בסופו של דבר .
    חוץ מיזה אתה כבר כמה חודשיים לומד לא נשאר הרבה אתה תוציא ובעזרת ה' כתוב פה שתעבור טסט ראשון^^
    2)בעניין הזה ,תראה אם יוכל לעזור לך שיעזור אבל תמיד תדע שיש עוד אופציה והיא לתרום במה שתעשה בצורה הטובה ביותר ולא משנה איפה זה היה ואתה תראה שזה המ שיביא אותך למה שאתה מחפש ואני יסביר , לא פעם ולא פעמים שמעתי סיפורים וראיתי בעיינים חברים שלא הלך להם גם הם במבחנים הראשונים של הצבא או המתקדמים מבחנים ל צוות אוויר וכדומה..)ותקופה אחרי שנכשלו ,תקופה ארוכה הם פשוט ישבו ובכו לילות על הדחייה שקיבלו ואז החליטו לתפוס את עצמם בידיים ולהצטיין לא משנה איפה יזרקו אותם ,וזה מה שקרה הם היו החיילים הכי נקיים הכי צייתנים והכי טובים שאפשר ,המפקדים שלהם ראו את זה והם כמובן שסיפרו להם מה היו המטרות שלהם וענף אצבע המפקדים שלהם שלחו אותם למסלולים שרצו וכולם כולל כול התקבלו בסוף למה שרצו , וואלה שמלכתחילה לא הייתה אופציה למשוה גבוה פשוט שלחו אותם לכל מיני קורסים חלק קצינים חלק עשו תואר וכדומה..לא משנה איפה יזרקו אותך תטציין ואתה תראה שהדלתות יפתחו לך אחת אחרי השניה ,ותאמין לי דחו אותי לא פעם ולא פעמים מהצבא ולקח לי לפחות שנה של מאמצים מטורפים לקבל אופציה בכלל להיבחן למה שרציתי אז אם אני הצלחתי בסופו של דבר זה קטן עליך!
    3)חברים זאת צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך,חברים באים והולכים ואני ההוכחה החותכת לזה , אני אחד שהייתי חבר של כולם , ועצם הידיעה שאחרי יב אני לא הראה הרבה חברים ופשוט נפרד גרמה לי להרגיש רע אבל זה בדיוק מה שקורה חברים מהבית ספר ,לא מהשכונה ,אני לא רואה יותר .
    רק מעט מאוד אני רואה היום ,המעט שהם החברים האמיתיים שלי היום !
    מי שישאר לצידך הוא החבר האמיתי שלך אין צורך בחיפוש אחרי חברים או להרגיש רע כשהם עוזבים זאת דרך העולם אבל כמו שאמרתי חברים באים והולכים ולכן יבואו אחרים , טובים יותר , מתאימים יותר בשבילך ובצבא בכלל אתה תכיר זהב של אנשים ככה שמוכ שכבר אמרתי מספר פעמים זאת צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך ! ואם אתה מרגיש שאתה רוצה לחזק איתם את הקשר פשוט תמצא זמן מתישהו,הרי חייב להיות לך יום חופש מתישהו שבוא תוכל לצאת איתם ולהנות ולהחזיר את מה שאתה חושב שאבד !
    4) הפיזיותרפיה היא בשבילך בסופו של דבר ,ובסופו של דבר גם זה יגמר ואתה תחלים ותחזור למה שהיית.
    יש דברים שפשוט חייבים לעשות אפילו אם אתה לא אוהב אותם אפילו אם אין לך זמן או חשק אתה פשוט חייב את זה לעצמך . ואתה עוד תשמח על הטיפוליים האלה שאתה עובר היום כשתחזור לעצמך .
    וכדי לנחם אותך אתה לא היחיד שחייב לעשות דברים שהוא לא רוצה או מפריעים לו בכללי, לכולנו יש את ה"דבר" שמפריע שאנחנו פשוט חייבים לעשות ,פשוט שרודים אותם ומנסים לחייך כמה שיותר ואצלך זה יגמר מתישהו בכלל יש לך סיבה לחייך^^
    5) תראה שיחזור מקיצועי לא עולה יותר מ 500 שקל וזה בהגזמה , אני הייתי מציע לך פשוט לעבוד כמה ימים ולהשיג את הכסף הזה ,בתור בחור בן 18 מספיקים לך בערך 3 ימי עבודה להשיג את הסכום הזה (ואפילו יהיה לך קצת יותר) ויש לך שיחזור מיקצועי^^
    6) כמוך יש עוד מיליון וסתם שתדע בשביל להרחיב לך את הידע , מעט מהבחורים היום מאבדים את הביטלויים לפני גיל 18 ,רובם מאבדים את הבתוליים בצבא (בגיל 18) ובודדים ( מי שלא הלך לו בצבא) אז אחרי הצבא גיל 21 ומעלה מן הסתם ככה שאתה ממוצע לכל דבר אתה לא שונה מאף אחד ,אתה כמו רוב החבר'ה בארץ ! הבנתי שעשית מהלכים לגבי בחורה הייתי ממליץ לך לכתוב פה בפורום "אומנות הפיתוי " מה עשית ולאן אתה רוצה שכל העניין יתקדם ויש שם אחלה שישמחו לענות לך חבר'ה שמבינים עניין שיסבירו לך אחד לאחד מה אתה צריך לעשות וזה יעבוד סמוך עליהם אבל אל תהיה לחוץ יש לך את הצבא לאבד בו את הביתולים^^
    7) תראה מכאיב לי אישית לשמוע שנפגעת וזה מפריע לך ,זה שאתה יכול לחיות אם זה זה נחמה ראשונה ! תשמח קודם כל על זה ,
