קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 18:30
  2. [עזרה] שתי סיטואציות (18)
    על ידי creati בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-10-2010, 16:20
  3. [בעיה] שתי בעיות ושאלה
    על ידי CoolLight בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 20:39
  4. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 03:28
  5. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

שתי סיטואציות ושאלה על מאמר שקיבלתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל שתי סיטואציות ושאלה על מאמר שקיבלתי

1. כשהמטרה שואלת אותי אם איזה בחור אחד שהיא ראתה הוא סקסי.... מה לענות?
    2.כשמישהי יותר מידיי כנה ובמקום להתקרב אלי היא שואלת אותי למה התרחקתי מה לענות?
    3. קיבלתי מאמר למייל מאיזה שהיא חברה (לא יודע אם מותר לציין שמות בכל מקרה אני לא מציין אם צריך קרדיט אז להודיע)
    והנה קטע ממנו:

"אם הגעת להזדמנות (להגיע לסקס) ולא ניצלת את ההזדמנות הבחורה תרגיש שפגעת
    בנשיות שלה, היא תרגיש שאולי משהו לא בסדר איתה אבל היא לא רוצה
    לחשוב שאולי היא לא מספיק מושכת, אז היא תשליך זאת עליך. היא תגיד,
    הוא כנראה לא מספיק גבר, אולי אין לו מספיק ניסיון, אולי הוא לא מה שאני צריכה."

בעצם מהקטע הזה ומשאר המאמר הבנתי שאם אני מגיע למצב שאני יכול לשכב עם מישהי אבל אני לא שוכב איתה בעצם זה הרס לי איתה כי היא נפגעה מזה שלא שכבתי איתה והיא תרד ממני ותלך לחפש גבר אחר...

אז האם זה נכון? בגילאי נוער זה נכון או לא נכון?
    זה אומר שעכשיו כל פעם שאני מתמזמז עם מישהי ואני לא אשכב איתה אז זהו אין לי יותר כלום איתה?

כל זה נשמע לי הזוי אבל בגלל שיש כאן אנשים שמבינים עניין אני שואל..

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זה נכון אך רק בחלק מהמקרים! כמו שבחלק מהמקרים זה פועל בדיוק הפוך - הבחורה חושבת שהיא לא מספיק משוכת אותך ושאתה משהו מיוחד שלא נמשך בקלות אז היא עוד יותר מתאמצת בשביל שתשכיב אותה ואפילו מתחילה להתחנף אליך, "לשרת אותך" וללטף לך את האגו, הכל רק בשביל שתסכים סוף סוף לשכב איתה.

ואל תיקח שום מאמר כתורה מסיני... אלה שכתבו את המאמר הזה לא עברו תואר ראשון או שני באומנות הפיתוי והמון מהמאמרים בכלל לא יהוו חלק בחיים שלך אלא רק במקרים ספציפיים מאוד.. (וגם הם נדירים).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-12-2010 בשעה 17:03.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אם בחורה מראה לך IOI's ואתה לא מתקדם מינית, אז פספסת אותה( לאו דווקא לסקס, גם לנשיקה). כמו שמיסטרי אומר: יש חלון. והחלון נפתח, וכמו שהוא נפתח הוא גם נסגר, אז כדי שתקפוץ פנימה כל עוד הוא פתוח.
    פירוש: אל תפחד להתקדם מינית כשהיא מראה לך IOIים, אחרת החלון יסגר.

אם היא מראה לך שהיא ממש רוצה סקס, לך על סקס. אחרת אתה תבאס אותה. אם אתה חושב שיהיה LMR, מותר לך לחכות כמה שעות ובנתיים להמשיך לבנות נוחות.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 07-12-2010 בשעה 17:16.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

1. תענה שכן, הבחור סקסי - היא מנסה לגרום לך לראות שהיא מעוניינת בו, אל תתרגש מזה - אתה יכל אפילו להוסיף "הוא מתאים לך בול".
    2. אם היא שואלת אותך למה התרחקת אתה צריך להראות לה שזה כאילו היה במקרה ושאתה לא שמת לב שהתרחקת - שלא יורגש שהרחוק שאתה עושה לה זה משהו מכוון, ככה אתה מאלף אותה והיא רואה שכשהיא לא מתנהגת טוב אתה פתאום נהיה קצת קר - (רחוק) וכשהיא כן מתנהגת טוב אתה מחזיר לה - (קרוב).
    אבל אם היא שואלת אותך "למה התרחקת" או משהו כזה, תגיד משהו כמו: "מה נהייתי קריר אלייך? אה סתם פשוט נזכרתי באיזה משהו שקצת מתריד אותי" - ומיד אחרי זה תוסיף איזה סימן ענייון ותחזור לדבר איתה.
    את הדבר הזה אתה צריך לעשות כל פעם שהיא מתנהגת לא טוב - ככה כמו כלבה מאולפת היא מבינה שכדאי לה להתנהג טוב איתך כי אתה מחזיר "טוב" בחזרה וההיפך.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 07-12-2010 בשעה 17:53.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

1. תענה שכן, הבחור סקסי - היא מנסה לגרום לך לראות שהיא מעוניינת בו, אל תתרגש מזה - אתה יכל אפילו להוסיף "הוא מתאים לך בול".
    מה שאני נוהג לעשות במקרים שהבחורה מפגינה תשומת לב לגבר שעובר מולנו או נמצא במרחק כלשהו מאיתנו זה:

היא - "רואה את הבחור שם? איזה חתיך הוא אה..? יותר ממך!".
    אני - "זה שמדבר כמו ערס? ראסמי הוא באמת חתיך, יאלה בואי אני אכיר ביניכם.. באמת הגיע הזמן שיהיה לך חבר!!"

לוקח לה את היד וכנראה שהיא תעצור אותי, תהיה אדומה ותצעק עלי "לא עזוב נו פאדיחות!!!" ותבין שזה לא משתלם לדבר על גברים אחרים כשהיא איתי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-12-2010 בשעה 17:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה שאני נוהג לעשות במקרים שהבחורה מפגינה תשומת לב לגבר שעובר מולנו או נמצא במרחק כלשהו מאיתנו זה:

היא - "רואה את הבחור שם? איזה חתיך הוא אה..? יותר ממך!".
    אני - "זה שמדבר כמו ערס? ראסמי הוא באמת חתיך, יאלה בואי אני אכיר ביניכם.. באמת הגיע הזמן שיהיה לך חבר!!"

לוקח לה את היד וכנראה שהיא תעצור אותי, תהיה אדומה ותצעק עלי "לא עזוב נו פאדיחות!!!" ותבין שזה לא משתלם לדבר על גברים אחרים כשהיא איתי.
    תודה על התגובות..... ואחלה תמונה יש לך עד היום כל הזמן ראיתי אותה ולא שמתי לב מה מיוחד בה רק עכשיו הסתכלתי טיפה קרוב חחח

1-כשאין לך מה להגיד שתוק! ! תחייך בקטנה ושתוק! ! כמובן תסתכל לה בעיניים ולא לעשות איזה פצוף מבואס/אחר תן לה להתחיל להסביר את עצמה היא כבר תמשיך משם תן לה להרגיש רע על זה שהיא מנסה לשבור איתך ראפור, אל תקח קשה מה שהיא עושה באותו רגע או כמה היא כועסת זה בגלל המתח שנבנה כמובן אתה יכול להתקרב עם הראש לכיוון הפנים שלה מה שיוצר מתח מיני מה שישר הופך אותך להרבה יותר מושך מהבחור ההוא זה כאילו היא אמרה לך "אני לא בקטע" ואתה יודע שזה שטויות אז אתה מתקרב עם הראש יוצר מתח מיני ומראה על בטחון
    אם אתה רוצה לענות תענה כן אני יודע
    2-אני מאמין בתמיד ליהיות כנה זה למה אם אתה בקטע שלה תקדם עניינים
    היא:למה התרחקת ממני?
    אתה:צודקת אנחנו צריכים להשלים פערים ותקבע פגישה או שתבודד אותה
    3-זה נכון ולא נכון כעיקרון אני מאמין שלהתקדם עם מישהי מינית וליצור מצבים מיניים יוצרים משיכה ולכן ככל שתתקדם יותר מהר ככה המשיכה אליך תיהיה יותר גדולה וחזקה
    זה בדוק אם אתה ממזמז מישהי ואתה לא מזיין אותה בזבזת את הזמן יכלת לזיין אותה חבל :/
    נערך לאחרונה על ידי gomn; 07-12-2010 בשעה 19:33.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect