טוב, אז ככה.
בזמן האחרון התחלתי פה משהו בפרטי עם כמה אנשים (בפועל, רק אחד זכה להנות מהשירות. השאר לא היו צריכים אותו).
לאחר מחשבה, החלטתי להפוך את זה לפומבי לרווחת כל הפורום.
מה הרעיון?
יש לי חשבון פרמיום ב- RS.
העניין עם RS הוא שהם חוסמים הרבה פעמים את אפשרות ההורדה למשתמשים חינמיים, ואז אפשר להיתקע עם הורדה מלא זמן.
מאידך, ישנם אנשים שגם היו מעדיפים את זה על שרת אחר כי שם יש להם פרמיום ואז הם יכולים להוריד יותר מהר...
פה אני נכנס לתמונה.
אני מציע את עצמי להעביר את התכנים שלכם לשרתים אחרים.
לאיזה שרתים?
בעיקרון, אני עובד עם NL, אבל כל שרת אחר שיש לו remote ולא עושה בעיות, יכול להתקבל פה.
כמה זה עולה לכם? ח י נ ם (ל- NL בלבד. לשאר השרתים, ראו בהמשך).
אבל יש מגבלה - אני לא יכול להעביר יותר מדי כל יום.
בואו נגיד סה"כ 2-3GB כל יום, יכול להיות סבבה.
בשביל שיהיה פייר - 500-600MB לכל משתמש בכל יום.
בשיטת "כל הקודם זוכה".
עוד כמה דברים -
אם מישהו צריך כמות גדולה של תכנים, אפשרי אך בתשלום סמלי (ואין התחייבות להעברה מיידית. לצורך כמות גדולה של תכנים, אני מנצל את ה- Happy Hours ולכן אני צריך למצוא יום שבוא אהיה ער בשעות אלו). התשלום יחושב לפי 2 נקודות לכל 160MB. גם שם תהיה מגבלה על הנפח שאפשר להעביר לכל משתמש. לא החלטתי עדיין כמה. יקבע במידה ויהיה צורך...
המבצע הוא לשבוע בלבד. לאחר שבוע - אני אחליט אם אני רוצה להמשיך איתו. נצלו זאת כל עוד זה אפשרי.
יום שבת - מחוץ לתחום (מדגיש!!!)
לגבי העברה לשרתים שאינם NL - התשלום עליהם יקבע לפי ערך של נקודה לכל 100MB. עבור כמות תכנים גדולה - 3 נק' לכל 120MB. מדגיש - רק שרתים שתומכים ב- remote.
למה התשלום? עבור שרתים שהם לא NL מהסיבה הפשוטה שהשירות שאני מציע הוא העברה ל- NL. זה בחינם. אם מישהו רוצה משהו אחר, אז שידע שיש עלויות.
עבור כמות תכנים גדולה - בשביל למנוע ניצול. אני נותן פה שירות מטוב ליבי. לא רוצה שאנשים מסויימים ירוויחו יותר מהאחרים ולא רוצה שאנשים מסויימים יחליטו לקחת משהו טוב שאני עושה בשביל לנצל...
הגבלה - לא מעביר תכנים פורנוגרפיים!!!!!! אין פשרות בנושא הזה.
למנהלים - אני באמת מתנצל אם זה לא צריך להיות פה.
לא הצלחתי למצוא מקום יותר טוב לשים את זה. פשוט ראיתי שפה כבר ביקשו חשבונות פרמיום ושביקשו שירותי העברה בתשלום. אז החלטתי לתת זאת בחינם. וחוץ מזה, שעבור מצבים מסויימים אני כן גובה תשלום - אז זה כן מתקשר למכירה...
אם בכל זאת זה לא צריך להיות פה, אנא העבירו. ובבקשה אל תתנו אזהרה. אני באמת מנסה לעשות פה משהו מטוב ליבי. זה סתם יבאס אם אני אגלה שאני עוד נענש על זה...
אה... ועוד משהו אחד: כחלק מהרצון שלי שיהיו כאן אנשים טובים וכמה שפחות נוכלים - אם אני אדע שמישהו מוכר כרמאי בפורום, או שאחד המנהלים בפורום יפנה אלי ויגיד לי שהוא מוכר כרמאי, אני לא אטרח לעשות לו את הטובה הזו (גם לא בתשלום. שוב, התשלום הוא בשביל הסדר הטוב ופחות בשביל הרווח האישי). אני לא חושב שמגיע לכל מני נוכלים ורמאים למניהם לקבל גם מתנות...
אז יאללה אנשים - כל מי שרוצה העברה, שירשום כאן וישלח את הלינקים בפרטי (מי שלא כותב גם כאן וגם בפרטי - אני לא מתחייב לעזור לו...).
בהצלחה לכולם![]()