התקשרה אלי עכשיו איזה פקידה של הלשכת גיוס, ויצא ככה שמחוסר העידכון של צה"ל לא קיבלתי את הצו ראשון בגלל שהם שלחו לי אותו לדירה הישנה. היא אמרה לי שאני צריך לבוא מחר לעשות את כל התהליך הזה של הבדיקות... שאלתי אותה אם אפשר לדחות או שישלחו לי את המכתב עוד פעם, היא ענתה שאי אפשר.
אין לי נסיון במערכת הזאת ורצית לשאול את המבינים שבניכם.
אין לי טפסים, אין לי כלום אני לא יודע מה היא רוצה ממני ואני לא יודע עם מה לבוא, חוץ מזה שהיא אמרה לי "תבוא מחר ב-8".
קראתי קצת והבנתי שאין לי כלום חוץ מתעודת זהות, ופרטים על ההורים..אני בטוח שתיהיה עם זה בעיה בצו ראשון, איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת? כי צריך לעשות למלא איזה שאלון וכו' וכו'...
אין לי בעיה לעשות מחר מבחנים גופניים וראיון עם פסיכולוג, אבל מה שמלחיץ זה הקב"א שיקבע המון על ההמשך שלי בצבא, ואני רוצה להוציא את המיטב ממנו, אני די לחוץ מהמבחנים הפסיכוטכניים והייתי רוצה קצת חוות דעת ולמשהו שעבר אותם, והאם יש אפשרות לדחות אותם בשביל להתכונן קצת...
מעבר לזה הייתי רוצה לשאול אם הם יתחילו לשגע אותי עם כל העניין של הטפסים והבדיקות שלא עשיתי, ואם אפשר לדחות איך שהוא את הצו.
תודה ענקית ואם אפשר לענות היום כי אני הולך מחר!

אני בטוח שתיהיה עם זה בעיה בצו ראשון, איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת? כי צריך לעשות למלא איזה שאלון וכו' וכו'...
ציטוט ההודעה