זה האשכול :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=337538
אוקי , למה פתחתי אותו?
פתחתי אותו לא כי ממש היה אכפת לי מהתשובות שלכם , פתחתי אותו לראות כמה פתטים אתם.
אז בוא נתחיל בניתוח האפשרויות :
1. לא ילך לך עם הבחורה בדרך הזו כמעט בחיים , כי אתה מביא לה רק רגשות שליילים
2. זה פשוט להיות GAY ומי שבחר בזה שיביא לעצמו כאפת שטות
3. הכל נחמד , אבל גבר תיהיה בקונטרול , הל-א שלה זה עוד מבחן שלה כדי לא לצאת שרמוטה (בין אם זה לחי של נשיקה או "לא" של חירמון , או כל דבר כזה או אחר , אל תיהיו אנסים אבל תיהיו עקיביים ) , ד"א בדייטים הראשונים , א-ת-ה הוא זה שמחליט לאן הולכים , אתה צריך להוביל את הבחורה ולא להיות שפן מעפן עם הזין מקופל בין הרגלים
4. פשוט FRIEND ZONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בחייםםםםםםםםםםם
אבל בחייייייםםםםםםםםםםםםםם
אל תקשיבו לזיוני מוח של הבחורות בטלפון , במיוחד אבל במיוחד שהן מדברות איתך על גברים אחרים שהיא הייתה איתן זהו אחי פה אתה מוכתר כ FRIEND - ידיד מסריח , הלך עליך.
תאחלס? אתם נהנים שבנות חופרות לכן בטלפון? (הא כן שכחתי לומר , שאני שוביניסט אז לכל הבנות פה , SORRY)
5. פה הקטע היפה , סערת רגשות.
כל בת (והייתה אחת שראיתי שהגיבה , שירן אם אני לא טועה) , שתגיד לך שמי שעושה את זה לא הולך לו , אז היא לא מבינה על מה היא מדברת כי אף אחד עדיין לא עשה לה את זה.
בחורה חושבת ברגשות , בחורה אין לה הגיון , כאשר לגבר נכנס X לראש יוצא Y ככה כל פעם , כשלבחורה נכנס X לראש יוצא Z בפעם הראשונה , בפעם השנייה יכול לצאת $ ובפעם השלישית יצא B , ז"א אין הגיון במחשבה , כי הכל אומוציונלי , הכל "ריגשי" , לכן פה אתה בא עם התותח הכבד שלך ומתחיל "לרגש" , רגשות חיוביים (מחמאות כדוגמא) , עם רגשות שליליים (לרדת על פריטי לבוש כדוגמא ועקיצות פה ושם) יכול להיות נפלא ויכול לעורר משיכה ואם זה יהיה סקססיטי אז בכלל תענוג.
העניין של הלהתחיל עם בחורות כשאתה איתה בדייט[כדוגמא יש עוד 1001 דרכים] , זה עוד סיגנון של לעשות "רחוק" ולבלבל את הבחורה ולומר לכלבה (כן שוביניסט) , שהיא לא מרכז העולם , היא לא הפרס פה , היא צריכה להתמאץ כדי להשיג אותכם ואתם לא אותה , אתה באת לדייט הזה להנות ולא לעשות פה איזה "פלישה לנורמדיי" , אז אם אתם נמצאים במסעדה , להתחיל להתסכל על אחרות או לפרלטט עם המלצרית יהיה מושלם. [ללכת לשירותים ל20 דקות ולדבר עם חבר בטלפון זה הרחוק האהוב עלי]
אפשר עוד סיגנון של רחוק זה בטלפון לא להתקשר כמה ימים , פשוט לטמטם לה את המוח , PLAY THE GAME מה שנקרא.
היא רוצה ללכת למקס ברנר? , אתה רוצה גם ללכת למקס ברנר היום ? אם לא , אתה אומר ל-א רוצה , אנחנו נלך לאיזה מקום נחמד שאני ב X Y Z , או פשוט לא לומר לאן הולכים ,
היא: בלהב הלבלהלל (כבר אמצע -סוף השיחה בינכם בטלפון)
אתה: תהיי מוכנה ב8 אני בא לקחת אותך, ביי [ ניתוק , קרדיט לבן אדם גדול]
היא: ?!?!?!?!?
טלפון : ביפ ביפ ביפ
(פשוט עובד חברים , אם תיהיה לה בעיה היא תתקשר אליכם חזרה אחרי כמה שניות , רוב הפעמים זה לא יקרה)
בקיצור ,
תפסיקו להיות אפסים , ותתחילו לזיין , תפסיקו עם הידידות האלה שלכן שחופרות לכן בשכל כל שישי וחמישי , הייתי בסירה הזו , היום? אין לי ידידה אחת לפחות לא אחת כזו שאני שומע אותה קבוע , אולי כאלה של שלום שלום ולא יותר (ד"א הן היו קורבנות) , תפסיקו לחשוב מה הבחורה רוצה , תתחילו לחשוב מה אתם הייתם רוצים , במקום לרצות אותה כל הזמן תתחילו לרצות את עצמכם.
להתחיל לשנות טפוס חשיבה , במקום לומר "מה אני יכול לעשות כדי שהבחורה תצחק עכשיו"
תחשוב : "מה אני יכול לעשות כדי שיגרום לי לצחוק עכשיו"
כשאתה חושב באמצע הדייט : " מה אני יכול לומר עכשיו שלא יהיה שקט"
דווקא תעשה את השקט , תעשה מה שהראש או התת מודע שלך אומר לך , שיטה מצויינת זה מבטים לבחורה באמצע הדייט פשוט לשתוק ולהסתכל עליה איזה 10 דקות ולא לומר מילה , אפילו כשהיא תשתוק ותיהיה את השתיקה הזו שאתה כל כך לא רוצה , זו השתיקה הכי טובה שיכולה להיות , היא תשתגע מזה אתה תחרפן לה את החיים.
אז מה המפתח? להיות לא צפוי , לא להיות כמו כל אחד "בים" , תיהיה דג שונה , דג אחר , כי אם תיהיה כמו כולם , מה אתה שווה? שוב ישפטו אותך על פי המראה החיצוני שלך ולא על המעשים שלך ומה שאתה משדר , בגלל זה אני גם לא סובל שאומרים אנשים ש"אני לא יכול להתחיל איתה כי אני מכוער"
שתדעו שכל הכוסיות ממש כוסיות (נגיד ציון 8-10 מדוגמניות לשחקניות לסתם אנשים , אבל כאלה שהיא עוברת לידכם ואתם עושים ואוו) , פשוט בבאסה של החיים , וזה למה? כי אף אחד לא מתחיל איתן , הן כוסיות מדי והמון מפחדים , וישר מתחילים התרוצים בראש :
"מה אני יתחיל איתה היא כוסית"
"בטח יש לה חבר ערס גדול שירביץ לי "
"אני מכוער והיא כזו כוסית אי אפשר לא ילך"
וכו' וכו'
אז אתם אפסים - שוב
(גם אני אפס אם זה עושה לכם טוב שאני גם מקלל את עצמי ולא רק אותכם)
אז חבר'ה , אל תקשיבו להן , תעשו מה שבראש שלכם , גם תפסיקו "להפגע" לי מבנות אישית , תבין שאף פעם לא יהיה בזה הגיון ואחת שתגיד לך תעוף ממני או משהו כזה ולא תרצה אותך , תדע שזה עוד ניסיון שהיה לך לדעת ולהשתפר מה יהיה איתך בפעם הבאה ,כל אחת זה ניסיון למישהי הבאה , כל אחת סה"כ בן אדם כמונו ולא משהו שונה , זה שיש לה זוג הרים וחור למטה לא אומר שהיא מיוחדת או שונה מכם , תפסיקו להתייחס ולדבר איתן שונה , תתיחסו אליהן כמו חברים שלכם רק בגישה אחרת , תדברו איתן על נושאים שמעניינים אותכם ולא משהו שאתה חושב שיעניין אותה (כמובן אל תדבר איתה על איזה ג'אנטים חדשים מסוג GR30 שקנית למכונית שלך בזמן האחרון , או איזה קורס ברשתות שעברת לאחרונה ומודל EEE יהיה מאוד לא נחמד בשיחה).
על קצה הקרחון , יבואו עוד כמה כאלו בהמשך
(ואי נהייתי ממש חופר בזמן האחרון , הא? , כן כנראה .. , טוב נו הכל לטובה)
שלכם ,
מוש![]()

)
]
) , תפסיקו לחשוב מה הבחורה רוצה , תתחילו לחשוב מה אתם הייתם רוצים , במקום לרצות אותה כל הזמן תתחילו לרצות את עצמכם.
)
ציטוט ההודעה

ישר מוכרים אותה שוב או למטבח (גם אני שובניסט מניאק, ואין מה לעשות, אבל לדעתי בנות מתות על זה!) בקשר למקום שאמרוים לצאת אליו, כמו שרשמתי בדיון הקודם אמורים להחליט את זה ביחד או לעשות פעם פעם (שיוצא שאתה בוחר 3 פעמים והיא איזה 1), אבל אולי מה שאתה רשמת נכון בקשר לגילאים שלך, כי אני בן 16- לאן כבר יוצאים? קניון, סרט, בית שלי או שלה, נראה לך אני הולך לבזבז כסף על מסעדה? ובקשר לפצצות שהולכות ברחוב, אם אני עם חבר או משהו אין לי בעיה להגיד "היי, מה קורה?" ולהמשיך ללכת. אבל לדבר איתן ממש?!? זה אין לי את הביצים לעשות, וגם מניסיון (בנות שאני מכיר מהתיכון) רק אולי אחת מהפצצות האלה היא ילדה נורמאלית שיש לה אישיות שאתה יכול לסבול, מכל הפצצות שדיברתי איתן יש 2 שנורמאליות (יש עוד אחת, חברה ראשונה, צירפות ראשון, הידלקות ראשונה, ועכשיו היא אפילו לא יודעת איך קוראים לי, שלא אכפת לי כי היא נהיתה סנובית<--- עוד כלבה)... רגע ממשיך לקרוא את מה שרשמת.... כל השאר אני מסכים איתך ב100% אני אישית הפסקתי לנסות להתחיל עם בנות לפחות להשנה, לדעתי לימודים יותר חשוב מכל בת שתיהיה לך בתיכון, אולי שנה הבאה (י"ב) אני יתחיל שוב, שלא תבין אותי לא נכון, אם בת תזרום איתי אני יזרום איתה בחזרה. אבל לא משנה מה אנשים יגידו לך כסף קונה הכל בחיים (מתקשר לזה שצריך ללמוד!!!), אתה אומר שלא בריאות ולא אהבה? זה הוכח שאנשים עשירים חיים יותר (כסף לתרופות, כסף לדברים שעושים אותך שמח יותר- שמח יותר שווה לבריא יותר) ולכל אלה שמאמינים באהבה שלא כמו שאני רשמתי שאיזה דיון על אהבה, אז נתחיל: בנות נמשכות לכוח, כסף=כוח, בן אדם+כסף=בן אדם+כוח, בנות נמשכות עליך ובסופו של דבר אתה תתאהב בכל הפצצות שנמשכות אליך