הגשתי הצהרה דתית ולא מוכנים לקבל והגיוס שלי הוא בעוד שבוע וחצי ואני כבר 3 חודשים נלחמת מה אני אמורה לעשות.? וחוץ מזה אני בתת משקל של 16 BMI![]()
הגשתי הצהרה דתית ולא מוכנים לקבל והגיוס שלי הוא בעוד שבוע וחצי ואני כבר 3 חודשים נלחמת מה אני אמורה לעשות.? וחוץ מזה אני בתת משקל של 16 BMI![]()
|
|
ישנם זמנים מסויים שניתן להגיש הצהרה, את כנראה הגשת הצהרה מאוחר מידי או לחלופין עשו לך וועדה(ראיון) ולא עברת אותו.
תת משקל מגייסים.
האופציה היחידה שלך זה ללכת לקב"ן ולדבר איתו.
במידה ואת לא מגיעה לגיוס יעצרו אותך ותקבלי כלא צבאי.
בעקרון במידה ואת לא מגיעה את נקראת משתמטת, ואת עוברת אוטומטית לידי ממ"צ.. הם פשוט יבואו אלייך הביתה יתפסו אותך ויכניסו אותך לכלא צבאי.
לגבי זה שאת דתייה, ישנם הרבה בנות דתיות עם חצאיות שכן התגייסו וצה"ל לא רואה את זה כבעיה בצבא של אי רצון להתגייס, במקרים מסוימים בנות עושות שירות לאומי במקום שירות צבאי, אבל זה במידה והצבא כן קיבל את הצהרה שלהן לפיה הם דתיות.
בתור אחד שממש היום יצא מכלא 4 אני לא ממליץ לך לא להגיע לבקום כי את אוטומטית תיחשבי כמשתמטת משירות חובה.
המשטרה הצבאית תבוא אלייך הביתה, ישפטו אותך ויכלאו אותך בכלא 4 (ובנות סובלות שם!)
לכי לבקום ביום שקבעו לך ותסדרי את העיניינים שם.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
למה את לא רוצה לשרת?
בבקשה לשמור על תרבות הדיון.
במידה ואתם מרגישים שצריך לנעול את הפוסט הזה ניתן לשלוח לי הודעה רשמית ואני אבדוק את העניין
סגור תדיון לאיזו הודעה אתה מחכה?
דיון שמדבר נטו על השתמטות לא היה נשאר אצלי שניה בדף הראשון בכלל בפורום.
נו אביאל, הוא צריך לבדוק את העניין הגאון.
צריך לתת לו איזה חודשיים.
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 10-07-2010 בשעה 04:43.