קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מדריך| API crypting מאמר כולל.
    על ידי Num32 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-01-2011, 16:32
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 07:35
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 10:28
  4. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 03:28
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[מאמר] ה-כ-ו-ל על נגים ,כולל דוגמאות ! מספיק לעשות שטויות בשטח ! (הוספתי קוקי פאני)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל [מאמר] ה-כ-ו-ל על נגים ,כולל דוגמאות ! מספיק לעשות שטויות בשטח ! (הוספתי קוקי פאני)

מיסטרי : כשאתה ניגש אל בחורה בבר,היא יודעת שאתה רוצה לזיין אותה,אתה צריך לגרום לה להאמין שזו לא המטרה שלך.

נגים יכולים לפעול מעולה אם משתמשים בהם בצורה נכונה,אך אם תשתמשו בהם בצורה שגויה,הבחורה עלולה אפילו לשנוא אתכם.

מהו נג ?
    נג זה בעצם קישור של נגטיב קומפלימנט (מחמאה הפוכה).
    מפני שיש כל כך הרבה בחורים אפסים שמחמאים לבחורה,קונים לה משקאות,מתייחסים אל הבחורה כמו נסיכה וזה רק בשביל להשיג אותה,אתה צריך לבלוט,להיות שונה מאותם אפסים שקיבלו דחיה (אלא אם כן אתה רוצה לקבל דחיה) ובשביל יש נג.
    נג אמור להציג איזשהו פגם אצל הבחורה ,בדרך כלל בצורה הומוריסטית והתגובה אצל הבחורה צריכה להיות חיוך ,צחקוק או ניסיון לגרום לך להעריך אותה.

כמה דברים שנג לא אמור להיות:
    1.נג לא אמור להיות עלבון. משפט כמו "את שרמוטה" זה לא מחמאה הפוכה ,זה פשוט עלבון.

2.נג לא אמור להיות אכזרי. משפט כמו "את סתם שמנה אני לא יצא איתך" זה להיות אכזרי.

3. נג לא אמור להיות משפט קסם שאתה אומר לבחורה ומתחיל לקבל מלא IOI's ,אבל במושגים של פיקאפ,זה הכי קרוב שאתה הולך להשיג.

מה המטרה של נג ?

לנג יש 2 מטרות:
    1.להוריד BITCH SHIELD ,כשהבחורה שאתה מנסה להשיג מתנהגת אליך כמו אל AFC ,מתחצפת,מתעלמת,ובכללי לא נותנת לך להריץ את הסט ...אתה יכול להשתמש בנג כמו "ואו יש לך הרבה קמטים כשאת כועסת "
    משם,היא רואה שאתה לא "מנסה להתחיל" איתה ,אתה לא זורק עליה מחמאות ולכן אין לה סיבה לנפנף אותך כמו שאר ש AFC'S האחרים שהיא נפנפה.

2. להוריד למטרה את הערך ובכך להעלות את הערך שלך (עובד מעולה בתוך קבוצות כאשר אתה שולח DHV SPIKES לשאר הקבוצה)
    למשל כשאתה בקבוצה ,נג כמו "ואו כמה היא מדברת איך אתם מסתדרים עם בחורה כזו ? " אל הקבוצה זה מעולה.

תשימו לב,נגים אמורים להיות כנים ! בחורה יכולה לדעת מתי אתם לא מתכוונים למה שאתם אומרים ואז זה סתם DLV וחבל.
    אני מציע לכם לנסות למצוא נגים כל הזמן בזמן שיחה,אפילו עם ידידות (כשאתם עם ידידות אל תגידו את הנגים,זה לא מתאים,אבל עדיין תחשבו על איזה נגים אפשר לומר לה).

אז,מתי משתמשים בנג ?
    הו ,פה הטעות האיומה ! ראיתי כבר בחורים שולחים נגים לבחורות ממוצעות ביותר ,סתם באמצע שיחה ואפילו לבחורות שמתחילות איתם !

נגים יעבדו בצורה בטוחה וטובה על בחורות HB 9 ו HB 10 ,וגם על בחורות שחושבות שהן ברמה כזו אבל הן בעצם HB 7 ואפילו HB 6 ...אלו בדרך כלל המפונקות או אלו שמסתובבות עם הרבה אפסים שמחזרים אחריהן כל הזמן.

לא כדאי להשתמש בנג על אף אחת מהבחורות האלו אם הן במצב רוח רע והן מרגישות רע עם עצמן....זה רק ידרדר את המצב.
    לא כדאי להשתמש בנג על בחורה שכבר מעוניינת בך כי זה רק יוריד לה את הביטחון להמשיך לנסות להשיג אותך,אם הבחורה מתחילה איתך,תזרום איתה ,היא כבר נמשכת אליך !
    לא כדאי לשלוח נג לידידות,אין לזה שום מטרה ,זה כמו לסנן מים,לא עושה כלום וללא מטרה.
    לא כדאי לתת למישהי נג לא אמיתי ,אם מישהי היא מטר 72 אין לך מה לשלוח לה נג על הגובה שלה,הרי היא יודעת שהיא לא נמוכה ולא גבוהה יותר מידי,גם הבחורה תדע שאתה משקר ולא מתכוון למה שאתה אומר ברוב המקרים.
    לא כדאי להשתמש בנגים הקשורים למשל של הבחורה ,אפילו "את רזה מידי" יכול להיות מרושע נורא.

ואולי הכי חשוב לא משתמשים בנג אחרי A2 ,הראת לה עיניין ? אחלה תמשיך משם לנוחות ,אתה כבר לא צריך נגים !
    למי שלא אוהב את השיטה של מיסטרי,אז נסביר בצורה כללית,ברגע שהיא מראה לך עיניין ואתה בטוח שהיא רוצה להמשיך את השיחה והיא מעוניינת ,אין לך שימוש בנגים.

מה בחורות מרגישות לגבי נגים ?
    פה,אם אתם חדשים בנושא הפיקאפ ,ה AFC שבכם יצעק לכם "לא ! אל תגיד לב את זה ! היא תשנא אותך ותכעס עליך ! "
    תתנו ל AFC הזה כאפה ותושיבו אותו על כיסא.

נג שנעשה בצורה נכונה אמור לעורר אצל הבחורה כמה דברים:
    1.בגלל שאותן בחורות רגילות לכך שבחורים נותנים להן מחמאות ,היא תיהיה מבולבלת מהעובדה שאתה לא נותן לה מחמאות ודווקא עושה את ההפך !
    "למה הוא לא רודף אחריי כמו כלבלב מאולף ? האם ה *כל פגם שהערת עליו* שלי כזה רע ? " זה יערער לה את המצב של ה "אני מלכה ואני יכולה להשיג איזה גבר שאני רק רוצה" ויגרום לה לרדוף אחריך.

2. יגרום לה להתעניין בך (אני לא מדבר על משיכה מינית אלא עיניין ) ולהיות סקרנית לגביך.
    "למה הבחור הזה לא מתנהג כמו כל שרק הבחורים שהכרתי ? למה הבחור הזה לא נדהם מאיך שאני נראה ? מה שונה בבחור הזה ? "

3.זה יצור אתגר
    "לבחור הזה יש סטנדרטים מאוד גבוהים ! אני לא חושבת שהוא רוצה אותי למרות שכל שאר הבחורים רוצים אותי ...אני חייבת להשיג אותו ! "

4.גורם לה להבין שאתה לא חושב שהיא מיוחדת בהתבסס על המראה החיצוני שלה בלבד.
    "הוא לא נהדם מהמראה החיצוני שלי ? למה ? הוא גבר אלפא אמיתי ? אוי ואבוי אני כל כך מתרגשת"

אחרי שתשלח לה את הנג,תסתכל לה בעיניים ואתה ממש תוכל לראות אותה אומרת בפנים "היי ! חוצפן ! " ולראות איך היא עוברת את כל ארבעת השלבים האלו בשנייה או 2 .

