הרעיון במסיבה הוא לא לגשת אליה לפנים כשהיא רוקדת. לא לחבק אותה מאחור, לא לעשות שום דבר שצועק "אני מתחיל איתך". אי אפשר לפתוח סט שרוקד, בעיקר כי יש הרבה רעש - השפת גוף שלכם לא מתאימה ללפתוח סט, לא ישמעו אתכם, ואתם צריכים לדבר לכל בן אדם בנפרד - זה נידי, לא מושך, ואין לזה שום אפקט.
כשאתם מתחילים עם בחורה שרוקדת, אתם מתחילים איתה, ומנסים לגרום לה להבין שאף אחד חוץ ממנה לא יודע שאתם מתחילים איתה. תסתכלו על זה מנקודת מבט של בחורה - כשאתם ניגשים אליה היא מרגישה לא בנוח, היא אולי עם חברות, אולי עם בחור שהיא חושבת שאולי רוצה אותה, מסתכלים עליה, והכי חשוב - היא רוקדת.
היא לא רוצה לעצור ולדבר, הוייב פשוט לא מתאים.
אני אתן דרך אחת, ואני מקווה שתבינו את העיקרון -
1. ניגשים עם הגב אל הגב של הבחורה, ו"מלטפים" את הגב שלה עם הגב שלכם. התגובה שלה מאוד פשוטה - אם זה לא מתאים לה, היא נותנת צעד קדימה, ואף אחד לא שם לב בכלל, אם זה כן מתאים לה והיא לא זזה, אפשר להמשיך.
2. זזים טיפה לצד, נותנים הטייה עם הגוף אחורה קצת, כדי שהיא תוכל להסתכל עליכם, מחייכים טיפה, אולי עושים פרצוף אבל לא מסתכלים ישירות אליה או בודקים אותה, אתם רוצים שזה יראה מהצד כאילו אתם סתם מחפשים מישהו. ככה אם חברות שלה ליידה, הן לא יתערבו עדיין.
3. תגובה חיובית זה חיוך בחזרה, או אפילו מבט "עוקב" כזה. תו"כ אתם זזים, "רוקדים" בערך, מזיזים את הגוף, כדי שלא להיות כמו בוקים, ומנסים לסובב אותה (או לרמוז לה שאתם רוצים שהיא תסתובב), על ידי נגיעות קטנות עם הכתף בכתף שלה...
4. אם היא מסתובבת, אתם יכולים לדבר, אם ממש רועש, אתם אפילו יכולים להציע לה לבוא שניה לצד, והיא תסכים - כי נתתם איזשהו רושם "לא רגיל". חוץ מזה, אתם במין "תקשורת" איתה, שהיא "סודית".. אף אחת מהחברות שלה לא יודעת מה הלך הרגע, היא מחייכת, בסכ"ה מצב רוח דיי נוח.
זה הקו המנחה. יש כמה תנועות ש"שקוף" שהן נועדו כדי למשוך תשומת לב, כמו הליטוף עם הגב, נגיעות קטנות באצבעות שלה עם האצבעות שלך, וכו...

ציטוט ההודעה