רשימת מרכיבים מצרכים ל 4 מנות
12 צלעות טלה
משרה לצלעות הטלה:
3 כפות סוכר דמררה
4 כפות שמן זית
כף חומץ אורז
פלפל שחור
4 שיני שום כתוש
ענף טימין
ענף רוזמרין
4 ענפי בצל ירוק
עבור תבשיל אורז ושעועית לבנה:
3 כוסות אורז פרסי
5 כפות שמן
בצל קצוץ
1 כוס שעועית לבנה מבושלת לרכות
4.5 כוסות מים רותחים
10 שיני שום קלופות
כף וחצי קארי
מלח פלפל לפי הטעם
2 זרעי הל
4 יחידות פלפל אנגלי
חפיסת של פקאן גרוס קלוי מהסדרה החדשה
אופן הכנה בקערה לערבב יחד את חומרי המשרה- סוכר, שמן זית, חומץ, פלפל שחור, שום כתוש, עלי ענף הטימין והרוזמרין. למרוח את צלעות הטלה היטב במשרה להניח לספיגת טעמים למשך שעתיים.
כף סוכר לצלות על מחבט פסים לוהטת את הצלעות ו משני הצדדים ולצלות את הבצל ירוק.
להכנת האורז
לחמם בסיר רחב את השמן ולהוסיף את הבצל הקצוץ. לאדות מספר דקות עד לשקיפות הבצל ולהוסיף את האורז. לתבל במלח וקארי. להוסיף את שיני השום והשעועית המבושלת. להוסיף מים רותחים, מלח ופלפל לפי הטעם, זרעי הל ופלפל אנגלי. לבשל כ18 דקות על אש קטנה כשהסיר מכוסה. בסוף הבישול להוסיף את הפקאן גרוס ולערבב היטב.
להכנת הצלעות
לחמם מחבת פסים ולצלות את הצלעות משני הצדדים, כדקה מכל צד. במקביל לצלות את הבצל הירוק עד שהוא מזהיב.
להגשה
לסדר את האורז בקערת הגשה ולהניח מעל את צלעות הטלה. ניתן לפזר גרגרי רימון ושקדים קלויים.






ציטוט ההודעה