    נחמה שניה היא שזה לא חיצוני וזה לא מפריע לך במראה ותאמין לי לראות פציעה זה הדבר שהכי יכול לאכול אותך מבפנים (כשאני רואה צלקות אני כל פעם נזכר כל צלקת איך היא הגיע וזה לא נעים^^)
    ואם הבנתי נכון אותם טיפולי הפיזיותריפה הם כדי להחלים מאותה הפציעה שקרתה לך באותו מקום ציבורי, אז אם זה ככה זה אומר שזאת פציעה שאתה יכול להחלים ממנה אם הטיפולים הנכונים כמובן ובעזרת ה' אתה כבר תחזור לעצמך תוך כלום זמן,דבר שני אז תתחיל להזיז עניינים מה עוצר בעדך מלהתקדם בתביעה?
    8) שמע אם אתה אוהב אותו אם כל הקושי אתה תתגבר ,אני לא אגיד לך למסור אותו כי זה לא הפיתרון אם אתה באמת אוהב אותה תעשה הישתדלות , אני אותו בחור שכתב את "נשבר לי הזיין...כנוס כולם" ולא פעם ולא פעמיים הייתי חוטף מאבא שלי מכות בגלל הכלבה ,בגלל שהוא היה מרביץ לה ואני הייתי עוצר בעדו ואז הוא היה מתנפל עלי,לא פעם ולא פעמים הייתי מתעורר בשעות כמו 2 בלילה מצעקות ששמעתי בבית וכשקמתי הייתי רואה את אבא שלי רודף אחרי הכלבה וזורק אותה למדרגות מה שמוביל לזה שהייתי יוצא החוצה אחריה כדי להחזיר אותה ומבלה בעצם את כל הבוקר שלי בחוץ עם הכלבה בלי אפשורת לעלות חזרה הבית ,עבדתי שעות נוספות כדי שאני יוכל לקנות לכלבה צעצועים ,שמיכות,ובית ואוכל וכל מה שצריך בלי להחסיר ממנה ,כן זה היה מעייף אבל אני אהבתי אותה ועדיין אוהב אותה אם אני יכלתי לעמוד בכל הקשיים האלה למה שאתה לא תוכל לעמוד ולהחזיק אותה אצלך ? אתה אוהב אותו למה שתזרוק אותו,כי קשה? על קושי מתגברים אז זה תלוי בך עשה מאמץ ותראה איך הכל יסתדר לך!
    9) החיים שלי לימדו 2 דברים חשובים שאסור לשכוח, כגודל ההשקעה ככה גודל התמורה.אתה לא משקיע לחינם כל דקה שאתה יושב ולומד בזמן שאחרים מבזבזים את הזמן בלבלות להשתכר ולעשות שטויות אתה תקבל עליה גמול ! התמורה תהיה גדולה יותר ואתה עוד תראה שכל זה ישתלם לך אולי זה לא נראה לעין עכשיו אבל בעתיד אני בטוח שזה ישפיע עליך מאוד לטובה !
    דבר שני שהחיים לימדו אותי הוא: אחרי התקופה הכי קשה באה הפריחה הכי יפה, נכון התקופה עכשיו קשה יש לך יותר מידי בעיות,יותר מידי ספקות ובלאגן בלי אף אחד שיכול לעזור ולסדר לך את העיניינים אבל לאט לאט אתה תיצא מיזה צעד צעד אתה תראה שהבעיות יחלפו להן כלא היו ואז תגיע תקופה שהכל יסתדר לך בדיוק כמו שתרצה, תגיע תקופה שהכל יעשה וורוד שאתה תחייך ותשמח , אל תשבר חכה עוד קצת לתקופה הזאת היא תגיע ,היא תמיד מגיע !
    גבר רק בהצלחה שהיה לך ותצא מהשביזות החיים הם יותר מבעיות נסה לראות את הדברים הטובים שיש לך !
    יש לך כלב שאוהב אותך לא פחות ממה שאתה אוהב אותו.
    אתה עושה טיפולי פיזיותרפיים כדי שתחזור להיות מה שהיית לפני ואתה תחזור !
    התביעה אולי מתעכבת אבל שבעזרת ה' תזכה אתה תקבל אחלה כסף שיסדר אותך לתקופה מאוד ארוכה ^^
    יש לך חברים שלא שוכחים אותך ,ולמרות שאתה לא יוצא איתם הרבה מהם עדיין פה כדי להציע לך כל פעם מחדש לצאת איתם !
    כמו כולם אתה עושה שיעורים ללמוד נהיגה על אוטו ,וכשתסיים תהיה נהג לכל דבר ואם זה מנחם אותך לי אים זמן או כסף לעשות שיעוירם אני מפרנס את הבית ומממן לאחי הקטן את הלימודים, לרוב החברים שלי יש רישיון ולטחונים שבהם מכוניות אחת אחת יותר נוצצת מהשניה חחחח ,ואני על אופניים ותאמת זה אחלה כושר^^
    קיצר יש גם טוב לכל רע חפש את הטוב ותחזיק מעמד !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום אני ר' וכבר כואב לי הראש!!! בן 18..
    פשוט רציתי לפרוק הכל מעליי כאן ועכשיו..
    כל הלחץ הזה נגרם ממיליון סיבות..
    נתחיל (לקדימות אין חשיבות) -
    1.רשיון - כל החברים שלי הוציאו רשיון בחופש ואני מסיבות רפואיות נזקקתי לאישורים ורק לפני כמה חודשים התחלתי.. וכל החברים כבר בלי מלווה..
    אתה בצבא,יש לך את כל הזמן שבעולם להוציא רשיון...גם אם אתה יוצא עם חברים,אתה תמיד יכול לשתות =]

2.צבא - יש לי פרופיל לא קרבי , והציונים של הצו ראשון לא משהו.. - ההיתי בכמה מיונים אבל נפלתי..ההיתי ביום המא"ה..בנתיים אין לי כלום .. אני פשוט מפחד לשרת כג'ובניק טבח או שמירה.. אני רוצה משהו שאני ירגיש שאני תורם למדינה וגם שיהיה שירות משמעותי.. ובנתיים אין אור בקצה המנהרה..- יש איזה מישהו שיכול לעזור בעניין הצבא אבל הדבר מוטל בספק.
    אם זה דבר שחשוב לך,אל תוותר עליו,תתן 100% מעצמך ותחפור להם בשכל.
    יעזור גם אם אתה מכיר מישהו במודיעין (לדוגמא) שימליץ עליך לתפקיד מסויים.

3.חברים - החברים הקרובים התחברו לילדים חדשים מהאיזור ונפגשים איתם מידיי סוף שבוע , אני בדרך כלל לא יוצא בשבתות..- מעדיף לנוח\ללמוד.
    גם החבר'ה יצאו לבילוי לפני כמה ימים ואני לא יודע איך להסביר פשוט לא יצאתי איתם..-למרות שהציעו לי.
    מה הבעיה פה בדיוק ? אתה רוצה,תצא,אתה לא רוצה,אל תצא.
    בא לך לנוח בבית ? אין שום בעיה עם זה כל עוד זה לא מנתק קשר עם חברים שלך וכל עוד אתה נהנה.

