יש אפשרות להעביר וינדוס מכונן לכונן? שהם לא על אותו דיסק קשיח
יש אפשרות להעביר וינדוס מכונן לכונן? שהם לא על אותו דיסק קשיח
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא בלי שהכל יפסיק לעבוד.
מאיזו סיבה אתה רוצה להעביר?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם זאת מערכת הפעלה של WIN7 אתה בקלות יכול לעשות אימג' של המערכת ולהעביר אותה לאיזה דיסק קשיח אחר שתרצה בלי בעיות ובלי תקלות אבל אם זה XP יש מצב לבעיות אבל לא תמיד.
בהצלחה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אני ממליץ על HIREN'S BOOT CD ואז אתה בוחר בתוכנה הנוחה לך או GHOST או ACRONIS ומבצע את ההעתקה מדיסק לדיסק בצורה מושלמת.
אבל בכל מצב צריך לשים לב תמיד הדיסק הראשון שנתבקש לבחור הוא יהיה המקור והדיסק השני הוא ההעתק כלומר בהתחלה אנחנו נישאל מאיפה להעתיק ואז אנחנו בוחרים בדיסק עם המידע המקורי ואח"כ אנחנו נישאל לאן להעתיק ואז בוחרים בדיסק שאליו אנחנו רוצים שהמידע יועתק יש מבין?! זה חשוב מאוד!
דבר חשוב נוסף ב GHOST אתה צריך לבחור באופציה של LOCAL>DISK>TO DISK במידה ואין לך מחיצות על הדיסקים והדיסק שאליו אתה מעתיק את המידע נקי ממידע חשוב שיש לך בעיה לאבד אותו.
אם יש לך מחיצות ואתה רוצה להעתיק רק את המחיצות כלומר מחיצת מערכת הפעלה למחיצה מוכנה בדיסק השני שמיועדת למערכת ההפעלה אתה צריך לבחור ב LOCAL>PARTITION>TO PARTITION לא לשכוח רק כשמכינים מחיצה למערכת ההפעלה בדיסק השני חייבים להגדיר אותה כפעילה (ACTIVE) אחרת המערכת הפעלה לא תעבוד!
וגם במחיצה למחיצה אתה צריך לבחור את המחיצה שממנה אתה מעתיק את המידע ראשונה ואת המחיצה שאליה אתה רוצה להעתיק את המידע שנייה לא להתבלבל כל בילבול כזה גורם לאבד את כל המידע בשניות ואין אפשרות לתקן זאת בקלות כי ברגע שמאשרים הכל נמחק במחיצת היעד!
בקיצור אני צריך לעשות מדריך לזה בצורה יסודית אם תרצה לחכות למדריך ווידאו בעניין תמתין אם לא לך על פי ההוראות שלי כאן.
חוץ מזה בתוכנה ACRONIS יש הרבה יותר פרטים לדעתי יהיה לך יותר קל עם GHOST אבל זאת רק דעתי יכול להיות שהממשק הגרפי של ACRONIS יהיה לך יותר מאיר עיניים בעבודה.
ואחי תעשה לי טובה בכל מקרה שאתה מתעסק עם התוכנות האלו אתה חייב אבל חייב לקרוא אנגלית בצורה יסודית את כל ההוראות והשאלות והכותרות ומה לא אחרת זה אסון מבחינתך זה מובן?!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
כי זה לא מעתיק את כל הגדרות המחיצה אלא רק את תמונת המערכת בלבד משמע קבצים.
בשיטה שהראיתי זה עובד פרפקט מניסיון בלי בעיות.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הוא כולל אבל הגדרות פיזיות של הדיסק הוא לא כולל עד כמה שיצא לי להתעמק בו.
בכל מקרה אני לא עושה את זה עם הכלי הזה למרות שיכול להיות שהוא כן יעבוד אבל מניסיון אני מעדיף את התוכנות היעודיות והוותיקות.
ואתה יודע מה אני אנסה לעבוד איתו ולבדוק את העניין יותר לעומק.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!