קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] איך להתמודד עם הלחץ בבצפר
    על ידי -Flame- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-05-2011, 09:03
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-04-2011, 19:54
  3. [פרסום]מדריך איך להתמודד עם החום !
    על ידי ShaharCohenTC בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 13:22
  4. [מידע] יתושים זה דבר מסוכן, הנה כמה עצות איך להתמודד עם זה
    על ידי אתריסט בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-04-2010, 21:59
  5. איך להתמודד מול דואר זבל ?
    על ידי SWISHY בפורום רץ במייל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 11:17
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

איך להתמודד עם ערסים?

ברירת מחדל איך להתמודד עם ערסים?

שלום.. לא מזמן קרה לי מקרה די מפדח ואני לא יודע מה צריך לעשות במקרים כאלה בפעמים הבאות..

טיילתי עם כמה ידידות שלי ופתאום חמישה נערים שנראים קצת שיכורים אמרו לי לעצור ולהם להמשיך..
    עצרתי שאלתי מה הם רוצים ואחד מהם שכנראה חשב שהוא "המנהיג" בא אליי ואמר שאני אביא לו סיגריות...
    אני לא מעשן ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני משקר והביא לי סתירה חזקה לעורף... סבבה המשכתי ללכת והוא עוקב אחריי אומר שטויות ועושה פוזות ומידי פעם נותן כאפה...
    אמרתי לו להעיף תיד ואז הוא קרא לחברים שלו והביא לי כאפה חזקה.. הוא תפס לי תחולצה וניסה לקרוע אותה.. אז התחלתי לרוץ =S רדף אחריי והתייאש...

מה אני אמור לעשות אם זה קורה? מה אתם הייתם עושים אם חבורה של נערים בגילכם היתה נטפלת אליכם?..

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך אני מבין את המצב שלך וקצת מצטער בשבילך על המקרה.
    אז תראה דרך ההתמודדות שלך היא כזאת,כשאתה הולך לבד ברחוב ואתה רואה חבורה של ילדים תעבור מדרכה או משהו פשוט אל תלך בצד שלהם,אם הם פונים אליך תענה בהכי נחמד שאתה יכול ותקווה שתעבור את זה.
    עוד דרך התמודדות שאני מאמין שהיא לא בשבילך כי אתה מספר פה שחילקו לך כאפות על ימין ועל שמאל ולא הגבת אבל אני אתן לך את הדרך הזאת בכל מקרה ורק שתדע שאני לא מעודד לאלימות,מישהו שבא עושה עליך פוזות קח אבן או קרש פתח לו את הראש וכולם יברחו(זה מה שקורה לרוב) יראו שאתה לא פראייר.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    אז תראה דרך ההתמודדות שלך היא כזאת,כשאתה הולך לבד ברחוב ואתה רואה חבורה של ילדים תעבור מדרכה או משהו פשוט אל תלך בצד שלהם,אם הם פונים אליך תענה בהכי נחמד שאתה יכול ותקווה שתעבור את זה.
    עוד דרך התמודדות שאני מאמין שהיא לא בשבילך כי אתה מספר פה שחילקו לך כאפות על ימין ועל שמאל ולא הגבת אבל אני אתן לך את הדרך הזאת בכל מקרה ורק שתדע שאני לא מעודד לאלימות,מישהו שבא עושה עליך פוזות קח אבן או קרש פתח לו את הראש וכולם יברחו(זה מה שקורה לרוב) יראו שאתה לא פראייר.
    הוא פותח ל1 תראש 7 קופצים עליו.

חבר,תקשיב,עשית בשכל,אין לך מושג כמה מקרי רצח שומעים בחדשות על השטויות האלה של הערסים,תראה אתה לא צריך להאשים אותם,כי רוב הסיכויים שהם באים מבית כזה שההורים מקללים ומרביצים להם,חברה אין להם(אלא אם כן זה כונפה פרחה),ביצים אין להם אז על מי הם יוציאו את הכעס שלהם?
    אתה צריך לשכוח מהמקרה הזה,אם זה היה 1 על 1 עוד איכשהו הייתי אומר שתחזיר לו,אבל במקרה כזה ממשיכים ללכת ולא מתייחסים.
    יש בעולם הזה מה שנקרא קארמה,הם את שלהם עוד יקבלו,בין אם מישהו כמוך יתפרץ על אחד מהם וירה לו בראש,או שפשוט הם ירצחו מישהו וישבו בכלא כל החיים שלהם.
    אל תחיה בסרט שצריך תמיד להחזיר אחרת תהיה PUSSY,יש מקרים שצריך להבליג ולספוג את זה.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

בקשר לראשון, הם הסתובבו בדיוק על השביל היחיד שמוביל למקום שאליו הלכתי...
    אם הייתי מחזיר לו אולי הייתי מפרק אותו אבל חברים שלו היו שם...
    אם היו היה לבד הייתי מחזיר אבל 5 על אחד?..

עדיין לא עניתם. פעם הבאה פשוט לעשותא ותו דבר?! לברוח? ואם הם היו נטפלים לבנות?(אצליהם ראיתי שהם סתם עושים פוזותא אז לא היו נוגעים בבנות)...

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ואם לסבתא היו גלגלים.
    אם זה היה קורה,אתה היית יודע מה לעשות.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מציע לך להסתובב עם אנשים שנראים "מאיים" - מנסיון זה עוזר. כשאתם קבוצה של 5 אנשים כאלה, שום ערס לא יבוא אליכם.

יש את הקטע של לעשות נזק כבד לאחד מהם ובזמן הזה לברוח כי לדעתי יקח להם זמן להתאפס על עצמם (לתקוע לו משו לעיניים חזק חזק, לדפוק לו אבן בראש..אנאערף), לא ניסיתי את זה אבל כמה ידידות שלי שהוטרדו מינית ניסו.

זהו בעקרון חחח ואל תסתובב באיזורים שיש בהם ערסים במילא שם אין מה לחפש.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

[QUOTE=Tyler Durden;5673876]אני מציע לך להסתובב עם אנשים שנראים "מאיים" - מנסיון זה עוזר.
    QUOTE]
    אז כל החיים שלו שיסתובב עם אנשים שנראים "מאיים"?
    הוא צריך לדעת להתמודד עם זה לבד, יש דרכים.
    דרך ראשונה:
    במידה והוא בא אלייך ועושה פוזות, אל תדבר ואל תזרוק מילים
    ותשחק אותה גבר במיוחד אל תחייך לו בפנים.
    דרך שנייה:
    במידה והוא מבקש ממך סיגריות ואין לך, תגיד לו בנימוס וביפה
    "אין לי אחי", במידה והוא עושה פוזות תגיד לו רוצה לחפש עליי?
    אין לו שום סיבה להרביץ לך.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש משקיע
    it's just me
    האוואטר של ๖ۣۜAnton
    שם פרטי
    אנטון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ערסים זאת בעיה רצינית בימיינו!, ואני אישית מתמודד איתה ככה:
    דבר ראישון שהכי עוזר זה להכיר אנשים בעיר שלך, להיות בן אדם טוב אם כולם חבר של כולם בלי אוייבים ולדעת לדבר
    (לדבר זה הכי חשוב!)
    אם כבר אתה נפגש איתם ברחוב תבוא בגישה טובה ותדבר יפה, הערס: ''תביא סיגריה'' אתה: ''מצתער אחי אני לא מעשן'' הערס: ''מה אתה מזיין תשכל!, תביא סיגריה'' אתה: ''אחי באמא שלי אני לא מעשן/אין לי סיגריות'' ותוציא הכל מהכיסים אתה: ''תגיד יש מצב אני מכיר אותך?, אתה ניכאה לי מוכר'' הערס: ''יש מצב'' אתה: ''איך קוראים לך?'' הערס: ''יחיאל'' אתה: ''ואללה נעים מאוד לי אנטון'' והכל עם חיוך על הפנים ובגישה טוב!
    סתם שם שזרקתי ^^

ותאמת לי זה עזר באיזה מצב!

היה לי עוד מצב שהלכתי ללוות את ידידה שלי ואני והיא התישבנו לכמה דקות והתחלנו לדבר על כל מני דברים בקיצור ראינו שחבורה של שיכורים ערסים מתקרבים אלינו אז קמנו והתחלנו ללכת, אחד חסם לי תמעבר אני עברתי אותו והמשכתי ללכת ותאום אני מקבל בעיטה מאחורה אני מסתובב מסתכל אליו אומר לו ''מה אתה דפוק?'' הוא נתן לי עוד אחת ואמר ''למי אתה קוראה דפוק!?'' ידיה שלי היתערבה אמרה לי ''בוא נלך'' אני אני מסתכל מסביב ואומר לו ''פשש איזה גבר אתה חמישה על אחד ממש כבוד!!'' והמשכתי ללכת עד היום אני לא מבין איך יצאתי משם חי חח

יש לי עוד מצב שקרה לא מזמן והוא ממש חשוב אבל אני ממהר אז אחרי שאני יחזור אני יסביר לך יותר במפורט את הנקודה שלי...

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

אני לא יודע איך אתה מגדיר ערס.
    אבל אני בתור אחד שיושב עם חברים ומבקשים ממישהו סיגריה והוא יקח קרש וידפוק לחבר בראש.
    הדבר הבא שהוא יראה זה את האמבולנס שבא לקחת אותו.
    אז GeTALL, כדי שתחשוב קצת לפני שאתה מציע דברים כאלה.
    אל תשכח, יש חיים מאחורי המסך.
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    ואם לסבתא היו גלגלים.
    אם זה היה קורה,אתה היית יודע מה לעשות.
    הייתי שם לה מגנזיום

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoske צפיה בהודעה
    אני לא יודע איך אתה מגדיר ערס.
    אבל אני בתור אחד שיושב עם חברים ומבקשים ממישהו סיגריה והוא יקח קרש וידפוק לחבר בראש.
    הדבר הבא שהוא יראה זה את האמבולנס שבא לקחת אותו.
    אז GeTALL, כדי שתחשוב קצת לפני שאתה מציע דברים כאלה.
    אל תשכח, יש חיים מאחורי המסך.
    תראה,אני לא עודדתי כאן שום אלימות אני פשוט אומר שברוב המקרים יש את הילדה במבה האלה שעושים כביכול פוזות שהם ליד כל החברים שלהם אבל אם קצת תראה ביטחון ואיום הם ישימו את הזנב שלהם בין הרגליים ויסתובבו.
    הבן אדם ביקש פיתרון ואני הקצנתי,אם מישהו חושב שעודדתי אלימות או משהו אני מצטער וזה לא היה בכוונה.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

כמו שאמרו זה הכל עניין של לדעת איך לדבר ומה להגיד.
    אם תתחצף\תנסה לצאת גבר ותראה לערס שאתה לא מפחד ללכת איתו מכות הוא וחברים שלו יפתחו אותך.
    בוא אני אספר לך משהו שסיפרו לנו בבית ספר באיזו הרצאה אחת המרצה הלך למסיבה ובכניסה בסלקציה היו מלא אנשים ובלאגן ודחיפות וכו'. קיצר הוא עמד לאיזה אחד עם בקבוק בירה ביד כנראה היה שיכור, והמרצה כנראה נדחף עליו או משהו. הוא אמר סליחה. אם הוא לא היה אומר סליחה הוא היה מקבל תבקבוק הזה בראש.
    אחר כך הוא ראה את אותו הבחור דפק את זה למשהו אחר במסיבה או לא זוכר מה הוא עשה כבר.
    הקיצר צריך לדעת מה להגיד ולדבר יפה.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

שמע , אתה צריך להבליג , אבל עד גבול מסויים.
    פעם אחת תבליג , פעם שניה תזהיר (ואני אומר לך שהם יצחקו ממך אבל , אל תתייחס, פפשוט תמשיך ללכת), פעם שלישית תקרא לחברים.
    כי פשוט אין לדבר הזה סוף , ערסים זה ערסים , ואם הם יראו שאתה הדרך שלהם להשיג סגריות , אז למה לא?
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

טוב תראו נמנעתי מלהגיב את דעתי האמיתית אבל אני רואה פה שאתם סתם מכלילים כאן אנשים וזה ממש לא יפה כי אין שום קשר לאיך שב אדם נראה.אז בואו נסביר את זה ככה אחת ולתמיד!
    זה כמו שאני יגיד,כל הרוסים מעשנים,שותים ומשחיטים גנים ציבוריים.
    או שאני יגיד שכל האשכנזים קמצנים או המרוקאים עצבנים בקיצור הבנתם את הכוונה שלי.
    אני?עארס! אני מתלבש מותגים,לא מפחד מאף אחד,הולך עם צמידים שרשראות וכו' ואני אוהב את הבחורה השקטה כביכול בשביל "לשלוט" עליה.בחיים לא תראו אותי עושה קוצים,הולך עם גולד סטאר איך שלא קוראים לזה,הולך עם גופיות של ממץ.
    אבל מה שכן?אני מגדיר את עצמי כילד טוב,זה שאני עארס אני בחיים לא ילך להתחיל עם ילד שלא עשה לי כלום,בחיים אני לא יעשה פוזות על שום בן אדם שעבר,אתם יודעים למה?כי זה אני עצמי וזאת הפנימיות שלי וזה לא משנה אם אני עארס,פריק,סטייליסט או כל מה שתרצו זה פשוט לא משנה.
    מה שכן?אני בחיים לא יתן שידרכו לי על הכבוד,אני בחיים לא יצא פראייר או מושפל זה מה שכן ואני חושב שכל בן אדם לא רוצה סתם ככה לחטוף מכות או שישפילו אותו בפני כולם,על דברים כאלה אני לא מוכן לסלוח ואני נכנס בכל הכח בבן אדם שיעשה את זה,יש לי את החברים שלי יש לי את האנשים שלי אבל אני לא מדבר על זה לא עושה רעש ולא כלום,אני פשוט אני עצמי,ילד טוב שלא מתחיל עם אף אחד וברגע שיתחילו איתו זה לא יגמר בשקט.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 05-05-2010 בשעה 00:13.

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

טוב תראו נמנעתי מלהגיב את דעתי האמיתית אבל אני רואה פה שאתם סתם מכלילים כאן אנשים וזה ממש לא יפה כי אין שום קשר לאיך שב אדם נראה.אז בואו נסביר את זה ככה אחת ולתמיד!
    זה כמו שאני יגיד,כל הרוסים מעשנים,שותים ומשחיטים גנים ציבוריים.
    או שאני יגיד שכל האשכנזים קמצנים או המרוקאים עצבנים בקיצור הבנתם את הכוונה שלי.
    אני?עארס! אני מתלבש מותגים,לא מפחד מאף אחד,הולך עם צמידים שרשראות וכו' ואני אוהב את הבחורה השקטה כביכול בשביל "לשלוט" עליה.בחיים לא תראו אותי עושה קוצים,הולך עם גולד סטאר איך שלא קוראים לזה,הולך עם גופיות של ממץ.
    אבל מה שכן?אני מגדיר את עצמי כילד טוב,זה שאני עארס אני בחיים לא ילך להתחיל עם ילד שלא עשה לי כלום,בחיים אני לא יעשה פוזות על שום בן אדם שעבר,אתם יודעים למה?כי זה אני עצמי וזאת הפנימיות שלי וזה לא משנה אם אני עארס,פריק,סטייליסט או כל מה שתרצו זה פשוט לא משנה.
    מה שכן?אני בחיים לא יתן שידרכו לי על הכבוד,אני בחיים לא יצא פראייר או מושפל זה מה שכן ואני חושב שכל בן אדם לא רוצה סתם ככה לחטוף מכות או שישפילו אותו בפני כולם,על דברים כאלה אני לא מוכן לסלוח ואני נכנס בכל הכח בבן אדם שיעשה את זה,יש לי את החברים שלי יש לי את האנשים שלי אבל אני לא מדבר על זה לא עושה רעש ולא כלום,אני פשוט אני עצמי,ילד טוב שלא מתחיל עם אף אחד וברגע שיתחילו איתו זה לא יגמר בשקט.

אתה בכלל יודע מה זה ערס?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect