קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |בדיחות| מצחיקות טילים!
    על ידי LonY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 21:17
  2. [בדיחות]..2 בדיחות מצחיקות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 10:54
  3. בדיחות מצחיקות!!!| כנסו ותגיבו....
    על ידי +Or_Agur+ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 00:35
  4. 22 בדיחות מצחיקות בטירופה חח
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:49
  5. שני בדיחות מצחיקות
    על ידי Program בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 18:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בדיחות מצחיקות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

ברירת מחדל בדיחות מצחיקות

1) איזה פסיכיאטר מגיע לבית משוגעים לבדיקה שגרתית ובאותו ערב מכיני המשוגעים מופע על במה, עולה משוגע עורם כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 20 קילו מטען, בא השני שאחריו גם הוא ערום כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 40 קילו, בא השלישי ואומר שהוא התחפש לפצצת אטום, לפתע לפני שהפסיכיאטר מצליח להבין מה קורה, כל המשוגעים מתחילים לנוס על נפשם, הוא לא מבין ושואל את אחד המשוגעים למה אתה בורח, אז ענה לו המשוגע, ראית איזה פתיל קצר יש לו ?

2) איש עסקים רציני יושב בשולחן צדדי ומסתכל על איזה פוליטיקאי שכל הזמן קורא למלצר, פעם מבקש ממנו להנמיך את המזגן ופעם לעשות יותר חזק, ולאחר שעה של ניג'וסים של הפוליטיקאי, קם איש העסקים ניגש למצר ושואל אותו, תגיד הבחור הזה לא משגע אותך ? אז אומר לו המלצר, האמת לא אכפת לי, אין לנו בכלל מזגן.

3)בחור צעיר אחד נוסע במהירות של 180 קמ"ש בכביש בין תל אביב לירושלים, תופס אותו בדרך שוטר תנועה ומתחיל לרשום לו דוח, ניגש אליו הבחור ואמר לו, למה אתה רושם לי סתם ככה דוח על מהירות ? הרי מה זה מעניין כשיש לי שתי גופות בתא המטען ו5 קילו סם מריחואנה במושב האחורי ? השוטר ישר נלחץ ומתקשר לפיקוד, לאחר שמגיעים כולם הם בודקים ורואים שאין שם כלום, מפקד התחנה ניגש לבחור הצעיר ושואל אותו מה קורה ? עונה לו הבחור הצעיר הזה : אני לא יודע מה הוא רוצה ממני בכלל שהוא מדבר על גופות ועל סמים, עוד מעט הוא עוד יגיד לך גם שנסעתי על 180..

4)יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.

5) דוד לוי נוסע לפגישה בבריטניה, הוא מגיע לשם ושואל את הנשיא כמה אחים יש לו, הנשיא מסתובב אליו ואומר לו two, אז דוד לוי מתעצבן ואומר לו טפו עליך !

5) קבוצת מטיילים בברזיל פגשו אינדיאני שאמר להם, אל תלכו היום לשחות בים כי יהיה מזג אויר לא טוב, הם לא התייחסו אליו הלכו, ובאמת הייתה סופת חולות שגרמה לטביעתם של שני מטיילים, ביום למחרת הוא אמר להם שלא ילכו לטייל בהרים אך הם לא הקשיבו לו ובאמת התפתחה סופת טורנדו שהעיפה מתחת להר כמה מהם, יום למחרת הם באו אליו ושאלו אותו, מה יהיה היום אינדיאני זקן וחכם ? אמר להם שהוא לא יודע, אמרו לא, איך זה שאתה לא יודע ? אמר להם : התקלקל לי הרדיו.

7) ישראלי נוסע לטיול בארה"ב נוסע ונוסע ורואה שלט MAXIMUM 55, מוריד ל-55 קמ"ש וממשיך לנסוע, לפניו עוברת ניידת משטרה ואז הוא רואה שלט MAXIMUM 25, הוא נלחץ בגלל הניידת ומוריד ל-25 קמ"ש אחרי רבע שעה הוא רואה שלט MAXIMUM 10, הוא לא יודע מה לעשות, אבל לא רוצה להיתפס על מהירות במדינה אחרת, ומוריד את המהירות, ואז הוא רואה שלט כעבור 10 דקות נוספות : WELCOME TO MAXIMUM !

8) שיכור ופוזל נקעים אחד בשני ברחוב, אז אומר השיכור : אולי תסתכל לאן שאתה הולך ?! אומר לו הפוזל : אולי תלך לאן שאתה מסתכל !

9) איש מכירות ניגש לברמן ואומר לו : בוא נעשה התערבות אני שם כוס בקצה אחד של השולחן ואני משתין מהקצה השני לתוך הכוס, אם נופלת טיפה אחת החוצה אני משלם לך 400 שקל, ואם לא אתה נותן לי 100 בסדר ? הברמן חשב רגע והסכים, האיש מכירות שלף את איבר מינו והתחיל להשתין לכל עבר, השתין על הבר השתין על הבקבוקים השתין על המוזג על הקופה, והברמן צוחק, בסוף האיש מוציא 400 שקל ונותן לברמן, הברמן אומר לאיש הזה מה הרווחת מזה, מה אתה טיפש ? אומר לו איש המכירות, להיפך, התערבתי עם ל השולחן ממול על 1000 שקל כל אחד שאני משתין עליך ועל הבר שלך ואתה צוחק.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של TheZohan
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח נחמד, תודה.
    "Now, don't touch this car."
    "I'll piss on the motherfucker, I ain't gonna touch it. I'll piss on it."
    "Why you got to say nasty shit Ray?"
    "Because I'm a nasty motherfucker."

.....

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

לא קראתי הכל , 3 טובה
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect