מהו הסוד ?
הסוד הוא בעצם ספר על תורת החיים איך להיות מאושרים מהחיים ואיך להשיג את הדברים הגדולים שאנחנו רוצים .
מספר דוגמאות שראיתי סרט שבעצם הם ערכו ניתוח של הספר:
- תאמין שיש לך את זה - את עובר ברחוב ורואה את הרכב החלומי שלך , אל תגיד לעצמך איזה באסה עם היה לי את הרכב הזה הייתי מסיע מלא בנות ועושה פוזות , פשוט תחזור הבית תתיישב בבית על הספה תעצום את העניים ותדמיין שאתה יושב באוטו שלך (האוטו שראית ברחוב) , ואתה נוסע במהירות במרחב פתוח וככה תעשה כל יום ואפילו בלי שתראה את תשיג את האוטו.
- קח תמונות של דברים שאתה רוצה (בית , מכונית , אישה יפה , וכו') תדביק על משהו ותכניס לתוך ארגז ותשכח מזה , יעבור זמן מה ותנסה להיזכר במה שרצית ותמיד תגיד יהיה לי בית גדול עם 10 חדרים , איזה מהממת , ורכב 4X4 , יעבור זמן ותראה ותפתח את הארגז , תבדוק מה יש לך , בסרט הראו שהאיש עבר בשנה 5 דירות הבן שלו שאל אותו אבא מה יש בארגז הזה הוא אמר זה המשאלות שלי , הוא פתח את הארגז וראה את הבית שהוא רצה , והוא לא האמין שהוא כבר חיי בו יותר משנה , ראה את הרכב שלהם וראה אישה מדהימה עם משפחה .
אז מה אני בה להסביר לכם ,כל דבר אפשרי רק עם תרצו , הכל תלוי בכם בחיים אל תחשבו אל מחשבות שליליות , רק חיובי
והכל יהיה חיובי , תיקחו הכל בקלות כאילו הכל מרוח בשמן חלק ועובר במהירות , תתאהבו - עם לא אהבתם אז תיפרדו , לא
קרה שום דבר חיים רק פעם אחת !

ציטוט ההודעה