שלום לכולם יש לי לפטופ עם WIN XP SP3
שאני מדליק אותו הוא עולה מהר והכול יפה אחרי זה הוא מגיע לי למשתמשים אני נכנס עם סיסמא עולה לי הרקע ונתקע..
מה לעשות?
תודה רבה מראש![]()
שלום לכולם יש לי לפטופ עם WIN XP SP3
שאני מדליק אותו הוא עולה מהר והכול יפה אחרי זה הוא מגיע לי למשתמשים אני נכנס עם סיסמא עולה לי הרקע ונתקע..
מה לעשות?
תודה רבה מראש![]()
ספוילר:
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה התחיל אחרי שהתקנת משהו? היה משהו מיוחד?
ממתי זה?, דרך מצב בטוח זה גם קורה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך עוד משתמשים על המחשב? זה קורה גם אצלם?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
דבר ראשון תודה.
אין לי עוד משתמש על המחשב יש לי רק אחד
התקנתי DEAMON TOOLS אבל עשיתי שחזור מערכת ללפני שהתקנתי וזה לא קשור.
יש לי בעיה בסייפמוד...
אבל אני יכול לפתוח מנהל המשימות אז אני יכול לרשום בCMD עם זה עוזר
נערך לאחרונה על ידי MaGaVoN; 25-01-2010 בשעה 17:13.
ספוילר:
מ א ו ש ר
אז אתה מצליח להכנס במצב בטוח ?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
השיחזור מערכת לא יעזור במקרה שלך כי השיחזור תקף לרישום רג'יסטרי ולא לשינויים שנעשו לקבצים לכן יש מצב שזה התוכנה.
בכל מקרה זאת בעיית וירוס (התוכנה הזאת מגיעה לפעמים עם וירוסים בהתקנה) אם אתה יכול להוציא את הדיסק הקשיח שלך ולחבר אותו למחשב אחר עם אנטיוירוס איכותי ומעודכן ולבצע עליו סריקה יש מצב שאתה תוכל לתקן את זה אם לא אז לצערי תצטרך להשתמש בשיחזור המובנה של המחשב שלך להגדרות היצרן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא מספיק למחק את הדיימון טולס..
בכל מקרה תנסה אם אתה מבין מה אתה עושה אז תנסה להריץ סריקה ב regedit ולמחוק כל ערך שקשור לדיימון
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אפשר לדעת איך?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
טוב העיקר הכל עובד כמו שצריך אם יתעוררו עוד בעיות תפתח נושא נסוף נעול פה