קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך לענג גבר...גברים מגלים מה עושה להם טוב|18+
    על ידי saidclean בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 20:52
  2. [פרסום]מדריך איך להתמודד עם החום !
    על ידי ShaharCohenTC בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 13:22
  3. [יעוץ] איך להתמודד עם ערסים?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 19:29
  4. [מידע] יתושים זה דבר מסוכן, הנה כמה עצות איך להתמודד עם זה
    על ידי אתריסט בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-04-2010, 21:59
  5. איך להתמודד מול דואר זבל ?
    על ידי SWISHY בפורום רץ במייל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 11:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

AMOG – איך להתמודד עם גברים אחרים

משתמש מתחיל האוואטר של LoveKing
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ברירת מחדל AMOG – איך להתמודד עם גברים אחרים

שמתי לב שהרבה אנשים לא יודעים כיצד להתמודד עם גברים אחרים, ובכללי די מזניחים פה את הקטע של AMOG. אז החלטתי לכתוב לכם מאמר בנושא.
    אז אם פתחתם סט, ופתאום בא בחור אחר וגנב לכם את הבחורה... במדריך הנ"ל אני הולך ללמד אתכם כיצד להתמודד עם גברים אחרים.

מה זה AMOG?

AMOG=Alpha Male Of The Group
    או
    Alpha Male Other Guy
    תרגום: הגבר האלפא של הקבוצה, או גבר אלפא אחר.

הקדמה:
    דמיינו שני איילים זכרים בטבע. הם מסתכלים זה על זה, לשניהם יש מבט של להט בעיניים. הם תוקפים אחד את השני, הקרניים שלהם ננעלות. הם דוחפים בחוזקה זה את זה, עד שלאחד מהם נגמר הכוח.
    האייל החלש נופל, כולו מרגיש מושפל.
    איילה נקבה רואה את הקרב ומתרשמת מביצועי האייל המנצח. היא מרגישה בכל גופה משיכה אליו ומעוניינת להזדווג איתו. האייל המנצח רואה אותה מרחוק, רץ אליה, ושניהם מזדווגים.
    האייל המפסיד נשאר שוכב על הרצפה, לבדו. הוא הפסיד גם את הכבוד שלו, וגם את האיילה.

כמו האיילים, כך פועלים המון בעלי חיים אחרים וגם אנחנו בני האדם.
    נשים בוחנות את הדומיננטיות שלנו ואת ההתנהגות שלנו עם גברים אחרים. הגבר הדומיננטי יותר, הוא הגבר אליו הן מרגישות יותר משיכה. זה לא משהו שהן יכולות לשלוט בו, זו פשוט הרגשה שקורית ברגע בו היא חשה דומיננטיות מצד הגבר.(הסיבה האבולוציונית לכך, היא שנשים הרבה יותר בטוחות אצל גבר שיכול לספק להן הגנה).

אל דאגה, אנחנו בני האדם יצורים אינטליגנטיים. אתה לא צריך ללכת מכות עם גבר אחר על מנת להפגין דומנניטיות. בזמן שאנחנו הגברים מדברים זה עם זה, אנו בוחנים את הדומיננטיות אחד של השני באמצעות החלפת פריימים (לרוב באופן לא מודע).

לפני שאסביר איך להפגין דומיננטיות, חשוב שתבינו שעוינות היא לא הדרך.
    אם תגרמו לAMOG להרגיש עוינות או איום הוא יתנהג בהתאם, וזה כמובן עלול להוביל להתייחסות רעה כלפיכם ואפילו לאלימות מילולית או פיזית.
    לכן, המטרה שלנו היא להתיידד עם הAMOG ולגרום לו לאהוב אותנו.

הנה כמה טריקים שיעזרו לכם:

-שלחו נאגים לבנות. ככה אתם מפגינים חוסר התעניינות בבחורה, והגבר לא ירגיש מאוים מהנוכחות שלכם.

-תלמדו אותו טריק מגניב, בצורה מפרגנת, ככה הוא יאהב אתכם.

-תחמיאו לו עם פריים שבא לטובתו, ותגרמו לו לשחק לפי הפריים שלכם. דוגמא:
    אתה לבחורה: "תאמיני לי הבחור הזה גבר. צריך הרבה אומץ כדי ללכת עם חולצה כזאת"
    הבחור לך: "תודה אחי. קניתי אותה בXZY היא עלתה לי 700 שקל."

-דברו טיפה יותר חזק ממנו, זה מראה על דומיננטיות. (אך שלא יראה כאילו שאתם מתאמצים לדבר חזק יותר ממנו, אחרת זה ישדר את ההפך.)

-כמה דקות לאחר שאתם פותחים סט, תגידו לבנות "איזה עלוב זה כמישהו בא ומנסה להתחיל עם בנות עם משפט כמו ... (משפט פתיחה נפוץ כלשהו)". כשגבר יבוא ויגיד להם את המשפט הזה, הוא אוטומטית יצא עלוב (כי זה הפריים ששמתם) והבנות יצחקו עליו.

-קינו. גבר דומיננטי הוא גבר שלא מפחד ממגע. תגעו גם בבחור וגם בבחורה.

-במידה והAMOG נוגע בכם על מנת להפגין דומיננטיות, אמרו לו "מצטער אחי אני לא בקטע". (באופן הומוריסטי כמובן).

-תראו לו שאתם דואגים לו. הוא יאהב אתכם. דוגמא:
    אתם: "אחי, בוא איתי אחר כך לבר, חבר שלי ברמן הוא יסדר לך צ'ייסר בחינם"
    הוא: "וואו, תודה רבה אחי!".

-במידה והוא מתנהג אליכם בגסות, תראו לו שיש לכם ביטחון עצמי גבוהה ואתם לא מתרגשים ממנו.דוגמא:
    הוא: "אתה מוזר"
    אתם: "סבבה אחי."

-כשאתם רואים סט בו יש בחור, קודם כל תיגשו אליו ותתיידדו איתו. לאחר מכן תבקשו שיעשה לכם היכרות עם הבנות. זה עדיף מלהתחיל לדבר עם הבנות ולגרום לבחור להרגיש שאתה מנסה לקחת לו את הבנות.

-במידה והבחור מרגיש מאוויים מסיבה כלשהי, ובא אליכם בגישה של "ללכת מכות", פשוט עזבו את הסט הזה. לא משנה אם הוא חלש או חזק, אל תתדרדרו ותתחילו לריב איתו, זה לא שווה את זה.

-אם מתברר לכם שהבחור בסט הוא חבר של הבחורה/מאוהב בה/ארוסה /בעלה, אז פשוט תעזבו אותם בשקט. זה בסדר להתיידד איתם, אבל אל תנסו לקחת לו את הבחורה. תחשבו איך הייתם מרגישים אם הייתה מישהי שהיא כל עולמכם ופתאום היה בא מישהו ולוקח אותה.
    אנחנו אמני פיתוי, אנחנו יכולים להשיג בנות אחרות בקלות .

זכרו, ככל שתפגינו יותר דומיננטיות, הבחורה תיתן לכם IOI יותר מלבחור השני. לאחר מספר דקות היא תתרכז רק בכם ובכלל לא תשים עליו.
    בנוסף, אומנם אומנות הפיתוי מעסקת בלהשיג בנות, אך על הדרך אתם יכולים להכיר המון בנים. זרמו עם זה ותיהנו עם זה. יכול להיות שגבר שתכירו היום יהיה חבר שלכם ובהמשך גם יעזור לכם להכיר הרבה בנות.

שיהיה בהצלחה, תראו להם מי הגבר פה!
    LoveKing.
    נערך לאחרונה על ידי LoveKing; 11-05-2011 בשעה 02:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

פשש מאמר ממש טוב אהבתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי LoveKing צפיה בהודעה

-תלמדו אותו טריק מגניב, בצורה מפרגנת, ככה הוא יאהב אתכם.

-תחמיאו לו עם פריים שבא לטובתו, ותגרמו לו לשחק לפי הפריים שלכם. דוגמא:
    אתה לבחורה: "תאמיני לי הבחור הזה גבר. צריך הרבה אומץ כדי ללכת עם חולצה כזאת"
    הבחור לך: "תודה אחי. קניתי אותה בXZY היא עלתה לי 700 שקל."

-תראו לו שאתם דואגים לו. הוא יאהב אתכם. דוגמא:
    אתם: "אחי, בוא איתי אחר כך לבר, חבר שלי ברמן הוא יסדר לך צ'ייסר בחינם"
    הוא: "וואו, תודה רבה אחי!".

.
    ובתכל'ס זה כל הקסם. פריים דומיניישן.

כל הכבוד, מאמר ממש ברמה
    נערך לאחרונה על ידי OmryH; 11-05-2011 בשעה 06:26.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מי שמנסה לאמג אתכם הוא לרוב AFC שמתוסכל מהחיים של עצמו. בכלל, כל המשחקי קקה האלה הם AFC שעושה אותם לAFC אחר.

אנשים שבאמת מזיינים ולא מזיינים תשכל, אף פעם לא מנסים לתפוס תחת ולנסות לאמג, ואם כן, זה אומר שאתם מתנהגים בטיפשות יתר ובאתם בגישה של כובע סניה.

בחיים שלי אף טבעי לא ניסה לבוא אלי ולאמג אותי או לקחת לי בנות. גם, לא יצא לי ללכת עם אף "זכר אלפא אחר" או טבעי או מנהיג של חבורה ראש בראש. מהסיבה הפשוטה שגם לי וגם לו לא חסר. וסביר להניח שאנחנו עושים סיבובים על אותה אחת. זה נכון שהם לא פראיירים ולא יתנו לכל חננה בננה להתגנב למעגל שלהם, אבל זה רק מה שאתה משדר.

מסקנה - אל תהיה AFC/כובע ולא יאמגו אותך. ומי שכן ינסה זה יהיה הבחור המתוסכל עם ההכי פחות ערך בקבוצה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-05-2011 בשעה 07:49.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מי שמנסה לאמג אתכם הוא לרוב AFC שמתוסכל מהחיים של עצמו. בכלל, כל המשחקי קקה האלה הם AFC שעושה אותם לAFC אחר.

אנשים שבאמת מזיינים ולא מזיינים תשכל, אף פעם לא מנסים לתפוס תחת ולנסות לאמג, ואם כן, זה אומר שאתם מתנהגים בטיפשות יתר ובאתם בגישה של כובע סניה.

בחיים שלי אף טבעי לא ניסה לבוא אלי ולאמג אותי או לקחת לי בנות. גם, לא יצא לי ללכת עם אף "זכר אלפא אחר" או טבעי או מנהיג של חבורה ראש בראש. מהסיבה הפשוטה שגם לי וגם לו לא חסר. וסביר להניח שאנחנו עושים סיבובים על אותה אחת. זה נכון שהם לא פראיירים ולא יתנו לכל חננה בננה להתגנב למעגל שלהם, אבל זה רק מה שאתה משדר.

מסקנה - אל תהיה AFC/כובע ולא יאמגו אותך. ומי שכן ינסה זה יהיה הבחור המתוסכל עם ההכי פחות ערך בקבוצה.
    רוב המאמר פה מדבר על איך לאמג אחרים,זאת אומרת,אם אתה רואה כוסית עם עוד מישהו,להיכנס,לבדוק אם הם לא ביחד,ואם לא...לקחת לו אותה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואוו אחלה מאמר, אימצתי !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect