הקהל הישראלי שכול הזמן רק מדברים עליו שהוא לא מגיע למגרשים,הביא 40,000 איש למישחקים מול צרפת ואירלנד ומה שעוד יותר הפתיע הוא הביא 31,500 צופים למשחק מול אי פארו שזה יפה מאוד מול נבחרת קטנה כמו איי פארו!
הקהל הישראלי שכול הזמן רק מדברים עליו שהוא לא מגיע למגרשים,הביא 40,000 איש למישחקים מול צרפת ואירלנד ומה שעוד יותר הפתיע הוא הביא 31,500 צופים למשחק מול אי פארו שזה יפה מאוד מול נבחרת קטנה כמו איי פארו!
|
|
כבוד לקהל....
יש חלק אבל שלא מעריכים תהישג וזה חבל...
בהנהגתם עומד שלמה שרף חחחח
שלמה שרף בן טיבוגה הלוואי יחנק מקיסם שיניים.
שלמה שרף מתלהב על 2 נצחונות
צרפת,אוסטריה
אצלו לא היינו במצב כל כך טוב.. עשינו תיקו עם פארו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נימאס כבר משלמה שרף אתמול גרנט החזיר לו כמו שצריך !!
וכן בישראל אוהבים כדורגל וזה לא הפתיע אותי שאיצטדיון היה מלא מול צרפת ואירלנד כי לא כל יום מגיעות נבחרות שכאלה לארץ
Indianapolis colts Champions!!!
שלמה שרף זה הפלופ הכי גדול של הכדורגל הישראלי בכול דורותיו.
הייתה לו נבחרת של שחקנים מעולים ומה שהוא עשה איתה זה ללכת לבית זונות בדנמרק להזדיין שם וזהו בסה"כ.
יותר מזה כלום.ניצחון על אוסטריה 5-0,סבבה אבל אח"כ הם גמלו לנו עם שער בדקה ה90 ששלח אותנו הביתה.
ניצחת את צרפת סבבה?חבל שזה לא היה במשחק יותר חשוב.
אם לאברם הייתה את הנבחרת הזו אני בטוח שהיינו משתתפים לפחות בטורניר אחד-אם זה היורו או אם זה המונדיאל.
אבל שלמה חושב שהוא ברמה של מוריניו או קאפלו שהוא מרשה לעצמו לדבר ככה כאילו שהוא הביא את הנבחרת שלנו לאנשהו.
בוא נסכם את עידן שלמה-2 נצחונות גדולים לטענתו השאר תוצאות מאכזבות עם נבחרת מעולה.
עידן אברהם גרנט-נבחרת קשוחה עם אופי,ללא הפסד במוקדמות המונדיאל,השתתפה בטורניר לובנובסקי והגיעה לגמר והפסידה,נבחרת שמלאה בשחקנים אומנם לא בעלי שם אבל בשחקנים עם אופי.
איך לדעתכם גאנה עלתה למונדיאל?אין להם שחקנים בעלי שמות,אלא שחקנים עם אופי שיודעים לתת הכול בשביל הנבחרת.
זה מה שוקרה עכשיו בנבחרת שלנו,השחקנים נותנים הכול בשביל הנבחרת והכי חשוב בשביל המאמן,כי המאמן נותן כבוד לשחקנים,שלא כמו אדון שרף שמשפיל שוער בשידור חי תוקף שחקנים מקלל אותם וכו',אדם כזה מקומו לא על ספסל הנבחרת אלא במוסד לעבריינים שמנים.
אברם מאמן מצוין,והוא בונה את הנבחרת,אי אפשר לעשות שינוי כזה מהיר,הנבחרת התחברה רק במשחקים האלו והראתה גיבוש ואופי,בקמפיין הבא אם ימשיכו את התוכנית כמו שהיא של שחקנים חזקים בצורה מנטלית שמהפן המנטלי העבודה של אברם אדירה,אני מאמין ומקווה שבמוקדמות יורו 2008 אומנם עם נבחרת פחות מנוסה כי ברור שבנאדן וחרזי וקייסי ונימני לא יוכלו לשחק בכול מוקדמות יורו 2008 אנחנו נראה נבחרת צעירה וחזקה בהנהגת יוסי בניון,ארבייטמן,גולן,טל בן חיים ועוד כאלה שיצטרפו לנבחרת אם יוכיחו יכולת טובה.
אברם מאמן מצוין שעשה את העבודה שלו בצורה הכי טובה,לא אנחנו אשמים שלצרפת ואירלנד יש נבחרות חזקות יותר מאשר לנו,אבל הכול תלוי בעבודה של השחקנים שלנו לקראת הקמפיין הבא ואני מאמין שעד 2008 בניון יתפוס מקום של סטאר בקבוצה שלו וגם בן חיים יתקדם כנראה ובטח יצאו עוד 2 שחקנים לחו"ל ככה שהעתיד נראה בסדר.
אההה ולפני סיום-שלמה שרף יבן טיבוגה הלוואי תיחנק מקיסם שיניים בזמן שאתה מזדיין בדנמרק אחרי ניצחון על נבחרת אוסטריה באכילת שניצלים ישמן אוכל בתחת.
חחחחחח צודק...
גם קיבלנו השנה בית קשה.....קבוצה מדרג שלישי כמו שוויץ ...צרפת,אירלנד.....תגידו יש לכם מושג איך יוצא כל פעם מקבלים את קפריסין??זה איזה קמפיין שלישי איתם נראה לי...וגם הם קשים.....
בואו אני ישאל אותכם שאלה.....נניח שישראל היתה משתייכת לאסיה.....אז בטוח היינו עולים למונדיאל....עכשיו, מה יותר שווה?
להיות באירופה ולנסות להתמודד בגביע האלופות ואופ"א+יורו
או להיות באסיה ולעלות למונדיאל..?
נראה לי אירופה אבל תחשבו על זה אם היינו באסיה כל שנה היינו עולים....
אני חושב שהסיבות שהגיע קהל כל כך גדול למשחקים נמנות ככה:
1. הנבחרות הדי אטרקטיביות שהיו ברמת גן
2. החשיבות של השמחקים לנבחרת ישראל
3. הפטריוטיות של הקהל הישראלי שרוצה תמיד להוכיח את עצמו לאירופה
4. החזרת המשחקים לישראל אחרי גלות באיטליה , קפריסין ואיפה רק לא
היום בשעה 23:30 שלמה שרך מגיב על הביקורת של גרנט ביציע העיתונות היה מעניין שווה לראות!
חחחח שלהמ שרף הזה כזה פתאטי.
הוא אתמול בכה לניב רסקין שערוץ 10 העיף אותו משידור בגלל שאברם ביקש והוא כזה מיילל לרסקין שם בואנה איזה בנאדם נוכל הבן טיבוגה הזה.
באמת כמה אפשר להיות בכיין,הוא מת רק לאמן את הנבחרת בחזרה,פשוט אף אחד לא יתן לשמן הזה לאמן,העיקר הוא מתגאה שהוא היה מקום 24,אם ישראל הייתה 24 בעולם היא הייתה צריכה להיות במונדיאל אבל משום מה לא היינו-שלמה נכשל.
שילך להתרפק על זיכרנות העבר שלו מהמשחק מול אוסטריה 5-0 זה מה שעשה כל השנים שלו בנבחרת.
חח צודק... אני חושב בדיוק כמוך