יש לי שתי שאלות
1.תמיד בסרטים יש את הגאון מחשבים של היחידה והוא יעני מציל את הטיל מהתפוצצות וכאלה
רציתי לדעת אם יש אותו דבר ביחידות קומנדו.
2.בן אדם עם משקפיים יהיה חייב לבקש חריג ליום סיירות?
מה זה משנה?
|
|
1. תכבה את הדיוידי ותשמור את הגיבורים הללו ליוצרי הסרטים.
יש הסמכות חבלה בצבא בכמה רמות- כולל נטרול מטענים/ פיצוץ מבוקר שלהם (סוג של נטרול).
כל יחידה לפי הרמה המתאימה לה הרמות זה כמו רובאי אבל בשם שונה- פלס + מספר מעיד על רמת ההכשרה של הלוחם.
נראלי שאתה מתכוון להנדסה קרבית...
חח נראלי ראית יותר מדיי טלוויזיה.
טוב נו, אתה בן 12.
One Shot - One Kill
ליחידות קומנדו אין קשר לזה.
נכון שב- C.O.D וב- Battlefield הלוחמים יודעים איכשהו גם לפרוץ למחשבים ולנטרל טילים, אבל זה לא עובד ככה בעולם האמיתי.
גאוני מחשבים יש ביחידות מחשבים ולא ביחידות קומנדו.
ולגבי משקפיים, כן. אתה צריך לברר אם יש לך חריג, ואם כן אז לבקש יום סיירות באופן מיוחד.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
עוד דוגמא
שאתה רץ המשקפיים יכולים ליפול כל שניה ושאתה רץ תחת אש הדבר האחרון שאתה רוצה זה להתחיל לחפש את המשקפיים
דבר שני בקשר לעדשות מגע הן זקוקות לטיפול רציף ורגישות לכמויות אבק ושבירות
כלומר לוחם סיירת לא יתחיל באמצע לבנון לנקות את העדשות או יחשוב פעמים עם לקפוץ בגלל שהוא פוחד לשבור את העדשות הנוספות שיש לו בתיק
זה עדיין נחשב לליקוי ראייה לא משנה אם זה לקרוב או רחוק
ליקוי לרחוק = לא מזהה אם זה עץ או מחבל
לירוי לקרוב = לא מזהה בין התחמושת הרגילה לבין הנוטב לבין הח"ש
וואי וואי איזה קטע הזכרת לי.
חייל אמריקאי שהיה לו בעיות ראיה, והצבא לא איבחן אותו, לא שם לב בין נותב לבין תחמושת רגילה.
ונתנו לו משימה לתת חיפוי צלפי לכוחות אפגנים שהיו אמורים לכבוש כפר.
חמש שניות אחרי שהוא התחיל לירות, כל קלאצ'ניקוב שהיה באותו כפר כוון לכיוון שלו, והוא לא הבין למה.
עד שהוא שם לב שהוא משתמש בנוטב.
קיצר, אם יש לך משקפיים...עדיף לא לנסות לסכן את החיים שלך ושל אחרים בזה שתנסה להתקבל לסיירת.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 15-03-2011 בשעה 20:26.
One Shot - One Kill
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אפשר להגיע להמון מקומות עם משקפיים אל תדאג לגבי זה פשוט ביום סיירות אם תיהיה טוב ימינו אותך למקומות מסוימים.
יש לי חבר מהצוות עם מספר 5 ומשו... לא הייתי דואג...