4.טיפולים בריאותיים - אני זקוק לטיפולים מסויימים[פיזותרפיה] מידיי שבוע , ועוד כל מיני ...
    ו... ? לא כולנו מושלמים,וגם אם זה קרה מתאונה מסויימת,בסופו של דבר זה יסתיים,את עדיף שתראה את זה בעין יפה ותציב לך מטרה לעבור את זה וליהנות מאשר לסבול כל רגע (זוכר את שיעורי ספורט בבצפר ? נגמרו תוך 10 דקות,נכון ? ושיעור היסטוריה...נמשך 4 שעות.
    כשאתה נהנה אתה לא מחכה שזה ייגמר ככה שזה עובר לך יותר מהר,כשאתה סובל,אתה מרגיש שפרק הזמן נכפל פי 4 ,אז עדיף שתנהנה ממה שיש לך).

5.אני מתעסק בתוכנה מסויימת דרכה אני מייצר דברים ובוא נגיד שאין אפשרות לגשת לקבצים שעשיתי ללא שיחזור מקצועי[בדקתי כבר הכל-חייב שיחזור מקצועי] - הקבצים חשובים לי באופן ערכי , ובלעדיהם אני מרגיש שנוצר חור שחור בקו המחשבה .. - אין לי כסף לדברים האלו!! אין לי גרוש על התחת!!
    עבודה ? כסף מהורים ? כסף מצבא ? כסף לא יפול עליך מהשמיים צריך לעבוד קשה בשבילו.

6.חברה - אני בן 18 ובחיים לא הייתה לי חברה , בתול שפתיים ובתול - יש לי ידידות מהבית ספר אבל זה בקטנה...-שמתי עין על מישהי וכבר עשיתי כמה צעדים קטנים...לא משהו רציני..
    יש פה פורום אומנות הפיתוי,אני מציע לך לקרוא,לדעתי אתה תתעניין.

7.נפגעתי בגוף , במקום ציבורי מסויים , והדבר דורש תביעה משפטית - אני בסדר גמור פשוט הנזק הוא בלתי הפיך אבל אפשר לחיות עם זה , שוב חיצונית אני נראה בסדר ומתפקד כרגיל - פניתי לעו"ד בנתיים זה תקוע.
    אז תחכה... ?

8.יש לי כלב וקשה לי לטפל בו , אני מגיע מאוחר מהבית ספר וההורים והאחים כבר וויתרו.. אני אוהב אותו מאוד אבל זה קשה למסור אותו.. אם כל התעללויות בבע"ח שיש היום במדינה.
    תפרסם אלונים לאימוץ הכלב,בטוח מישהו ירצה לקחת אותו.
    תפיץ את השמועה שאתה מוכר אותו לאימוץ,שוב,תעבוד קשה בשביל המטרות שלך.

9.לימודים - אני בכיתה י"ב הלימודים קשים אני ביחידות מתמטיקה ואנגלית גבוהות , ומגמה ריאלית שדורשת הרבה זמן אחרי הלימודים.. כך שאין זמן כלכך לבלות עם חברים..ויש לחץ לימודי מאוד קשה..
    אני במתמטיקה 5 יחידות אנגלית 5 וגם בפיזיקה ואני גם לומד אדריכלות שזה 3 מקצועות שונים השנה...עדיין יש לי זמן לעבוד,לבלות,לשחק במחשב ולעשות מה שאני רוצה....אני בטוח שגם אתה יכול אם תשקיע.

אני מרגיש שהכל תקוע שומדבר לא זז - אין לי מזל.. כל שבוע מביא ביד כמו טיפש..- אפילו מזה כבר נמאס לי.. מרגיש חרא ... ואפילו בלי חלומות בכלל.. ששואלים אותי מה תרצה לעשות בחיים אני אומר לא יודע.. לא כי אני מתבייש או משהו..פשוט אין לי מושג!!!

אשמח לקבל עצות או כל דבר שיעזור.. תודה על האוזן קשבת..
    לסיכום,אתה מתלונן ששום דבר לא זז בחיים שלך,אבל אתה הגעת לגיל 18,פה אף אחד לא הולך לעבוד בשבילך,אתה צריך לעבוד קשה בשביל להשיג את מה שאתה רוצה,אני מציע לך לקרוא את כל מה שרשמתי לך שוב,והפעם,לקחת דף ואחרי כל מספר לכתוב לך מטרה שבעזרתה תשתפר ותפתור את עוגמת הנפש.

אם לא תציב מטרות,הסיכוי שתגיע אליהן נמוך בהרבה,והסיכוי שהבעיות שלך ייפתרו,הוא אפסי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,275 | הודעות: 8,151,857 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect