יש לי מחשב ישן שאני צריך לעביר ממנו קבצים דרך ראוטר למחשב חדש.. עכשיו הבעיה היא שאני לא רואה את הקבצים המשותפים במחשב החדש..(למרות שמהישן אני רואה את החדש)
והאינטרנרט וההגדרות בסדר גמור...
מה לעשות?
תודה לעוזרים ד"א זה די דחוף
|
|
פרטים?
מערכות הפעלה בשני המחשבים?
אוקי ככה:
תראה כעיקרון אם אתה בטוח שאתה הגדרת כראוי את השיתוף. זה מצמצם את האפשרויות.
כרגע לפי התיאור שלך זה נשמע לי בגלל אי תאימות של מערכת קבצים NTFS שהוגדר לפני השיתוף
(שזה הגיוני בין מחשב חדש לישן)
תנסה לפעול כך (לא בטוח שזה יעבוד אבל שווה לנסות):
בטל את האפשרות 'שיתוף קבצים פשוט':
a. לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על המחשב שלי.
b. בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות תיקייה ולאחר מכן לחץ על הכרטיסייה תצוגה.
c. כעת אתה תראה תיבה גדולה עם המון סיעיפים לסימון (תחת הגדרות מתקדמות), לחץ כדי לנקות את תיבת הסימון השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ) ולאחר מכן לחץ על אישור.
1. לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על התיקייה שעליה ברצונך להגדיר בעלות ולאחר מכן לחץ על מאפיינים.
2. לחץ על הכרטיסייה אבטחה ולאחר מכן לחץ על אישור בהודעת האבטחה (אם מופיעה).
3. לחץ על הכרטיסייה מתקדם ולאחר מכן לחץ על הכרטיסייה בעלים.
4. ברשימה שם, לחץ על שם המשתמש או על מנהל, אם נכנסת כמנהל, או לחץ על הקבוצה מנהלים.
אם ברצונך להגדיר את עצמך כבעלים של התוכן באותה תיקייה, לחץ על תיבת הסימון החלף בעלים בגורמים מכילים משניים ובאובייקטים.
5. לחץ על אישור.
ייתכן כי תקבל את הודעת השגיאה הבאה, כאשר המילה Folder מייצגת את שם התיקייה שעליה ברצונך לקחת בעלות:
You do not have permission to read the contents of directory Folder. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control? All permissions will be replaced if you press Yes.
6. לחץ על כן.
7. לחץ על אישור ולאחר מכן החל מחדש את ההרשאות ואת הגדרות האבטחה הרצויות עבור התיקייה ועבור התוכן שלה.
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 20-08-2007 בשעה 22:28.
עזוב אל תיכנס לזה. אתה עלול לאבד מידע. חבל לשחק אם זה וחוץ מזה אין לך שום סיבה להמשיך לעבוד עם FAT32
תנסה את מה שרשמתי לך.
אם זה לא עוזר סתכל במאמר הזה:
http://www.netcheif.com/Articles/Sol...lveHomeNet.htm
סעיף 3א
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 20-08-2007 בשעה 22:54.
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 20-08-2007 בשעה 23:46.
אין לך את זה????:
![]()