אז יש פשוט סוג אחד של נג וזהו ?

לא.
    נגים מתחלקים לקבוצות ואני מזהיר,ההסבר הולך להיות קצת מסובך,ככה שאם אתה לא מינימום חודשיים בפיקאפ,לא כדאי שתמשיך לקרוא כי זה יכול לבלבל אותך ובכל מקרה לא יהיה רלוונטי בשבילך,אולי רק לקרוא את הדוגמאות של הנגים וזהו.
    בכל מקרה,נתחיל מהקל ,יש נג ישיר ונג הומוריסטי.

נג ישיר זה נג הכי כנה שאתה יכול לומר למישהי,בלי לצחוק,ממש להתכוון לזה,בדרך כלל כאילו אתה עושה לה טובה שאתה אומר את זה כי הדעה שלך כל כך חשובה.
    למשל,אם מישהי מוציאת את הקוקו ומנופפת בשיער וכל שאר הבחורים רואים את זה ב SLOW MOTION עם הלסת למטה ופשוט מתחילים להידהם ולהתחרמן ממנה ,אתה יכול להיות ממש לידה,אבל לא להידהם מזה בכלל....הבחורה תיגש אליך ותשאל אותך מה אתה חושב על השיער שלה ... פה נורא יתאים נג ישיר ,להתסכל לה בעיניים,להסתכל על השיער ואז שוב על העיניים "השיער שלך בסדר,אבל לדעתי כדאי לך לנסות להאריך אותו יותר ולסדר את הקצוות המפוצלים "

נג הומוריסטי יותר מתאים לבחורות עם BITCH SHIELD גבוהה או בחורות שחושבות שהן יותר יפות ממה שהן.

נג הומוריסטי הכי עדיף לומר לה על משהו מהמראה החיצוני שלה או על הצורה שבה היא מתנהגת (דיבור,הליכה,צורת הליכה,צחוק...) ואפילו עד דברים שהיא בוחרת (הבגדים שהיא בחרה,תספורת,איפור,משקה,ואפילו טבעות ועגילים).

הנה קבוצה גדולה וטובה של נגים שאפשר לומר לבחורה עם הומור:
    דוגמאות לנגים על דברים שהיא בוחרת:
    1.היי אני אוהב את התלבושת שלך *עצירה* לדודה שלי יש בדיוק תלבושת כזו ,זו תלבושת קלאסית !

2."ואו כמה איפור שמת,זה לא עולה הרבה כסף ? "

3."אחלה עגילים...לדעתי היה יותר יפה אם הם היו *צבע\חומר\צורה אחרים*

4."חימצנת את השיער שלך ?" HB : "כן" אתה : "לדעתי זה חבל נורא,יש לך שיער נורא יפה והרסת אותו עם מה שהכתיבו לך שנחשב ליפה"

שוב,תיהיו כנים ! אם אתם אוהבים את השיער שלה ,אל תתנו לה נג עליו. (אני למשל לעולם לא יתן למישהי ג'ינג'ית נג על השיער שלה).

דוגמאות לנגים על המראה החיצוני שלה : (כן יש הבדל בין הקבוצה הראשונה לזו )
    תזכרו,העיקרון פה הוא לציין פגם אצל הבחורה,אבל רק בגלל שאתם חושבים שאותו פגם הוא חמוד !
    1."יש לך קמטים קטנים ליד העיניים שלך כשאת צוחקת"

2."יש לך קצת שפם" כן,לכל הבחורות יש קצת שפם ואם הן יעבירו שם אצבע נורא בעדינות הן יכולות אפילו להרגיש את זה.
    אני ממליץ להשתמש בזה כשאתם נשענים אליה ,בוחנים משהו,צוחקים ונשענים אחורה בחזרה...היא כבר תשאל אתכם מה מצחיק =]

3."אני אוהב אישה עם סנטר חלש\חזק" (היא ישר תחשוב האם הסנטר שלי הוא כמו שהוא אוהב ? )

4."יש לך אצבעות נורא קצרות\ארוכות\דקות ...רוב הגברים מעדיפים בחורות עם אצבעות קצרות\ארוכות\עבות\דקות " שים לב שלא אמרת לה מה אתה אוהב וזה גורם לה לתהות מה אתה אוהב,זה גורם לה לחשוב עליך.

