3 דרכים להתחיל שיחה עם בחורה
המאמר הוסר מאחר והפר זכויות יוצרים, למידע נוסף כנסו לקטגוריית אומנות הפיתוי ופיקאפ
3 דרכים להתחיל שיחה עם בחורה
המאמר הוסר מאחר והפר זכויות יוצרים, למידע נוסף כנסו לקטגוריית אומנות הפיתוי ופיקאפ
|
|
סחתיין על ההשקעה עזרת פה להרבה אנשים
חזק מאוד ישר כוח..
אחרי שפתחתי עם יותר מ500 בנות הבנתי תמיד לפתוח בפתיח סיטואציה.. אבל זה לא היה מוגדר אצלי כ"תבין שמה הבחורה ממוקדת ותתמקד בזה גם".. ממש אהבתי תודה רבה :]]
תודה רבה לך אני חדש פה ואני בטוח שזה יעזור לי..
עזרת מאוד, תודה רבה. אבל אם הבחורה סתם מדברת עם חברות שלה?
לא הבנתי, אתה רוצה לחפור לה על הגלידה שהיא אוכלת או שאתה רוצה לזיין אותה ?!
ויש לי עוד שאלה, כל הפתיחים שכתבת במאמר פה, אתה ניסית אותם ?
נערך לאחרונה על ידי songoku; 20-12-2009 בשעה 23:55.
יש לי שני חברים שסיימו את הקורס, אחד מהם הפף להיות מדריך. ועם המדריך עברתי אפשר להגיד חצי מהקורס.. ותאמין או לא, שאלתי שאלות הרבה יותר פאדחניות מאלו והרבה יותר לא קשורות מאלו. תאמין או לא, זה הצליח.
ואף אחד לא אמר לך לחפור על גלידה! זה סה''כ משפט פתיחה, אחריו, אחרי שהיא עונה, אתה יכול לזרום לנושא שיחה אחר על פי התשובה שלה. אם אתה רוצה אתה יכול לפחור על גלידה. אתה יכול גם לבוא ולהגיד ש"הגלידה הזאת טעימה, אבל הנה(מוציא גלידה אחרת) גלידה יותר טעימה, ניסית פעם?"
או משהו בסיגנון. והנה אתה כבר מזמין אותה לגלידה, עניין של כמה שניות או דקות אחדות.
ובשביל להגיע לזיון הזה שאתה כל כך רוצה, צריך לעשות מאמץ לפני זה לא? =\
אתה באמת מצפה שבחורה תשכב איתך סתם ככה? תן לה סיבה לרצות לשכב איתה.
אם אתה צריך פתיח בשביל להזמין מישהי לגלידה זה אחלה פתיח.
מחיאת כף למאפי. אין ספק שהחבר שלך מדריך מעולה.
ואין מה להגיד על פתיח סיטואציה יותר מהעובדה שהוא פתיח סיטואציה. להעביר ביקורת, לא להעביר ביקורת, טובה רעה קישקוש, הרעיון הוא להגיד משהו שקשור למה שהיא עושה. וחייבים לשנות את הנושא כמה שיותר מהר, או ללכת ולחזור אחר"כ.
ללכת ולחזור אחר כך?? למה אתה מתכוון בזה?
מילולית, האמת. לקחת את הרגליים וללכת ממנה. להסתכל על דברים אחרים.
לדוגמא...[MOV]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pP-ILi7rtEk"]YouTube- Teasing Her Turns Her On[/ame][/MOV]