קצת פחות מחודש היה לי צו ראשון החלטתי לכתוב לכם מאמר קטןסתם מי שמעניין אותו ורוצה לדעת!!
ב16.8 הייתי צריך להתייצב בלשכת הגיוס בחיפה בשעה 9:30(אלתתייחסו לשעה תבואו מוקדם כי ככה אתם תסיימו יותר מהר כי אין עומס וגם לא אומריםכלום על זה שבאת יותר מוקדם)
טוב אני מתעורר ב5:30 בבוקר(באסה להתעורר בחופש בשעהכזאת)כולי מת מעייפות מתארגן מהר ותופס אוטובוס לתחנה מרכזית בפרדס חנה(אני גרבפרדס חנה כמו עוד כמה מהפורום)משם קו 202 לתחנה מרכזית חוף הכרמל נסיעה של שעהוקצת.
משם צריך לקחת אוטובוס 113 ללשכת גיוס תרדו בתחנה שהכיקרובה לכיכר שבתוכה יש מזרקה משם תעלו למעלה עד לרמזור תפנו שמאלה ותרדו עד לצומת(כל הרחובות בחיפה הם או בעליה או בירידה חחח)ותפנו עוד פעם שמאלה שם ישפארק שבתוכו יש עוד מזרקה גדולה (שם גם מתרחצים ההומלסים חחח) בקיצור תעברו אתהפארק והגעתם ללשכת גיוס.
בכניסה עומדים כמה חיילים וצריך להראות להם את הזימון לצוראשון ות.ז בקיצור נכנסם פנימה יש חיילת פקידה ששם עוד פעם את מראה לה את הזימון ות.זוהיא נותנת לך כרטיס שאתה צריך להעביר בכל תחנה
כולם מסתבכים עם הכרטיס בפעם הראשונה מעבירים הפוך ולא בצדשל הקוד חחח אחרי כמה פעמים מבינים עם לא כבר מישהו/י תעזור לכם ומחכים עד שתצאחיילת ותקרא לכם
תחנה ראשונה אימות נתונים:מחכים מחכים מחכים....עד שקוראתלך חיילת אתה נכנס והיא מתחילה לשאול שאלות
אתה גר בפרדס,רחוב***,דירה***,נולדת ב*******,ההורים שלךנולדו***** ואתה כל פעם אומר כן אלה אם היא אמרה משהו לא נכון ואז אתה מתקןאותה!
שואלת אותך איפה אתה לומד ואיפה למדת ביסודי כמה חדרים ישלך בבית כמה נפשות ואתה מפרט לה כמה יחידות אתה עושה בכל מקצוע ואת המקצועות הבחירהשלך
בקיצור אחרי מיליון שאלות היא אומרת שסיימת ותלך לתחנהמעבדה בדיקת שתן אתה הולך מעביר כרטיס מחכה
לא הרבה זמן כמה דקות נכנס חיילת נותנת לך כוס ואתה צריךלהשתין בתוכה נכנס לשירותים שמסריחים כמו לא יודע מה שתינה על הרצפה כנראה שמישהופספס את הכוס חחח ועל הדלת רשום *** **** השתין פה מלא שמות
בקיצור באותו הרגע אתה שואל את עצמך כמה להשתין למלא אתהכוס או רק חצי מהכוס אני השתנתי חצי חחח
בנתיים מישהי דופקת בדלת רוצה להכנס כוס אמא שלה תני להשתיןבשקט!!
בקיצור אחרי שהשתנת אתה יוצא מביא את הכוס לחיילת היא שמהשם נייר מיוחד שתי שניות וזורקת לפח ואומרת לך לשפוח את השתן באסלה ואומרת לך לרעיואישי(לכל אחד משהו אחר)
רעיון אישי :את מגיע ומעביר שוב את הכרטיס ומחכה לא הרבהזמן כל כך יוצאת חיילת וקוראת לך בקיצור אתה נכנס איתה לחדר קטן קטן ומתחילים לדברעל החיים משפחה,חברים,תחומי עניין,מה אתה רוצה להיות בצבא ועוד מלא דברים שהיאשואלת אותך ואתה מספר לה הרעיון בערך חצי שעה עם לא יותר
בקיצור בכל הרעיון היא מנסה להוציא אותך "ילד רע" בכל מינישאלות מעצבנות
למשל:אמרתי שאני רוצה להיות קרבי אז היא שואלת מה תעשה היאישימו אותך גובניק או תפקיד שלא ימצא חן בענייך
בקיצור סיימת ברוך השם אחרי שהיא חפרה לך במוח עם שאלותואומרת לך ללכת לתחנה של בדיקות רפואיות
ועדה רפואיות:אתה מגיע מעביר את הכרטיס חשוב לציין ששם אתהמחכה מלא זמן עד שאתה נכנס לפחות שעה וחצי
בנתיים אתה מדבר עם כמה שעד לפני שניה לא הכרת אותם איתיהיו 2 מחדרה ועד 3 מהקריות מדברים צוחקים בקיצור מעבירים את הזמן עד שנכנסים וכלפעם אתה שומע שצוחקים מתוך החדר.
בקיצור החייל הסטלן קורא לך ולעוד 3 להכנס לתוך החדר יש עוד 2 רופאים רוסים והחייל הסטלן שהוא מצחיק אחושרמוטה ויש איתו מלא צחוקים אומר לכםלהוריד נעליים ולהוציא כל מה שיש לכם בכיסים
הוא מודד לך משקל וגובה ומצחיק אותנו שם חחחחח
בנתיים כל מי שהוא סיים לשקול ולמדוד לו גובה מתיישב לידהרופא(יש שתי רופאים שמפרידים בינהם מחיצות עד לגובה משויים)
עכשיו בא הקטע שלא הפסקנו לצחוק אני ועוד אחד מדבריםעם החייל וה2 אחרים נבדקים אצל הרופא
עכשיו הוא אומר לאחד מהם להכנס מאוחרי הוילון להתפשטולהישאר רק בתחתונים ולשכב על הגב!על המטה שנמצאת שם בקיצור המטומטם בא מתפשט ונשכבעל הבטן חחחח אז הרופא אומר לו "אמרתי לך לשכב על הגב לא על הבטן"
חחחחחחחחח אז החייל אומר לו "מה אתה רוצה לקבל בתחת" חחחחחחחחחחחחחחח לא הפסקנו לצחוק שם הרופא השני בכלל מת מצחוק!!!
בקיצור אחרי הכל החייל אומר לך את הפרופיל ואומר לך ללכתלעשות מבחנים פסיכוטכניים
מבחנים פסיכוטכניים:אתה מגיע מעביר את הכרטיס עוד פעם ומחכהלא כל כך הרבה זמן חצי שעה קצת פחות
נכנס לחדר שיש שם מלא מחשבים ומחיצות מפרידות בינהם החיילתבאה ומסדרת לך את המחשב ואתה מתחיל לעשות
את המבחנים שלא נגמרים !!לי לקח לעשות את המבחנים שעה וחצי ואפילו יותר!!
המבחנים לא קשים יש כאלו מה זה כפיים שצריך לחבר צורות וכל מיני שטויות אבל אין לך זמן בקושי אתה מצליח לסיים
המבחנים הכי קשים לפי דעתי זה המבחן הראשון הבנת הנקרא והמבחן של המתמטיקה בכל עוד קצת זמן ואתה פותר הכל!
שאתה מתעורר ב5 וחצי בבוקר מחכה ומחכה בין תחנה לתחנה חופרים לך בשאלות במוח ברעיון אישי ואחרי חצי שעה של מבחנים בקושי יש לך כוח לחשוב.
טוב סיימתי את המבחנים החיילת באה מסדרת המחשב אתה עונה על עוד שאלון קטן שקשור לאופי שלך אומר ביי
יורד למטה מביא את הכרטיס לחיילת פקידה שהביאה לך אותו אומר לה גם ביי והולך הביתה.
עכשיו אני מחכה בתחנה בשביל לחזור בקו מ113 בחזרה לחתנה מרכזית חוף הכרמל קונה בורקסים ושתיה כי אתה מת מרעב ועולה לאוטובוס לתחנה מרכזית חוף הכרמל שם יש 20 מטר תחנת רכבת וחזרתי ברכבת הביתה והלכתי לישון.
הגעתי ללשכת גיוס 8:40 יצאתי רק ב14:00

ציטוט ההודעה