נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
שלום אני ר' וכבר כואב לי הראש!!! בן 18..
פשוט רציתי לפרוק הכל מעליי כאן ועכשיו..
כל הלחץ הזה נגרם ממיליון סיבות..
נתחיל (לקדימות אין חשיבות) -
1.רשיון - כל החברים שלי הוציאו רשיון בחופש ואני מסיבות רפואיות נזקקתי לאישורים ורק לפני כמה חודשים התחלתי.. וכל החברים כבר בלי מלווה..
אתה בצבא,יש לך את כל הזמן שבעולם להוציא רשיון...גם אם אתה יוצא עם חברים,אתה תמיד יכול לשתות =]
2.צבא - יש לי פרופיל לא קרבי , והציונים של הצו ראשון לא משהו.. - ההיתי בכמה מיונים אבל נפלתי..ההיתי ביום המא"ה..בנתיים אין לי כלום .. אני פשוט מפחד לשרת כג'ובניק טבח או שמירה.. אני רוצה משהו שאני ירגיש שאני תורם למדינה וגם שיהיה שירות משמעותי.. ובנתיים אין אור בקצה המנהרה..- יש איזה מישהו שיכול לעזור בעניין הצבא אבל הדבר מוטל בספק.
אם זה דבר שחשוב לך,אל תוותר עליו,תתן 100% מעצמך ותחפור להם בשכל.
יעזור גם אם אתה מכיר מישהו במודיעין (לדוגמא) שימליץ עליך לתפקיד מסויים.
3.חברים - החברים הקרובים התחברו לילדים חדשים מהאיזור ונפגשים איתם מידיי סוף שבוע , אני בדרך כלל לא יוצא בשבתות..- מעדיף לנוח\ללמוד.
גם החבר'ה יצאו לבילוי לפני כמה ימים ואני לא יודע איך להסביר פשוט לא יצאתי איתם..-למרות שהציעו לי.
מה הבעיה פה בדיוק ? אתה רוצה,תצא,אתה לא רוצה,אל תצא.
בא לך לנוח בבית ? אין שום בעיה עם זה כל עוד זה לא מנתק קשר עם חברים שלך וכל עוד אתה נהנה.
4.טיפולים בריאותיים - אני זקוק לטיפולים מסויימים[פיזותרפיה] מידיי שבוע , ועוד כל מיני ...
ו... ? לא כולנו מושלמים,וגם אם זה קרה מתאונה מסויימת,בסופו של דבר זה יסתיים,את עדיף שתראה את זה בעין יפה ותציב לך מטרה לעבור את זה וליהנות מאשר לסבול כל רגע (זוכר את שיעורי ספורט בבצפר ? נגמרו תוך 10 דקות,נכון ? ושיעור היסטוריה...נמשך 4 שעות.
כשאתה נהנה אתה לא מחכה שזה ייגמר ככה שזה עובר לך יותר מהר,כשאתה סובל,אתה מרגיש שפרק הזמן נכפל פי 4 ,אז עדיף שתנהנה ממה שיש לך).
5.אני מתעסק בתוכנה מסויימת דרכה אני מייצר דברים ובוא נגיד שאין אפשרות לגשת לקבצים שעשיתי ללא שיחזור מקצועי[בדקתי כבר הכל-חייב שיחזור מקצועי] - הקבצים חשובים לי באופן ערכי , ובלעדיהם אני מרגיש שנוצר חור שחור בקו המחשבה .. - אין לי כסף לדברים האלו!! אין לי גרוש על התחת!!
עבודה ? כסף מהורים ? כסף מצבא ? כסף לא יפול עליך מהשמיים צריך לעבוד קשה בשבילו.
6.חברה - אני בן 18 ובחיים לא הייתה לי חברה , בתול שפתיים ובתול - יש לי ידידות מהבית ספר אבל זה בקטנה...-שמתי עין על מישהי וכבר עשיתי כמה צעדים קטנים...לא משהו רציני..
יש פה פורום אומנות הפיתוי,אני מציע לך לקרוא,לדעתי אתה תתעניין.
7.נפגעתי בגוף , במקום ציבורי מסויים , והדבר דורש תביעה משפטית - אני בסדר גמור פשוט הנזק הוא בלתי הפיך אבל אפשר לחיות עם זה , שוב חיצונית אני נראה בסדר ומתפקד כרגיל - פניתי לעו"ד בנתיים זה תקוע.
אז תחכה... ?
8.יש לי כלב וקשה לי לטפל בו , אני מגיע מאוחר מהבית ספר וההורים והאחים כבר וויתרו.. אני אוהב אותו מאוד אבל זה קשה למסור אותו.. אם כל התעללויות בבע"ח שיש היום במדינה.
תפרסם אלונים לאימוץ הכלב,בטוח מישהו ירצה לקחת אותו.
תפיץ את השמועה שאתה מוכר אותו לאימוץ,שוב,תעבוד קשה בשביל המטרות שלך.
9.לימודים - אני בכיתה י"ב הלימודים קשים אני ביחידות מתמטיקה ואנגלית גבוהות , ומגמה ריאלית שדורשת הרבה זמן אחרי הלימודים.. כך שאין זמן כלכך לבלות עם חברים..ויש לחץ לימודי מאוד קשה..
אני במתמטיקה 5 יחידות אנגלית 5 וגם בפיזיקה ואני גם לומד אדריכלות שזה 3 מקצועות שונים השנה...עדיין יש לי זמן לעבוד,לבלות,לשחק במחשב ולעשות מה שאני רוצה....אני בטוח שגם אתה יכול אם תשקיע.
אני מרגיש שהכל תקוע שומדבר לא זז - אין לי מזל.. כל שבוע מביא ביד כמו טיפש..- אפילו מזה כבר נמאס לי.. מרגיש חרא ... ואפילו בלי חלומות בכלל.. ששואלים אותי מה תרצה לעשות בחיים אני אומר לא יודע.. לא כי אני מתבייש או משהו..פשוט אין לי מושג!!!
אשמח לקבל עצות או כל דבר שיעזור.. תודה על האוזן קשבת..