קראתי איזה מאמר של סניה על NLP, וגם כמה מאמרים בגוגל שמצאתי, וקצת נאבדתי..
זה באמת מעניין אותי אבל אני לא מוצא מה שאני מחפש, מה שכרגע מענין אותי בתחום זה על לדעת לקרא אנשים(לדוגמא שכשמשקרים אז האישונים גדלים בלא מודע), לדעת להבין אנשים יותר טוב, גם נשים וגם גברים, שמעתי על המושג "אוטומט" שאם אני עושה פעולה עם מישהו שזו פעולה רגילה שעושים בדרך כלל ובאמצע אני עושה משהו או אומר משהו אז זה נכנס לו לתת מודע ומשפיע, גם על המושג הזה מעניין אותי וגם היפנוזה, בקיצור לדעת להבין אנשים, לקרא אנשים, ולהשפיע עליהם. אני יודע שזה די כללי אבל מקווה שהסברתי את עצמי בערך
פשוט כשחיפשתי בעצמי בגוגל מה שמצאתי זה איך להוריד אמונות מגבילות, איך להירפא מטראומות של העבר, דמיון מודרך(אני יודע שהדמיון מודרך קצת קשור למה שביקשתי למעלה אבל את זה אני כבר די יודע, אבל בכל מקרה אם יש משהו מאוד מעניין אני אשמח את תתנו) וכו'
וחוץ מזה אני רוצה גם כמה מאמרים(או ספרים או סרטונים או דוגמאות וכו') או משהו שמקשרים NLP לפיקאפ, עם דוגמאות והסברים.
גם פה בפורום אני מאמין שאמור להיות משהו אבל אני לא הכי בטוח מה מתאים, אז לפי התיאור שלי תוכלו להביא לי גם כמה מהלנקייה אם יש פה משהו מתאים.
הכי חשוב שיהיו דוגמאות, מזה אני ממש מבין הכל.
בכללי אני מעדיף בעברית אבל אם אין אז אין ברירה נסתדר גם עם אנגלית(הרי אם יש משהו מקצועי כנראה זה יהיה באנגלית)
תודה רבה :]

ציטוט ההודעה