קיצר לפני איזה יומיים שלושה יצאתי לריצה (כרגיל) ואחרי הריצה סתם כזה ראיתי שתי בנות hb7.5-8 הולכות כזה אמרתי מה יש לי להפסיד?
קיצר באתי אליהן ולקחתי איזה פתיח של מישהו מהפורום ושיפרתי אותו
אני: היי, אני bigi תקשיבו יש לי בעיה, חבר שלי יש לו חברה שהיא ידידה טובה מאוד שלי, ולחבר הזה יש מחר יומולדת ואני כמו אידיוט שכבתי אתמול עם חברה שלו, אני מזה מרגיש חרא עם עצמי, מה אתן אומרות לעשות? לספר לו? לא לספר לא?
(הן שתיהן בשוקקק)
ואז שנייה אחרי זה שוב אני: חח סתם מה קרה לכן? חברים זה מעל הכל! קיצר אבל באמת יש לו יומולדת מחר וחברה שלו רוצה כהפתעה לעשות הגדלת חזה, עכשיו היא שאלה מה דעתי ומוסרית לא ככ נעים לי לחשוב על הציצים של חברה שלו... אז אמרתי נשאל אתכן, מה אתן חושבות?
(הן צוחקות בטירוף) בלה בלה בלה לדעתי זה נחמד אבל בני כמה הם? עוד דיבורים מדברים איזה 3 דקות ואז אני אומר:
מה אתן ממש לא מנומסות, כבר אנחנו 5 דקות מדברים ועוד לא הצגתן את עצמכן קצת חצוף (גם מהפורום).
הן צוחקות ומציגות את עצמן
דיברנו עוד איזה 4-5 דקות הבאתי קצת ירידות (נראלי קוראים לזה נגים) כמובן בהומור ואז אמרתי:
טוב אני חייב לזוז בכל זאת בנאדם עסוק.
הלכתי לראשונה הבאתי לה נשיקה בלחי ואז כזה אני אומר (זה גם מהפורום):
פחח מזאת הנשיקה היבשה הזאת? אפילו לתת נשיקה את לא יודעת כמו שצריך? (כמובן שבהומור עם חיוך והכל) בטח חברה שלך תתן כמו שצריך
ואז כמובן חברה שלה הביאה נשיקה נשיקה (בלחי)
טוב זהו אני יודע שלא היה סגירה או משהו אבל עדיין זה היה נחמד והעלה את הבטחון.. מוזמנים להגיב =]

ציטוט ההודעה

אבל הלך לך יפה.