5."את משתמשת בקונדישינר לקצוות מפוצלים ? "

הקבוצה האחרונה,היא נגים על הפעולות שלה...שימו לב שלפעמים קשה לא לצאת סנוב ושחצן נורא עם הנגים האלו אז השתמשו בזהירות:

1."ההומור שלך נורא מוזר" מעולה להשתמש אחרי שהיא מנסה להצחיק ורק היא צוחקת

2. "זה ממש לא מנומס לקלל כל כך הרבה,לדעתי זה נורא לא מושך כשבחורה מתנהגת בצורה הזו"

3."איכס ! את ירקת עליי עכשיו ! " כשהבחורה מדברת

4."את יודעת,זה נורא לא הולם לבחורה כמוך להיות כל כך סנובית"

5."את מתנהגת בצורה נורא גסת רוח,ההורים שלך לא לימדו אותך נימוסים ? "

6. תתקן לה את הדקדוק,כדאי לא לעשות את זה יותר מידי כי זה ייחשב נורא שחצני ממך.

רגע רגע,אז נגים וקוקי פאני זה אותו הדבר ?
    נכון,זה נורא מבלבל,אבל זה לא אותו הדבר ויש מספר הבדלים
    נגים מופנים אל המטרה שלך,אתה מעיר לה על איזה פגם מסויים או משהו שהיא לא עושה כמו שצריך וככה אתה מוריד את הערך שלה,למשל:
    אתה :"ואו איזה עיניים יפות ,הן אמיתיות ?
    היא : "לא..זה עדשות"
    אתה : "אה...הן עדיין נחמדות"

אתה כאילו נותן לה נג בטעות בלי לשים לב ,הרי אף אחד לא אוהב שאומרים לו שמשהו שיש לו הוא מזוייף.

קוקי פאני זה משהו שמופנה אליך בצורה שחצנית ומצחיקה ,וככה אתה מעלה את הערך שלך,למשל :

"אני שם לב שיש לך עדשות כחולות...את מנסה להיראות מגניבה כמוני ?" (במקרה ויש לך עיניים כחולות)
    .
    בשטח,זה הרבה יותר "בטוח" להשתמש בקוקי פאני כי אתה מדבר על עצמך והסיכוי שהיא תקרא לך חזיר הוא אפסי ,ועדיין הערך שלך עולה לעומת שלה.
    עם נגים המצב הרבה יותר מסוכן,בגלל זה כל הזמן אומרים לכם להשתמש בהם רק על HB 9 ו HB 10 ,כי זה אשכרה מוריד אותן לאיזור ה 8-6 אם אתה משתמש בהם בצורה נכונה וככה הערך שלך בגג לעומת שלהן...אבל הסיכוי שיקראו לך חזיר הוא הרבה יותר גדול....בגלל זה כתבתי את המדריך הזה,כדי שזה לא יקרה

רגע רגע,כל כך הרבה מידע ,אתה יכול לסכם לי את זה בקטנה בשביל שאחרי שאני יקרא את הכול פעמיים-שלוש אני יזכור את זה תמיד ?

ככה לסיכום,לנג יש מטרות שונות וסוגי שימוש שונים ויש אפילו נגים מסויימים שמתאימים לכמה מצבים שונים...אבל שני הדברים הכי חשובים הם להיות כנים לגבי הנג ולומר אותו בביטחון.
    אם לא תיהיה כנה,הבחורה כנראה תדע שאתה לא מתכוון למה שאתה אומר ותצחק עליך שאתה מנסה לרדת עליה ואתה תקבל נג בעצמך !
    ואם לא תיהיה בטוח...בוא נגיד שזה כמו לצאת לציד דובים עם רובה לא טעון ...אתה יכול לחשוב שאתה מגניב אבל יקרעו לך את התחת ,אתה תקבל נג מהבחורה והסט יכול אפילו ללכת ממך,חשוב נורא להיות בטוח בעצמך.

בהצלחה אנשים !!! =]
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 14-07-2010 בשעה 15:46. סיבה: הוספת מידע לגבי קוקי פאני והבדל בינו לבין נגים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    24

תותח, תודה רבה
    בעצם אתה אומר שאחרי שהבחורה הראתה עניין בי לא צריך יותר לתת לה נגים ?

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי w2w2 צפיה בהודעה
    תותח, תודה רבה
    בעצם אתה אומר שאחרי שהבחורה הראתה עניין בי לא צריך יותר לתת לה נגים ?
    בדיוק =]
    אם תקרא מה המטרה של הנג,אתה תבין שאין לך צורך בו אחרי שהבחורה נמשכת אליך.

זה כמו שתשתמש בפתיח באמצע השיחה,אין הגיון.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    93
    פוסטים בבלוג
    1

תודה אחי!

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מדריך מושקע מאוד, תודה (:
    עוד כמה דברים שכדאי לחדד וראיתי שלא כתבת:
    שימוש נוסף של הנג זה disarm the obstacles- זה גורם לשאר האנשים בקבוצה לחשוב שאתה אשכרה לא מתחיל איתה, וכך ההיענות שלהם תהיה יותר גדולה כשתרצה לעשות move לtarget.
    והכי חשוב נג אומרים עם חיוך ולא במטרה לפגוע, ולא לחכות לתשובה שלה, לזרוק תנג ולהמשיך בשיחה עם שאר הקבוצה(למדתי בדרך הקשה).

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    מדריך מושקע מאוד, תודה (:
    עוד כמה דברים שכדאי לחדד וראיתי שלא כתבת:
    שימוש נוסף של הנג זה disarm the obstacles- זה גורם לשאר האנשים בקבוצה לחשוב שאתה אשכרה לא מתחיל איתה, וכך ההיענות שלהם תהיה יותר גדולה כשתרצה לעשות move לtarget.
    והכי חשוב נג אומרים עם חיוך ולא במטרה לפגוע, ולא לחכות לתשובה שלה, לזרוק תנג ולהמשיך בשיחה עם שאר הקבוצה(למדתי בדרך הקשה).
    כתבתי על זה בקטנה ת'אמת הנה אני מצטט " (עובד מעולה בתוך קבוצות כאשר אתה שולח DHV SPIKES לשאר הקבוצה) "
    אולי אני ארחיב על זה מעט

כתבתי על זה שאומרים את זה לא בשביל לפגוע ולא להיות אכזרי אלא בחיוך ובצחוק .
    בקשר לזה שלא מחכים לתשובה,זה לא תמיד נכון,כי יש נגים שאתה צריך לחכות לתשובה שלה ואז לתת את הנג (למשל כמו הנג המפורסם ,ציפורניים יפות,הן אמיתיות ? אה לא ? טוב נו הם עדיין נחמדות )
    אם התכוונת לזה שאחרי הנג עצמו (ממש הנג ולא השאלה לפניו) צריך להמשיך את השיחה ולא להיתקע על הנג ,אתה צודק =]

מעולה מעולה מעולה...
    סיכום טוב של החומר. חבל שלא כתבת אותו לפני חודשיים שלושה... היה עוזר לי מלא, אבל איך אומרים את זה... מה שלא הורג אותך מחשל אותך.
    אנשים ככלל אוהבים לקבל מחמאות ולא אוהבים העלבות (משום מה...) אפילו הקטנות שביותר, ולמרות זאת אומן פיתוי צריך לדעת להשתמש בשניהם כדי לאזן את הערך שלו מול הערך של המטרה... סך הכול מדובר בעניין של איזון. ברגע שיש איזון בינכם אפשר להמשיך הלאה במערכת היחסים.
    אגב, לגבי זה שלא כדאי להשתמש בנגים אחרי a2 לדעתי זה לא מדויק... יש בחורות שאוהבות לבחון גברים, ויצא לי להפגש עם אחת שהמשיכה מדי פעם לרדת עלי למרות כל המחמאות והIOIים שקיבלתי ממנה, אוהבת להיות בשליטה כזאתי... זה קורה, ונגים זאת אחת הדרכים להתמודד איתן ובצורה עדינה.

אבל מאמר מעולה... הסברת בצורה טובה מאוד את הנושא הזה, שהוא מאוד חשוב בפיקאפ.
    תודה [=

מאמר מעולה, תודה רבה (:
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    מעולה מעולה מעולה...
    סיכום טוב של החומר. חבל שלא כתבת אותו לפני חודשיים שלושה... היה עוזר לי מלא, אבל איך אומרים את זה... מה שלא הורג אותך מחשל אותך.
    אנשים ככלל אוהבים לקבל מחמאות ולא אוהבים העלבות (משום מה...) אפילו הקטנות שביותר, ולמרות זאת אומן פיתוי צריך לדעת להשתמש בשניהם כדי לאזן את הערך שלו מול הערך של המטרה... סך הכול מדובר בעניין של איזון. ברגע שיש איזון בינכם אפשר להמשיך הלאה במערכת היחסים.
    אגב, לגבי זה שלא כדאי להשתמש בנגים אחרי a2 לדעתי זה לא מדויק... יש בחורות שאוהבות לבחון גברים, ויצא לי להפגש עם אחת שהמשיכה מדי פעם לרדת עלי למרות כל המחמאות והIOIים שקיבלתי ממנה, אוהבת להיות בשליטה כזאתי... זה קורה, ונגים זאת אחת הדרכים להתמודד איתן ובצורה עדינה.

אבל מאמר מעולה... הסברת בצורה טובה מאוד את הנושא הזה, שהוא מאוד חשוב בפיקאפ.
    תודה [=
    בקשר ל A2 ,זה נורא בצורה כללית והרי תמיד יש בחורות יוצאות מן הכלל.
    למשל לפני 10 דקות הייתה לי שיחה עם בחורה שכבר ידוע לי שיש משיכה,היא כל הזמן זורקת לי מחמאות ואפילו דיברנו על זה קצת...
    היא כל הזמן מנסה לשלוח לי נגים (ולא מצליח לה כי היא כל כך נרגשת כשהיא איתי בשיחה ואני שם אותה במצבי לחץ) אז אני אומר לה "טוב תקשיבי ,לא הולך לך,תגידי לי שאת מתה עליי וזהו תסגרי עיניין"
    היא לא ענתה במשך כמה שניות
    אז אמרתי "טוב אני אתחיל ,יא ביישנית ...אני מת עלייך ,עכשיו תורך"
    היא "לא רוצה"

אמרתי לה "רואה ,כל הזמן מנסה להציק לי,בגלל זה את תמיד יוצאת זונה קטנה"
    היא רק אמרה לי חוצפן ובסוף המשיכה לתת לי מחמאות...בקיצור,צריך נורא לדעת לאזן

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    24

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בקשר ל A2 ,זה נורא בצורה כללית והרי תמיד יש בחורות יוצאות מן הכלל.
    למשל לפני 10 דקות הייתה לי שיחה עם בחורה שכבר ידוע לי שיש משיכה,היא כל הזמן זורקת לי מחמאות ואפילו דיברנו על זה קצת...
    היא כל הזמן מנסה לשלוח לי נגים (ולא מצליח לה כי היא כל כך נרגשת כשהיא איתי בשיחה ואני שם אותה במצבי לחץ) אז אני אומר לה "טוב תקשיבי ,לא הולך לך,תגידי לי שאת מתה עליי וזהו תסגרי עיניין"
    היא לא ענתה במשך כמה שניות
    אז אמרתי "טוב אני אתחיל ,יא ביישנית ...אני מת עלייך ,עכשיו תורך"
    היא "לא רוצה"

אמרתי לה "רואה ,כל הזמן מנסה להציק לי,בגלל זה את תמיד יוצאת זונה קטנה"
    היא רק אמרה לי חוצפן ובסוף המשיכה לתת לי מחמאות...בקיצור,צריך נורא לדעת לאזן
    חחחח קראת לה זונה ?
    לא קצת מוגזם ? (זה היה פנים מול פנים או במחשב ?)

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אוהב להמשיך עם הנגים גם אחרי IOIים, ברור שתלוי בבחורה... אבל אני פשוט אוהב נגים, וגם במערכת יחסים לדעתי צריך להשתמש בזה לצחוק ברור...
    ואחלה מאמר.
    וברור שלא להגזים, הכל בפרופורציה.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי w2w2 צפיה בהודעה
    חחחח קראת לה זונה ?
    לא קצת מוגזם ? (זה היה פנים מול פנים או במחשב ?)
    בטלפון.
    וזה לא מוגזם כי אמרתי את זה בצחוק,זה היה דיי ברור שלא באתי להעליב אותה אלא התלוננתי על ההתנהגות שלה

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

תותח סנופקין.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני משתמש בנגים בעיקר על סנוביות או כאלה שאני רוצה להוריד להן תאגו. עובד פלאים.

בכללי אני מעדיף טיזינג ועקיצות יותר קלות מאשר דברים כמו שרשמת באשכול הזה, אני עושה את זה בצורה הכי טבעית שיש (עוד לפני שידעתי מזה).
    כי את זה אפשר לעשות בכל שלב. חח

אה ויש משו שאנלא אוהב בכל קהילת הפיתוי. להרבה מהם יש נטיה לזרוק נגים לא קשורים בצורה שהם פשוט לא מאמינים בהם.
    כלומר, בא איזה אחד די מתחיל בתחום שלא ממש משדר את ה"אני לא באמת צריך אתכן, אתן רק משעשעות אותי" וזורק איזה נג מאולץ...ראיתי את זה מהצד וזה פשוט מסריח.
    בסופו של דבר מה שיוצא לו מזה זה גול עצמי והוא מקבל IOD במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עף מהסט.

אם אין לכם נג שמתאים למצב, אל תתנו נג. תהיו עצמכם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-07-2010 בשעה 05:01.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני משתמש בנגים בעיקר על סנוביות או כאלה שאני רוצה להוריד להן תאגו. עובד פלאים.

בכללי אני מעדיף טיזינג ועקיצות יותר קלות מאשר דברים כמו שרשמת באשכול הזה, אני עושה את זה בצורה הכי טבעית שיש (עוד לפני שידעתי מזה).
    כי את זה אפשר לעשות בכל שלב. חח

אה ויש משו שאנלא אוהב בכל קהילת הפיתוי. להרבה מהם יש נטיה לזרוק נגים לא קשורים בצורה שהם פשוט לא מאמינים בהם.
    כלומר, בא איזה אחד די מתחיל בתחום שלא ממש משדר את ה"אני לא באמת צריך אתכן, אתן רק משעשעות אותי" וזורק איזה נג מאולץ...ראיתי את זה מהצד וזה פשוט מסריח.
    בסופו של דבר מה שיוצא לו מזה זה גול עצמי והוא מקבל IOD במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עף מהסט.

אם אין לכם נג שמתאים למצב, אל תתנו נג. תהיו עצמכם.
    או שתיקחו שיטה קצת אחרת, אני חושב שנג צריך להגיע בתור עונש על התנהגות שאנחנו לא רוצים לעודד. בתור כלל אצבע אם אתם חייבים לעקוץ אותה על התנהגות לא טובה, תתנהגו אליה כמו לאחיין\אחיינית שלכם. עובד תמיד.

"כדאי שתפסיקי להשתמש במילים המלוכלכות האלה כי אני אגיד לאמא..." עם חיוך קטן.
    או עוד משהו שרציתי לנסות בזמן האחרון ולא יצא לי זה לקרוא לה בשם משפחה שלה. "כהן, את רוצה לשטוף את הפה במים וסבון?"

במקום נג במובן היותר קלאסי של המילה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,758 | הודעות: 8,150,340 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect