קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] NLP- שינוי גדול בתהליך קצר
    על ידי yotamlevy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:36
  2. [ייעוץ] חוקיות בתחום ה NLP
    על ידי DochaStyle בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-10-2011, 19:57
  3. [מדריך] NLP - הגיע הזמן לפרקטיקה.
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-07-2011, 21:37
  4. [עזרה] מחפש ספרים על NLP של טוני רובינס ואחרים בעיברית או צרפתית להורדה
    על ידי TheMale בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-07-2011, 20:32
  5. [מאמר] שמעתי יותר מידי את המונח "NLP" בזמן האחרון, מה זה בדיוק?
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-05-2011, 17:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

NLP

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל NLP

קראתי איזה מאמר של סניה על NLP, וגם כמה מאמרים בגוגל שמצאתי, וקצת נאבדתי..
    זה באמת מעניין אותי אבל אני לא מוצא מה שאני מחפש, מה שכרגע מענין אותי בתחום זה על לדעת לקרא אנשים(לדוגמא שכשמשקרים אז האישונים גדלים בלא מודע), לדעת להבין אנשים יותר טוב, גם נשים וגם גברים, שמעתי על המושג "אוטומט" שאם אני עושה פעולה עם מישהו שזו פעולה רגילה שעושים בדרך כלל ובאמצע אני עושה משהו או אומר משהו אז זה נכנס לו לתת מודע ומשפיע, גם על המושג הזה מעניין אותי וגם היפנוזה, בקיצור לדעת להבין אנשים, לקרא אנשים, ולהשפיע עליהם. אני יודע שזה די כללי אבל מקווה שהסברתי את עצמי בערך
    פשוט כשחיפשתי בעצמי בגוגל מה שמצאתי זה איך להוריד אמונות מגבילות, איך להירפא מטראומות של העבר, דמיון מודרך(אני יודע שהדמיון מודרך קצת קשור למה שביקשתי למעלה אבל את זה אני כבר די יודע, אבל בכל מקרה אם יש משהו מאוד מעניין אני אשמח את תתנו) וכו'
    וחוץ מזה אני רוצה גם כמה מאמרים(או ספרים או סרטונים או דוגמאות וכו') או משהו שמקשרים NLP לפיקאפ, עם דוגמאות והסברים.
    גם פה בפורום אני מאמין שאמור להיות משהו אבל אני לא הכי בטוח מה מתאים, אז לפי התיאור שלי תוכלו להביא לי גם כמה מהלנקייה אם יש פה משהו מתאים.
    הכי חשוב שיהיו דוגמאות, מזה אני ממש מבין הכל.
    בכללי אני מעדיף בעברית אבל אם אין אז אין ברירה נסתדר גם עם אנגלית(הרי אם יש משהו מקצועי כנראה זה יהיה באנגלית)
    תודה רבה :]
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 05-03-2011 בשעה 18:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

1) לפי תיאור הרצון שלך, אתה לא רוצה ללמוד NLP, אתה רוצה ללמוד לקרוא אנשים, יש הבדל.

2) תבין, המטרה של NLP זה לגרום לאנשים להצליח, בשורה התחתונה.
    אלה שהמציאו את NLP בדקו אנשים מצליחנים, בדקו מה הם עושים, בדקו מהם ההרגלים שלהם, העתיקו את מה שהם עושים ופיתחו את זה! בין הייתר זה נוגע לתקשורת, קריאת אנשים, מצבים פיזיולוגים.. אך המטרה של כל זה היא אחת - להצליח! חלק מכנים את NLP "מדעי ההצלחה". בשל כך, אם מה שמעניין אותך זוהי תקשורת בין אישית וקריאת אנשים, גש לחקור נושאים אלו ועזוב כרגע את NLP מכיון שהוא מתייחס לנושאים הללו בין הייתר, כעוד פונקציות להצלחה.

3) אני מקווה לכתוב בעתיד מספר מקורות מידע בכל הקשור לקריאת אנשים אך זה לא החלק החזק שלי, אני משתמש בזה מפעם לפעם אבל בצורה אוטומטית ולא מודעת. יש לי חבר בגילי (חשוב להזכיר שהוא בגילי ולא איזה גורו כלשהו) שהתעניין בנושא של קריאת אנשים כבר כמה שנים והוא בהרבה יותר חזק ממני בתחום זה, אני אדבר איתו, אולי הוא יהיה נחמד ויפתח כאן פוסט על הנושא.

4) כרגע, המקורות היחדים בפורום אימון אישי המתקשרים ל-NLP הם אלה:
    5) בין הייתר, מבחינתי לפחות, הפורום הזה נועד לספק מידע איכותי בעברית במקום שנטרח לחרוש את האינטרנט וללמוד אנגלית בשביל לקבל מידע שמגיע לנו (או להירשם לקורסים ולשרוף אלפי שקלים במקום לגשת שנייה לאינטרנט ולקבל בדיוק את אותו המידע).

6) חשוב שתדע, NLP מאוד מתקשר לפורום הזה, אם יהיו כאן מספיק צדיקים שיפתחו מאמרים, פוסטים, סרטים וכו'
    אם יהיה ביקוש לנושא אני מתכוון לפתוח פינה שלמה בפני עצמה על NLP בלינקייה.

7) אם יש לך שאלות ספציפיות יותר על קריאת אנשים ושפת גוף, שאלנה ואעזור במידת האפשר
    (אנחנו לא בעלי מקצוע, בסך-הכל חבר'ה מתבגרים שאוהבים את התחומים הללו, אל תצפה לשיעורים מדהימים בכל הקשור לקריאת אנשים).

8) אני שמח שסוף כל סוף בן אדם טורח לפתוח פוסט ולכתוב את שאלותיו ורצונותיו, חזק ואמץ ידידי!
    זה עוד ישתלם לך!

9) שבוע טוב לכולנו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2011 בשעה 19:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

1) כן, אתה פחות או יותר צודק, לא רק לקרא אנשים, גם להשפיע עליהם, אבל גם טיפה NLP, לדוגמא הנה מאמר שמאוד עניין אותי http://www.trnlp.co.il/Site_ArticlesView.asp?id=84
    אבל כעיקרון מה שאני מחפש זה משהו בסגנון http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=11637376
    הוא נתן שם כמה דוגמאות ממש מעניינות ולמדתי הרבה וממש עשה לי חשק ללמוד עוד, לדוגמא בפיסקה 2 שהוא כתב על השקרים או הסיפורים שהוא כתב בפיסקות 8,9,10, זה דוגמא למה שאני באמת רוצה ללמוד וגם בסוף שמה שהוא כתב על מה שהחבר שלו עשה שקיבל עודף 170 שקל במקום 20(לא שאני רוצה להפוך לשודד או משהו, זה פשוט באמת ממש מגניב ואפשר להשיג ככה דברים אחרים, כמובן בלי לפגוע באנשים, אפשר להשתמש בזה למטרות טובות ואפילו אם אני לא אשתמש בזה בכללי החומר מעניין.
    המאמר על "משהו עוגן?" קראתי לפניי משהו כמו שעתיים, מעניין, זה לא בדיוק מה שאני מחפש אבל זה באמת היה מעניין ואני אשתמש בזה
    בכל מקרה אני מבין שלא כל כך יש פה בפורום מידע על קריאת אנשים והשפעה עליהם אז אולי אתה יכול להפנות אותי למקור מסויים אם אתה מכיר?
    אולי מאמר/סדרת מאמרים כלשהי או אולי ספר אפילו, ואין בעיה שזה באנגלית, אני אצליח להסתדר, פשוט יש לי היום מוטיבציה בטרוף ואני מרגיש שאני חייב לדעת NLP כי זה פשוט גאונות ואנשים שיודעים את זה פשוט פותחים לעצמם כל כך הרבה בחיים וגם זה ממש מענין וגם אם יום אחד אני ארצה להשתלט על העולם אז שיהיה לי קצת ידע בסיסי

תודה רבה

(אני לא יודע אם מותר לפרסם פה לינקים לאתרים אחרים, אם אסור אז תצנזר לי ואני רק אעתיק את הדוגמאות של מה שהתכוונתי)
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 05-03-2011 בשעה 20:15.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וא נתן שם כמה דוגמאות ממש מעניינות ולמדתי הרבה וממש עשה לי חשק ללמוד עוד
    מעניין למה, אפשר לכתוב את מה שהרגשת גם כך - "הוא נתן שם דוגמאות ממש מעניינות שגירו אותי ללמוד על זה עוד ולהירשם לקורס הקרוב שלהם ועל הדרך לשרוף אלפיה או שתיים", כנראה שמשתמשים כאן ב-NLP בשביל למשוך לקוחות. תבין, באינטרנט ובספרים הכל נשמע יפה, מפוצץ, מדהים.. אם NLP היה במציאות כפי שהוא מתואר באינטרנט כל מי שהיה יודע אותו היה באמת יכול להשתלט על העולם כמו בינקי והמוח. צר לי לבשר לך שבמציאות זה ממש לא ככה, זה בהרבה יותר קשה לביצוע והתוצאות הן פשוטות יותר, המון משיטות ה-NLP אתה מבצע באופן לא מודע וללא שליטה. נכון, יש כמה טכניקות ממש חזקות כמו להפנט את הבן אדם או לגרום לבחורה לרצות אותך ע"י דיקלום של סיפור מסויים שהבחורה ממש נכנסת אליו וזה מעיר בה גירויים מיניים, סקרנות ועניין (זה של מילטון אריקסון אם אתה מכיר) אבל כל האנשים האלה שאתה שומע שהם עושים את זה לא באמת עושים את זה כל הזמן, לכל אחד שהם רוצים, זה כמו שנמרוד הראל צריך לעשות איזה 20 טייקים עד שהוא מוצא איזה אדם תמים שהטריק עובד עליו ממש טוב לעיני המצלמות, אותו הוא ישדר ואת הפשלות שלו הוא יעלים.

בשורה התחתונה, אם תנסה לבצע את הדברים הגראנדיוזים האלה במציאות - לא ילך לך!
    אתה צריך למצוא את הדברים הפשוטים יותר, הקלים, המעשיים בהתאם ליכולת שלך ורק לאחר שאתה מצליח לבצע אותם נסה לעלות רמה ולנסות דברים יותר מסובכים ו"מרשימים". תתחיל בעוגן, תתחיל לנסות NLP על עצמך, זה בהרבה יותר קל מלנסות להשפיע על אחרים. אם אתה רוצה להתפתח בכל הקשור ל-NLP, תתחיל בקטן ובמה שנמצא במעגל ההשפעה שלך, אחרי זה תתחיל לעלות בסולם של התחום.

אם אתה רוצה מקורות מידע על קריאת אנשים והשפעה עליהם לך לחנות הספרים הקרובה לביתך ושם אתה תמצא לא מעט כאלה, זאת לא בעיה. החוכמה והדבר היותר קשה זה להפוך את כל המידע הזה למשהו מעשי, ואני בטוח שגם אותם "תותחי-על" שכתבו את האותם מאמרים שהבאת לא מצליחים לעשות שימוש של 100% במידע הזה (ואני עדין). לדעתי אתה צירך לחסוך במידע ולהרבות בעשייה, קרא מאמר אחד, רק אחד! גש לבצע אותו עד תום, ברגע שאתה מאמין בכל מאודך שהצלחת לבצע אותו, עבור למאמר הבא שמעניין אותך (שים לב, התהליך הזה של הפיכת המאמר למשהו מעשי יכול לקחת חודשים, אל תמהר לשום מקום.. יש לך זמן).

אם אפשר לתת לך קו כללי הקשור לקריאת אנשים (שוב, אני לא מומחה ואפילו לא קרוב) - אתה יכול לקרוא אנשים עכשיו מצויין! השאלה מה אתה עושה לאחר שאתה קורא אותם.

זה פשוט והגיוני בהרבה יותר ממה שאתה חושב, לא צריך להיות מומחה בקריאת אנשים בשביל להבין את הדברים הבאים:

אדם המביט על הרצפה בלי לזוז או לדבר יותר מידי - כנראה שהמצב רוח שלו לא משהו.
    בן אדם ממהר ומחזיק שקית שבתוכה יש צ'יפס ובורגר - כנראה שהבן אדם ממש רעב.
    בחורה נוגעת בעצמה הרבה, משחקת בשיער ובידיים שלה - כנראה שהיא נירגשת או נבוכה לידך.

אני ידוע שמה שכתבתי עכשיו יכול להצחיק אותך ואפילו להרגיז מרוב הפשטות והטימטום אבל זה כל הרעיון!
    בשביל לקרוא בן אדם בצורה שתועיל לך אתה לא חייב להיות אומן בקריאת אנשים!
    באופן כללי נראה שאתה מחזיק במקורות ידע טובים, קרא אותם ותתנסה בהם, אני לא מתכוון להוסיף לך עוד מידע מיותר על מה שכבר קיים בראשך.

המון בהצלחה, תעדכן לעיתים קרובות מה קורה איתך, זה יהיה נחמד אם תשתף באיזה מאמר אתה משקיע והיכן אתה תקוע באותו המאמר, מה קשה לך? מה אינך מצליח לבצע מתוכו? אם תעשה זאת כאן בפורום זאת תהיה התפתחות גם לנו וגם לך ביחד! ודע לך שעדיפים השניים מהאחד, תמיד תוכל להתקדם מהר יותר כשאתה שואל ומשתף אחרים מאשר לבד, זה ידוע וזהו אחד הסודות להתעשרות, אגב.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2011 בשעה 21:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

nlp נושא שקרוב לליבי .
    יש לי כמה כלים לתת לך , הראשון הוא הספר של רוס ג'פריס - זה ספר על שימוש ב-NLP כמתודה של פיקאפ , באמת נושא מעניין .
    http://hotfile.com/dl/108850905/3544...ction.pdf.html

דבר שני , ואם הבנתי את הכיוון שאתה רוצה ללמוד אז אני מציע לך לראות חומרים של נמרוד הראל (שאני אישית מעריך אותו מאוד בתור אחד מאמני האשליה המובילים בעולם) .
    תראה את כל הפרקים שתמצא של "בלתי נתפס" , נמרוד הראל משתמש הרבה בסוגסטיות ובכלים פשוטים מאוד לכאורה שמביאים לתוצאות מדהימות , בניהם גם קצת nlp . ( אם יהיה ביקוש אני יעלה אותם ל-mu) .
    בנוסף , אני ממליץ לך ובערך לכל מי שחיי ומבין עברית לבקר באתר הבא , במקרה ( או שלא ) הוא גם של נמרוד הראל :
    http://www.powerofinfluence.co.il/
    הוא מציג שם דרכי שכנוע שרובנו משתמשים בהם ואפילו לא ידענו . באמת מדהים מה שאפשר לעשות עם החומר הזה .
    עוד חומר מסוים שיש לי מתחום ה-nlp בנושא יצירת מוטיבציה , זה לא יכול להזיק .
    http://hotfile.com/dl/108853087/38c6...53683.pdf.html

בנוסף , אני שולח לך בפרטי אתר מסוים (כי פה אסור לפרסם פורמים מתחרים .. ) שיתן לך הרבה הרבה מידע ואנשים שמבינים עניין בתחום ה-nlp ותוכל להתייעץ איתם על נושאים שונים.

מקווה שסייעתי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    nlp נושא שקרוב לליבי .

בנוסף , אני ממליץ לך ובערך לכל מי שחיי ומבין עברית לבקר באתר הבא , במקרה ( או שלא ) הוא גם של נמרוד הראל :
    http://www.powerofinfluence.co.il/
    http://hotfile.com/dl/108853087/38c6...53683.pdf.html

מקווה שסייעתי

חוק ההדדיות שמוזכר באתר זהו החוק החזק ביקום, לפחות לדעתי (ולדעתם של מספר בלתי מבוטל של מצליחנים רבים).
    העולם עצמו, ברמה הטבעית שלו, בנוי בצורה של נתינה וקבלה. אם תעקוף את החוקים, יכול להיות שלא תיענש כי המשטרה לא תתפוס אותך, אבל ישנם עוד מספר חוקים, מעבר לחוקי הכנסת, אלה הם חוקי החיים (שנבדקו מדעית, אין כאן אמירות באוויר) ואותם גם העבריין המתוחכם ביותר לעולם לא יצליח לעקוף!
    • תעבוד על אנשים - יעבדו עליך.
    • אם גנבת - יגנבו ממך.
    • אם הצלחת על חשבון מישהו אחר - יצליחו על חשבונך!
    • אם השתלטת על אחר וגרמת לו לעשות דברים שהוא לא רוצה בהם (ע"י NLP לדומה) - גם לך יצא לעשות דברים שלא תרצה בהם, אין פה חוכמות!

אם אתה יודע המון מידע על התפתחות אישית ושומר את המידע הזה לעצמך - לעולם לא תוכל להשתמש בו ולהפיק ממנו תועלת.
    זאת הסיבה העיקרית לכך שיזמתי לפתוח את הפורום הזה! אני גם מתכוון לכתוב על החוק הזה פוסט חגיגי בפני עצמו! וזאת הסיבה לפשלה הגדולה של כל אלה שרק קוראים, אוגרים ידע, שומרים אותו בסוד אך אף פעם לא מצליחים להשתמש בו, בגלל זה אני כמעט בכל פוסט כותב לכם - "תשתפו, תגיבו, תשאלו, תענו..." רק ככה תוכלו לקיים את חוק ההדדיות ולהפיק תועלת מהמידע שקיים כאן בפורום!

חישבו על זה, איך זה שהעולם שלנו עדיין קיים גם אחרי מאות שנים שחיו מיליארדי אנשים שהמון מהם היו חמדנים, פושעים, בוגדים ועם כוונות רעות? בטוח אחד מהם היה יכול לעקוף את החוקים, לשבור אותם ולשלוט על כולנו.. איך ייתכן שזה עוד לא קרה? בזכות חוק ההדדיות!

חישבו גם על העובדה הבאה - כל האנשים המיליונרים תורמים, למה נראה לכם שהם עושים זאת? תמון כאן עוד משהו מלבד מלהראות טוב בעיני הציבור הרחב.

חלק מכנים את החוק הזה "חוק התגמול" "חוק המשיכה" "חוק הכלכלה" "חוק הנתינה" אך כולם מתכוונים לדבר אחד - אתה חייב לתת בשביל לקבל! היו כאן כמה ששאלו אותי בפרטי או במסנג'ר למה אני מפרסם ידע כלכך יקר במקום להשאיר אותו לעצמי - חוק ההדדיות זוהי הסיבה לכך!

פלייר - אתה אחד השחקנים החזקים כאן בפורום שלנו
    הרשה לי שוב להודות לך
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-03-2011 בשעה 00:36.

מומלץ לקרוא ולראות דברים של ליאור ברקן..תותח על בתחום

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    מומלץ לקרוא ולראות דברים של ליאור ברקן..תותח על בתחום
    לדעתי הוא חמוד ומקסים בתור בן אדם.
    בתורה מורה ל-NLP זה לא שהוא כזה תותח אלא פשוט עדיין אין לו כלכך הרבה מתחרים, חכה שנה, שנתיים.
    אני אישית לא ממליץ לבנות את הידע שלך על-סמך מנחי קורסים מכיוון שכל המטרה של הידע שהם מעניקים לך זה שתירשם לקורסים שלהם (מה שאומר שהרבה מהידע שהם יעניקו לך לא יהיה יישים או אפילו מטעה, הכל רק בשביל לקנות אותך). עדיף ספרים, סרטים, אתרים עם מידע מקיף שאין להם אינטרס כלכך גדול למשוך אותך לקנות מוצר זה או אחר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-03-2011 בשעה 20:43.

החומר בעברית? אתה יכול לשלוח לי בפרטי את האתר של האנאלפי? תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יעל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סיפורים מתעוררים לחיים - מופע סטנד אפ

מצטרפת למילים החמות..
    אני אחרי חיפושים שמישהו יצטרף איתי לקורס שלו (יש לו עכשיו מבצע חבר מביא חבר- ככה שאפשר להתחלק חצי חצי) liorbarkan.com/one-time-offer/ ..
    קראתי את הספר החינמי שהוא פירסם לפני כמה זמן ומאוד התלהבתי liorbarkan.com/salespage/

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,799 | הודעות: 8,150,381 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect